C. Jeré - Artisan House Metalen wanddecoratie boomgaard in de winter

C. Jeré - Artisan House
€ 765,00 Incl. btw

Winter Orchard is een metalen wandsculptuur van 135 cm breed en 104 cm hooog. De drie-dimensionale besneeuwde boomgaard is een handgemaakt stilleven en is ontworpen door C. Jeré en wordt geleverd met een certificaat van Artisan House.

te bestellen

Levertijd:
ca. 10 - 12 dagen
Artikelnummer:
CJ210060

Wandsculptuur Winter Orchard

Drie-dimensionaal handgemaakt wandsculptuur van een verstilde boomgaard in de winter, zoals de naam "Winter Orchard" doet vermoeden. Het object toont een groep bomen met kale, besneeuwde takken in roomwit, staand achter een donker gekleurd hek in een veld. Dit vormt met de bomen een mooi contrast. De silhouetten van deze kale bomen lijken op te doemen uit de mist van een nevelige winterdag. Dit sereen verstilde uiterlijk wordt mede geaccentueerd door de verftechniek, waardoor de bomen met rijp en sneeuw lijken te zijn aangeslagen. De grote boom op de voorgrond heeft de grootste afstand ten opzichte van de muur of wand. De andere achterliggende bomen raken evenmin de wand, waardoor het object 's-avonds, bij gebruik van een gerichte lichtbron, bescheiden schaduwen op de muur werpt. Hierdoor lijkt de boomgaard uit nog meer takken te bestaan. Dit stemmige ontwerp is een visueel rustpunt in het interieur dat tot de verbeelding spreekt.

Persoonlijk vinden we deze bomengroep het mooist uitkomen op een getinte wand. Op een witte wand valt hij teveel weg.  Winter Orchard is het grotere 'broertje' van Enchanted Forrest, dat uit een karig aantal bomen bestaat en hierom niet is opgenomen in ons assortiment. 

Specificaties winter orchard:

  • Ontwerp: C. Jeré,
  • Gedateerd en gesigneerd met C. Jeré 
  • Figuratief kunstobject
  • Handgemaakt
  • Materiaal: staal, verf
  • Afmetingen: ca. b 135 x 104 cm x 12 cm
  • geleverd met certificaat van Artisan House USA

Bomen van metaal

De zomereik, iepen en winterboomgaard: met de charismatische wandsculpturen toveren deze wanddecoraties fascinerende boomlandschappen tevoorschijn met een uitzonderlijke vormgeving. De fijne twijgen, takken en bladeren van de bomen beschikken over harmonieuze kleuren, meestal beperkt tot aardetinten en messing en koper accenten en daarnaast deels met een antiek white frost-effect of met een speciale multi kleur afwerking. Door de samenstelling, stijl en afwerking van de kunstwerken ontstaat een heus driedimensionaal landschap, waarbij met invallend licht of spotbelichting de boomstammen en talloze takken hun schaduwen werpen op de achterliggende wand.  

Elk stuk is uniek
Elk wandsculptuur is een kunstige, met de hand uit metaal gesmede eye-catcher, die door zijn ontwerp de fantasie prikkelt in zowel je woonkamer, slaapkamer of kantoor. Elk exemplaar is hand gesigneerd door C. Jeré en wordt geleverd met een certificaat.
 
Kleuren
Onze ervaring is dat de kleuren zoals getoond op standaard catalogusfoto's vaak anders overkomen dan die van het feitelijke object. Dit is het logische gevolg van het ambachtelijk handwerk proces, gebruikte fotobelichting en computerbeeldschermen. Om deze reden voegen we ook (of gebruiken alleen) eigen fotomateriaal om u een betere indruk te geven van het wandsculptuur. 

Bezoek aan de galerie
Twijfel je erover of een sculptuur beantwoordt aan je verwachting, kom dan naar onze showroom. Deze is te vinden in Duiven (bij Arnhem, Gelderland) waar ook veel andere wandsculpturen van C. Jeré te bewonderen zijn. We ontvangen je alleen op afspraak.  Wandsculpturen die in voorraad zijn, zijn direct beschikbaar en kunnen worden meegenomen. We kunnen je aankoop ook thuis laten bezorgen (vraag naar de kosten). 

Verzendmogelijkheden
Als afhalen niet mogelijk is,  kijk dan bij de verzendkosten calculator en selecteer de optie : Metalen wandsculptuur - L (max 170 x 85 cm). 

Ahmed jee Geplaatst op 24 April 2013 at 14:36

khan / great

Mario en Clara Bakkeren. Geplaatst op 26 Augustus 2012 at 17:40

Goedemiddag
Wij willen jullie nog even zeggen dat we heel blij zijn met het wandsculptuur van C.Jeré Winter. Wij genieten er iedere dag van. Jullie ook nog bedankt voor de hartelijke ontvangst en goede service.
Nog 'n fijne zondagavond gewenst, Mario en Clara.

5 sterren op basis van 2 beoordelingen Je beoordeling toevoegen
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
You are using a really old version of
Internet Explorer, click here to upgrade your browser.
x