Tevredenheidsgarantie

Tevredenheidsgarantie

Niet tevreden? Bij online aankopen geven we een 100% tevredenheidsgarantie
Gedurende twee weken hebt u de mogelijkheid uw aankoop te herroepen. Dit is een wettelijk recht dat van toepassing is op aankopen van artikelen die u niet vooraf gezien heeft, zoals bij webshop- en telefonische bestellingen.    

Een herroeping dient u altijd vooraf bij ons aan te melden, bij voorkeur per e-mail, vóórdat u het pakket retour zendt. Vooraf aanmelden is een wettelijke plicht voor ú. Zo zijn we in de gelegenheid u eventueel aanvullende instructies te geven. 
Om uw retourzending sneller te kunnen behandelen verzoeken we u het Retourformulier dat u hier kunt downloaden en uitprinten, bij het artikel in de doos te doen. U bent daartoe echter niet verplicht.  U komt voor volledige terugbetaling in aanmerking als het artikel niet gebruikt en onbeschadigd is en in de originele productverpakking (met toebehoren) bij ons retour komt. 
Snelle terugbetaling
Wij streven ernaar het u toekomende bedrag binnen zeven dagen terug te betalen. Wanneer u een deel van de ontvangen bestelling behoudt, ontvangt u alleen het aankoopbedrag van het teruggestuurde artikel retour.  De terugbetaling volgt op dezelfde wijze als waarop wij uw betaling hebben ontvangen.

 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
You are using a really old version of
Internet Explorer, click here to upgrade your browser.
x