Hangstoelen

Sorteren op:

Onder Fairtrade ingekochte tropisch ogende hangstoel in de kleur ecru, met twee kussenslopen en een voetensteun. Gemaakt van katoen in El Salvador. Draagkracht 150 kilo. Geleverd zonder standaard. Houten draagstokbreedte 112 cm.
€129,95
XL hangstoel met een kleurencombinatie van blauw en groentinten, met houten spreidstok en inclusief twee kussenhoezen en voetensteun. Gemaakt van katoen in El Salvador. Fairtrade. Draagkracht 120 kilo. (Staander en binnenkussens niet inbegrepen)
€129,95
XL hangstoel in de kleuren van de regenboog, met houten spreidstok, twee kussenhoezen en voetensteun. Gemaakt van katoen in El Salvador. Fairtrade. Draagkracht 120 kilo. (Staander en binnenkussens niet inbegrepen).
€129,95
XL hangstoel in fleurige, heldere kleuren, met houten spreidstok en inclusief twee kussenhoezen en voetensteun. Gemaakt van katoen in El Salvador. Fairtrade. Draagkracht 120 kilo. (Staander en binnenkussens niet inbegrepen)
€129,95
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
You are using a really old version of
Internet Explorer, click here to upgrade your browser.
x