Disclaimer

 

Prijs- en productinformatie en garantie:

Hoewel wij altijd de grootst mogelijke zorgvuldigheid betrachten bij het invoeren van productinformatie, kunnen wij nooit 100% voorkomen dat  bij een artikel  - bijvoorbeeld door een softwarematige instelling, een technisch probleem met de website, of door onverwachte gebeurtenissen waarop niet tijdig kon worden gereageerd - onjuiste informatie over prijs, btw-tarief, maten of verzendkosten worden weergegeven.
In dergelijke gevallen houden we ons het recht voor om niet tot levering over te gaan en het eventueel vooruitbetaalde bedrag aan de klant terug te betalen.

De gebruikte afbeeldingen en formaatgegevens geven het object redelijk nauwkeurig weer, maar kunnen op detail afwijken als het om handbeschilderde of handgemaakte producten gaat, of om plotselinge of niet tijdig aangekondigde detailaanpassingen  door vormgevers / fabrikanten. Indien een belangrijke afwijking aan een product pas na levering blijkt, kan het product worden omgeruild of geretourneerd en betalen wij het aankoopbedrag terug.

Handgemaakte en/of  handbewerkte objecten kunnen altijd kleine onvolkomenheden bevatten. Dit is gerelateerd aan de wijze waarop deze producten worden vervaardigd.  De productafbeeldingen op de website kunnen bovendien kleur- en nuanceverschillen vertonen en licht afwijken van de werkelijkheid. Dit kan enerzijds komen door de verschillen in weergave via digitale schermen, fotoapparatuur of door een enigszins aangepaste bewerkingsmethode.  Bovengenoemde verschillen en kleine onvolkomenheden vormen geen reden tot reclamatie. 

Ritsen van kussens
Wij geven geen garantie op kussens als de rits kapot gaat, al dan niet bij het vullen met binnenkussens. De binnenkussens zijn ruim 5cm groter dan de kussenhoezen om ze mooi, vol te kunnen opvullen. Bescherm de rits bij het instoppen van de binnenkussens met je hand op inscheuren en let goed op bij het sluiten van de rits dat het binnenkussen of het merklabel niet tussen de rits komt.

Alle aanbiedingen zijn vrijblijvend en niet bindend. Wij behouden ons het uitdrukkelijke recht voor om delen van de pagina's of het gehele aanbod, zonder afzonderlijke aankondiging, aan te vullen, te wijzigen of te verwijderen.

Wij sluiten de aansprakelijkheid uit voor schade van materiële of ideële aard, die door het gebruik of niet-gebruik van de gepresenteerde informatie is veroorzaakt, of  door het gebruik van onjuiste en onvolledige informatie, voor zover geen sprake is van aantoonbaar opzettelijke of grove nalatigheid.

Verwijzingen en links:

Wij wijzen alle aansprakelijkheid af voor de inhoud en het  gebruik van directe of indirecte verwijzingen naar vreemde websites ("links"), voor zover deze buiten onze verantwoordelijkheid vallen.   Wij hebben geen invloed op de actuele en toekomstige vormgeving en de inhoud van gelinkte pagina's. Om deze reden distantiëren wij ons hierbij uitdrukkelijk van alle inhoud van alle gelinkte / gekoppelde pagina's die zijn gewijzigd nadat de koppeling is gemaakt. Dit geldt voor alle links en verwijzingen binnen onze webwinkel, evenals voor  ingerichte gastenboeken, discussieforums en mailinglijsten.

Voor illegale, foutieve of onvolledige inhoud en vooral voor schade die voortvloeit uit het gebruik van de aangeboden informatie, sluiten wij alle verantwoordelijkheid uit en verwijzen wij naar de bron van de aangeboden informatie.

 

Auteursrecht:

Het copyright voor gepubliceerde objecten  vervaardigd  door  Privit BV,  ofwel in opdracht voor haar vervaardigd,  komen uitsluitend toe aan Privit BV.  Elke duplicatie of gebruik van dergelijke afbeeldingen, geluidsdocumenten, videosequenties en teksten in andere elektronische of gedrukte publicaties is niet toegestaan zonder de uitdrukkelijke toestemming van de auteur. Schending van dit auteursrecht kan leiden tot strafrechtelijke maatregelen.

 

Rechtsgeldigheid van deze Disclaimer:

Deze disclaimer dient te worden beschouwd als onderdeel van het internetaanbod en van de Algemene Voorwaarden.  Als delen of individuele formuleringen van deze tekst niet, niet meer of niet volledig overeenkomen met de geldende juridische situatie, dan blijven de overige delen van het document onverminderd van kracht.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
You are using a really old version of
Internet Explorer, click here to upgrade your browser.
x