Gadget verlichting

Sorteer op:

Deze sfeervolle gadget koptelefoon, lijkt 3D, maar is vlak! Het model van acryl staat op een ronde houten voet en is instelbaar in alle kleuren; met afstandsbediening. Hoogte 23 cm.
€75,00
Gloeispiraal lamp in 2D. Deze platte lamp van 5 mm dik acrylglas is een optische illusie van een normale spiraallamp. Een betoverende gadget voor wie design omarmt. Maat: H 23 x B 15 cm
€98,00
Platte gloeilamp van acrylglas, een fantastische optische illusie van slechts enkele milimeters dik. Een gadget voor minimalisten en voor hen die design omarmen. Maat: H 23 x B 15 cm
€99,95
Grappige, echt werkende tafellamp in het design van een retro Lambretta scooter, gemaakt van creme-wit gespoten metaal. Met Led-lamp van 1,5 Watt . Hoogte 27 cm.
€98,00

Vlakke sfeerverlichting

Spectaculair verlichten met lampen van slechts enkele milimeters dik. Voor minimalisten, gadget-lovers en voor hen die design omarmen. Bij frontaal aanzicht lijkt het een gewone, driedimensionale lamp, maar van opzij zie je hoe plat hij in werkelijkheid is.
De collectie omvat verbazingwekkende lampontwerpen die maar een paar milimeter dik zijn. Zodra de lamp wordt ingeschakeld, wordt de illusie meteen duidelijk en lijkt het een normale lamp. Laat je bezoek versteld staan door deze geweldige illusie. Nog nooit was verlichten zo leuk. 
De kleinere modellen worden binnenkort gevolgd door nóg een aantal grotere. 

De Bulbing lamp is afkomstig van de Israëlische creatieve studio Studio Cheha en is fantastisch om naar te kijken: dankzij het gebruik van acrylglas waarin met een laser verschillende patronen zijn gesneden ontstaat er een geweldige optische illusie.

De vlakke verlichting is in verschillende varianten te bestellen 
 
Design: Bulbing Light by Cheha
Lichtbron:  LED  
Werkt op 220V / USB-aansluiting
Materiaal: acrylaat, hout
Voorzien van aan-/uitschakelaar.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
You are using a really old version of
Internet Explorer, click here to upgrade your browser.
x