Herroepingsrecht

Herroepingsrecht

Niet helemaal tevreden? Bij online aankopen hebt u het recht om binnen twee weken na bezorging van de goederen deze geheel of gedeeltelijk terug te sturen. Dit zogenaamde herroepingsrecht is alleen van toepassing op aankopen die niet vooraf zijn gezien en die op afstand hebben plaatsgevonden. In de galerie aangekochte artikelen vallen hier niet automatisch onder.    

Wilt uvan het herroepingsrecht gebruik maken, dan bent u wettelijk verplicht om dit, voordat u de aankoop terugstuurt, bij ons aan te melden. Doe dat bij voorkeur per e-mail. Wij nemen dan contact op om u eventueel aanvullende instructies te geven.  De kosten voor het retourneren komen voor uw eigen rekening.  

Om uw retourzending sneller te kunnen behandelen verzoeken we u het te downloaden Retourformulier uit te printen, in te vullen en in de doos te doen. U bent daartoe echter niet verplicht.  Het artikel wordt volledig aan u terugbetaald, mits het ongebruikt en onbeschadigd is verpakt is en in de originele, onbeschadigde productverpakking met eventuele toebehoren zoals certificaten en brochures bij ons retour komt. 

Snelle terugbetaling
De wettelijke, uiterste terugbetalingstermijn is veertien dagen na het retour ontvangen van uw (gedeeltelijke) bestelling. Wij streven er altijd naar om het u toekomende bedrag binnen zeven dagen terug te betalen. De terugbetaling vindt waar mogelijk op dezelfde wijze plaats als waarop de betaling ontvangen is. Let op: als er een korting is gegeven gebaseerd op een totaal aankoopbedrag of vanwege een combinatie van bepaalde artikelen, dan vindt een herberekening plaats. Hierdoor kan de korting op de andere artikelen, als u deze behoudt, komen te vervallen. De terugbetaling vindt waar mogelijk op dezelfde wijze plaats als waarop de betaling ontvangen is. 

 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
You are using a really old version of
Internet Explorer, click here to upgrade your browser.
x