Roofdieren

Sorteren op:

Deze grote bruine teddybeer "Ben" is maar liefst 70 cm hoog x 43 cm breed. Hij is gemaakt van marmorin. De beer is versierd met halsband, oorring, echte oogwimpers en hij is kleurrijk beschilderd in Toms Drags design. Handgemaakt. Pallet-verzending.
€915,00
Deze zittende luipaard Roy van Toms Drags is ca. 1 meter hoog en draagt rode schoentjes. Prachtig vormgegeven en gedecoreerd. Het vrolijk gekleurde beeld is handvervaardigd en heeft tal van details, zoals lange snorharen en wimpers, blinkende sieraden en
€1.042,00
Beeldje van een leeuw in Drag Queen outfit. Dit is een handgemaakt kunstwerk van Toms Drags. Afmeting: 38 x 33 cm.
€199,50
Leeuwensculptuur uit de Drag collectie leeuwen. Clarance L
Maat: 16 x 43 cm. Materiaal: marmorin
€248,00
Leeuwenbeeld met opengesperde muil, een ontwerp van Toms Drags. De leeuw is inclusief kroon 63 cm hoog, Hij heeft lange snorharen, oogwimpers en een gouden tand. 100% Handgemaakt. Materiaal: marmorin.
€415,00
Aparte leeuw uit de Diamond Collectie met opbergvakje. Onder de met strass stenen bezette deksel bevindt zich een kleine bergruimte. Afmeting: 38 x 33 cm
€318,00

Een serie met unieke roofdieren zoals beren, vossen, tijgers, panters. Alle zijn op een bijzondere manier vormgegeven en beschilderd. De  ludieke, komische details zijn het kenmerk van de Toms Drags collecties. Het handmatig productieproces, de handbeschildering en kenmerkende afwerking maken dit geliefde designobjecten. De vrolijke noot voor wie het leven niet al te serieus wil nemen.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
You are using a really old version of
Internet Explorer, click here to upgrade your browser.
x