Beroepen en hobbyisten - designbeelden

Sorteren op:

Karikatuurbeeld van de golfer, waarbij de karakteristieke kenmerken van dit type op een komische wijze worden uitvergroot.
€149,00
Karikatuur The Wine taster ontworpen door Forchino. Het gedetailleerde beeld is 44 cm lang. Het karakteristieke beeld van de wijnliefhebber is een bijzonder cadeau voor iemand die van het leven geniet. De Forchino beelden zijn zeer gewild door kenners.
€349,00
Karikatuurbeeld van The Big Boss waarbij de karakteristieke kenmerken van dit type op een komische wijze worden uitvergroot. Dit is een genummerd kunstwerk van Forchino, geleverd met een klein certificaat Kies uit maat L: 30 cm / maat S: 15,5 cm.
€185,00
Karikatuurbeeld van The Wine Lover ( l'Amateur de Vin) van de bekende Guillermo Forchino, waarbij de karakteristieken van dit type op een komische wijze zijn belicht. Zeer gedetailleerd uitgevoerd in een beperkte oplage en gesigneerd. Afmetingen 17,5 x 1
€345,00
Gedetailleerd beroepsbeeldje "The Lady Cook" van 42 cm hoog.
Een serieus gemaakt humoristisch kunstwerk van hoge kwaliteit, waarin de karakteristieke elementen van een professionele kok als ook de huiskokkin overdreven worden uitgebeeld.
€335,00
Gedetailleerd beroepsbeeldje "The Cook", een typische Italiaanse kok van 24 of 41 cm hoog.
Een serieus gemaakt humoristisch kunstwerk van hoge kwaliteit, waarin de karakteristieke elementen van een professionele kok overdreven naar voren komen.
€145,00
Grappig beroepsbeeld van een bakker die van zijn eigen gebakjes proeft. Lengte 41 cm. Een humoristisch kunstwerk van hoge kwaliteit, waarin de uiterlijke kenmerken van een professionele bakker overdreven naar voren komen. Het Forchino beeld is genummerd.
€255,00
Sale
Karakteristiek, genummerd Forchino sculptuur, 44 cm lang, van een "kapitein", meestal van middelbare leeftijd, die in de weekenden stoer aan het roer van zijn plezierboot staat. De scene is gedetailleerd en humoristisch in beeld gebracht. Kunstbeeld.
€375,00 €355,00
Karakteristiek, genummerd Forchino sculptuur. De scene is gedetailleerd en humoristisch in beeld gebracht. Het kunstbeeld is genummerd en wordt geleverd met certificaat.
Afmetingen 18x17x40 cm. Materiaal resin, handbeschilderd.
€296,00
Karakteristiek, genummerd sculptuur Forchino, van een fanatieke wandelaar of hiker. De scene is gedetailleerd en humoristisch. Het kunstbeeld is genummerd en wordt geleverd met certificaat. Afmetingen 18x18x39 cm. Materiaal resin, handbeschilderd.
€299,00
Karakteristiek, genummerd sculptuur van ontwerper Guillermo Forchino. De scene is gedetailleerd en met een knipoog uitgewerkt. De motorrijder is gemaakt van resin, is genummerd en wordt geleverd met certificaat. Afmetingen 25 x 10 cm x H. 15 cm.
€223,00
Sale
Typerend sculptuur van een fanatieke fietser of wielrenner. De scene is gedetailleerd en humoristisch in beeld gebracht. Het kunstbeeld is genummerd en wordt geleverd met certificaat.
Afmetingen 37x12x38 cm.. Materiaal resin, handbeschilderd.
€465,00 €445,00
Karakteristiek, genummerd sculptuur van een jager met hond. De scene is gedetailleerd en humoristisch. Het kunstbeeld omworpen door Forchino is genummerd en heeft een certificaat. Afmetingen 18,5 x 17 x 38,5 cm. Materiaal: handbeschilderd resin.
€245,00
Karakteristiek, genummerd sculptuur van een verpleegster. De scene is gedetailleerd en heeft humoristische trekjes. Ontworpen door Forchino, genummerd en met certificaat. Afmetingen 17 x 17 x 45 cm. Materiaal: handbeschilderd resin.
€219,00
Karakteristiek, genummerd sculptuur van een vrouwelijke tandarts. De scene is gedetailleerd en heeft humoristische trekjes. Ontworpen door Forchino, genummerd en met certificaat. Afmetingen 17 x 17 x 43 cm. Materiaal: handbeschilderd resin.
€249,00
Karakteristiek, genummerd sculptuur van een fanatieke fotograaf. De scene is gedetailleerd en heeft humoristische trekjes. Ontworpen door Forchino, genummerd en met certificaat. Afmetingen 20 x 19 x 39 cm. Materiaal: handbeschilderd resin.
€295,00
Komisch sculptuur van een zakenvrouw, klaar voor haar volgende bespreking.
De scene is gedetailleerd en typerend voor de situatie. Ontworpen door Forchino, genummerd en met certificaat. Afmetingen 18 x 23 x 33 cm. Materiaal: handbeschilderd resin.
€289,00
Karakteristiek, genummerd Forchino sculptuur. De scene is gedetailleerd en humoristisch in beeld gebracht. Het kunstbeeld is genummerd en wordt geleverd met certificaat.
Afmetingen 18 x 19 x 32,5 cm. Materiaal resin, handbeschilderd.
€290,00
Comic Art sculptuur van een brandweerman met zijn herkenbare karakteristieken in dit beroep benadrukt. Lengte 22 cm (klein model). Dit is een kleurrijk en gelicenseerd kwaliteitsobject van de wereldberoemde Guillermo Forchino.
€105,00

