Silver Line Toms Drag

Sorteren op:

Toms Drags ladenkast Seattle is een handgemaakte kast van MDF met vijf laden. De kast heeft een lichtgrijze basis die beschilderd is met opvallende patronen en kleuren en hij staat op vier zilveren schoentjes. Hoogte 98 cm, b 30 x d 30 cm.
€1.065,00
Handgemaakte spiegel uit de Toms Drags collectie. De lijst lijkt op een halve bamboestengel.
Maat: 50 x 70 cm. Designer Tom Hoffmann. Materiaal: fiber / marmorin.
€489,00
Bijzonder decoratieve paraplubak uit de Toms Drag Silver Line, handgemaakt en handbeschilderd. Hoogte 90 cm, Ø 38 cm. Gemaakt van metaal.
€420,00
Sale
Spiegel Oval uit de Versailles Collectie van de Silver Line. De spiegel heeft een smaakvol gedecoreerde lijst. Maat 65 x 90 cm. Handwerk. Materiaal: marmorin.
€398,00 €316,00
Sculptuur Eternity uit de Silver Line van Toms Drags Handwerk. Maat: 37 x 25 x 10 cm. Materiaal: marmorin. Geleverd in een representatieve verpakking.
€210,00
Kleine uil Berta S, dit dierenbeeldje uit de Toms Drag Silver Line heeft zilveren voetjes en een piercing in het oor. Handgemaakt. H x D x B: 8,5 x 9 x 8,5 cm
€51,00
Dienblad Cadiz, een vierkant dienblad met veel wit en zwart en kleuren uit de Silver Line van Toms Company. Het houten dienblaadje staat op zilveren schoentjes. Buitenmaataat: 38 x 38 x 8 cm.
€154,00
Dienblad Cadiz staat op voetjes en is een handgemaakt kunstobject uit de nieuwe Silver Line van Toms Company. De dienbladen uit deze collectie zijn van hout en ze staan op zilveren schoentjes. Maat: 41 x 41 x 9 cm.
€175,00
Schaal Nugget - M is een opvallende schaal met een brede zilveren rand. De binnenzijde heeft patronen in groen en blauw. Hij staat op kleine zilveren schoentjes. Diameter 38 cm, hoogte 15 cm.
€275,00
Schaal Nugget - L is een forse schaal met brede rand en zilveren schoentjes. De buitenzijde is van zilver, de binnenzijde heeft veel lila kleuren. Maat 46 x 41 cm en hoogte 20 cm.
€369,00
Kat Luna - S is een klein handbeschilderd dierenbeeldje van de Toms Drag Silver Line. Het poesje heeft een hoogte van 9 cm. Gemaakt van Marmorin.
€46,00
Deze chique kast Ronda is een witte, ovale ladenkast uit de Toms Drag Silver Line. De Toms Drags ladenkast is handgemaakt van hout, heeft een beschilderd zilveren blad en staat op zilveren schoentjes. Hoogte 53 cm.
€929,00
Aparte, glanzend witte spiegel Almeria met handbeschilderde Toms Drags patronen, Silver Line . Lijstmaat: 50 x 90 cm. Materiaal: hout (MDF).
€570,00
Spiegel New Energy is een prachtige, opvallende Toms Drags spiegel met een diameter van 105 cm. De zilveren "veren", strass elementen en de frisse kleuren van de Silver Line maken het een absolute blikvanger die goed te combineren is met diverse kasten
€1.550,00
Exclusief standbeeld Olifant Alexander, 125 cm hoog. Het grote olifantenbeeld staat op een grijze sokkel. Kenmerkend voor dit van glasfiber met de hand gemaakte Toms Drags kunstwerk zijn de lange oogwimpers, de zilveren slagtanden en laarzen. Breed 52
€1.589,00
Kleine uil Meta, dit beeldje uit de Silver Line heeft zilveren voetjes en een piercing in het oor. Het uilenbeeldje is handgemaakt en is 8,5cm hoog.
€51,00
Dienblad Cadiz, vierkant in maat S is handbeschilderd in de frisse kleuren van de Silver Line van Toms Company. Het houten dienblaadje staat op zilveren schoentjes. Maat: 30 x 30 x 8 cm.
€130,00
Sale
Klein, chique ladenkastje met twee laden, in glanzend wit met handbeschilderde patronen. De zilveren schoentjes zijn kenmerkend voor de Toms Drag Silver Line. Maat: 30 x 30 x H 48 cm.
€498,00 €420,00
Kat Silverball - M is een handbeschilderd en origineel Toms Drag beeld in frisse kleuren van de Silver Line. De kat is afgewerkt met bijzondere details. Maat: L 22 x H 15 cm
€165,00
Schelp Nautilus is een handbeschilderd kunstobject van Toms Drag in de frisse kleuren van de Silver Line. Gemaakt van marmorin. Maat: L 35 x H 30 cm.
€348,00
Meeuw Seagull - L vogel behorend tot de Silver Line van Toms Drag. De vertrouwde Drag-styling in frisse kleuren en zilver. Maat: L 40 x H 41 cm
€149,00
Kat Guardian - S is een statige kat in wit, met Toms Drag patronen van de Silver Line zoals lila, groen en blauw, gecombineerd met zwart en zilver. Hoogte 28 cm.
€90,00
Statige kat type Guardian, maat M uit de Silver Line van Toms Drag. In frissen kleuren met wit, grijs, zwart, groen en blauw. Dit kattenbeeld heeft een hoogte 48 cm.
€158,00
Kat Guardian - L is een statige kat in wit, met Toms Drag patronen van de Silver Line zoals lila, groen en blauw, gecombineerd met zwart en zilver. Hoogte 70 cm
€210,00

