ROMERO BRITTO - pop-art stijl

Sorteren op:

Sale
Kleurrijk artistiek theepotje van 9 cm hoog, beschilderd met pop-art patronen waar Romero Britto om bekend staat. Gemaakt van keramiek en geleverd in een originele geschenkdoos. Dit éénpersoons theepotje is een leuk geschenkartikel.
€49,95 €44,50
Melk en suiker set Flower van kunstenaar Romero Britto in een fleurig en bijzonder design. Elk ontwerp is 11 cm groot. Materiaal: keramiek, handgeschilderd. Dit collectors-item wordt geleverd in de originele cadeaudoos van Britto.
€68,00
Theepot Uil, een design van de iconische pop-artiest Romero Britto en verpakt in een kleurige Britto design doos. Inhoud ca. 1,5 liter. Collectors-item. Materiaal: keramiek, hand geschilderd. Verpakt in originele, kleurrijke productdoos.
€145,00
Tea for One Vis, naar een ontwerp van Romero Britto. Een grappig, in elkaar passend theepotje met kopje, precies genoeg voor 1 persoon. Hoogte 13 cm. Verpakt in een kleurige Britto doos.
€59,00
Vrolijke plunjezak voor kinderen met trekkoord, bedrukt met het design Happy Cat van Romero Britto. Handig om de gymspullen in mee te nemen. Materiaal: polyester. Maat: 42 x 33 cm.
€24,50

BRITTO

Vrolijk gekleurd serviesgoed in pop-art stijl, waaronder bijzondere vormgegeven theepotten en bekers. Decoratieve gebruiksartikelen en verzamelobjecten van kunstenaar Romero Britto. Onze collectie richt zich in hoofdzaak op bruikbaarheid in het dagelijks leven. De gehele range van Britto producten is grappig, vrolijk en herkenbaar voor kunstkenners.

Deze meesterlijke Pop Art designobjecten zijn dan ook een feest voor het oog: sprankelende kleuren, heldere patronen, maar daarnaast hebben ze ook een functionele waarde.

Over de artiest:

Romero Britto (1963) is een Braziliaanse neo-pop kunstenaar, met een kunstgelarie in Miami.  Hij is hij bekend om zijn vrolijke, kleurrijke schilderijen en sculpturen.  Romero Britto combineert elementen van het kubisme, pop art en graffiti in zijn schilderijen en andere kunstwerken. Zijn cartooneske beelden zijn meestal beesten en dan vooral katten, vissen, vogels en vlinders. De onmiskenbare ‘handtekening’ van deze selfmade artiest siert behalve canvas ook steeds vaker gebruiksvoorwerpen als serviesgoed, lederwaren, koffers en paraplu’s. Daardoor komt de kunst van Britto binnen ieders handbereik.

Verzamelaars van zijn kunst zijn onder meer beroemdheden zoals Arnold Schwarzenegger, David Caruso, Pelé, Andre Agassi, Senator Ted Kennedy, Eileen Guggenheim en nog veel meer. 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
You are using a really old version of
Internet Explorer, click here to upgrade your browser.
x