Comics - karikaturen

GUILLERMO FORCHINO:

Beelden van op zichzelf staande personen en mensen, bezig met hun beroep, rijdend of een hobby uitoefenend. De Comics van Forchino hebben een unieke, komische, welhaast cartoon-achtige stijl. De figuren benadrukken het echte leven en de banaalheid van diverse opgezette scenes is overduidelijk zichtbaar gemaakt. Juist hierom zijn z’n uitbeeldingen grappig en humoristisch. Ook de gedetailleerde entourage wordt niet vergeten als je kijkt naar de vele details die in de ontwerpen van Guillermo te vinden zijn. De gezichtsuitdrukkingen, de fysieke houdingen, de body language  van de figuren spreken boekdelen.  

  • Handgemaakt beeld
  • Voorzien van een genummerd certificaat van echtheid
  • Verpakt in een stevige geschenkdoos

Forchino  zou je kunnen vergelijken met een striptekenende 3D kunstenaar. De uitbeelding van uit het dagelijks leven gegrepen situaties, voor iedereen herkenbaar,  maken zijn taferelen onweerstaanbaar. Bekijk de komische 3D-beelden van typerende beroepen, hobbyisten, banale situaties en levensfases. Het perfecte cadeau voor kunstminnaars met gevoel voor humor. Geef een onnavolgbaar Forchino-geschenk bij een jubileum, een afscheid, een nieuwe hobby, herinnering aan een auto, vakantie,  een nieuwe levensfase of voor een beroep. De beelden zijn niet alleen wereldberoemd, maar ook van zeer goede  kwaliteit. Dit is zichtbaar in zowel de detaillering, de afwerking en de presentatie.  

De reproducties van de originele ontwerpen (sommige ervan worden in verschillende maten gemaakt) worden onder licentie vervaardigd en de productie geschiedt daarbij onder deskundig toezicht van de maker Guillermo Forchino zélf. Hij ziet erop toe  dat ze exact  in detail zijn en dat ze  zéér hoogwaardig worden gereproduceerd. Pas nadat ze door hem zijn goedgekeurd worden ze voorzien van een genummerd certificaat van echtheid en mogen ze aan de betere giftshops en kunstgaleries worden geleverd. Jaarlijks verschijnen er nieuwe modellen en verdwijnen er andere. Op deze wijze blijven de beelden van Guillermo Forchino vernieuwend en in oplage beperkt.

Verpakking:
De beelden worden verpakt in de krant "The Times Forchino " samen met de autobiografie van Forchino, aangevuld met foto's van zijn collectie. Een certificaat van echtheid completeert het pakket.  

PROFISTI

In hun Profisti-beelden proberen de Parastone-ontwerpers Fons van Dommelen en Ed van Rosmalen het wezen van de ware professional weer te geven, van het ware vakmanschap, het echte ambacht: altijd bezig, soms wat chaotisch, maar altijd volledig toegewijd.

 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
You are using a really old version of
Internet Explorer, click here to upgrade your browser.
x