Silver Line Collectie

De Silver Line is een nieuwe collectie van Toms Company, die - zoals de naam reeds doet vermoeden - kunstobjecten met zilvertinten bevat. Geheel anders qua uitstraling, maar toch helemaal 100% Toms Drag. Het zilver wordt gecombineerd met koele en frisse kleuren zoals wit, grijs, blauw en groen. De vormgeving is modern, maar wel  speels en sluit goed aan op hedendaagse trends. Desondanks is de Silver Line Collectie authentiek en duidelijk herkenbaar als Toms Drag.
We hebben deze collectie op een grote internationale interieurbeurs gezien en we zijn er zeer enthousiast over. Daarom hebben we hebben alvast een aantal van deze bijzondere woonaccessoires besteld. We verwachten ze in maart te ontvangen. 

Uitbreiding Silver Line Collectie

De Silver Line Collectie zal de komende jaren verder worden uitgebreid met nóg meer unieke, handgemaakte woonaccessoires en meubels. We zijn er blij om dat er nog vele nieuwe kunstobjecten bij komen, zodat je straks goed kunt combineren. 
Wie de gouden accenten uit de Classic Line (zo gaat deze nu heten) niet zo vond passen bij zijn inrichting, kan zich nu verheugen op deze nieuwe serie, die van start gaat met 42 ontwerpen. 
We vinden wel dat de Classic Line minder goed te combineren is met de Silver line in één ruimte.

Een echte aanrader uit de Silver Line 2016 vinden wij de prachtige dienbladen, die een sieraad zullen zijn in een modern interieur, de drie staande katten en een geweldig mooi olifanten object op een sokkel. Ook de ronde witte kast op de zilveren schoentjes en de spiegel New Energy, die een zilveruitvoering is van de Energy van de Classic Line, zijn echte beauty's.

Bekijk hier de Silver Line collectie van Toms Drag en mochten er vragen over levertijden zijn neem dan contact met ons op.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
You are using a really old version of
Internet Explorer, click here to upgrade your browser.
x