Roofdieren

Sorteer op:

Bruine Beer Ben XXL is 70 cm hoog x 43 cm breed. Vormgegeven in handbeschilderd marmorin. Afgewerkt met halsband, oorring en wimpers. Design Toms Drag.
€915,00
Sale
Luipaard Roy is een 1 meter hoog Drag beeld met rode schoentjes, dat prachtig is vormgegeven en met de hand is beschilderd. Handafgewerkt met lange snorharen, halsband met strass, oogwimpers en kroon.
€929,00 €899,00
Beeldje van een leeuw in Drag Queen outfit. Dit is een handgemaakt kunstwerk van Toms Drags. Afmeting: 38 x 33 cm.
€179,00
Leeuwensculptuur uit de Drag collectie leeuwen. Clarance L
Maat: 16 x 43 cm. Materiaal: marmorin
€220,00
Grote brullende leeuw, een prachtig en indrukwekkend sculptuur uit de Drag collectie leeuwen. Gekroond als de Koning der dieren: Clarance XL
Maten: hoogte zonder kroon 50 cm / met kroon 63 cm.
Breedte 27 cm, diepte 34 cm
Materiaal: marmorin / gla...
€370,00
Aparte leeuw uit de Diamond Collectie met opbergvakje. Onder de met strass stenen bezette deksel bevindt zich een kleine bergruimte. Afmeting: 38 x 33 cm
€295,00
Tijger Tony XS - miniatuur van Toms Drag. Ook gesschikt voor letterbakken. Lengte 8 cm. Gemaakt van handbeschilderd marmorin. Handwerk van Toms Company.
€19,90

Een serie met unieke roofdieren zoals beren, vossen, tijgers, panters. Alle zijn op een bijzondere manier vormgegeven en beschilderd. De  ludieke, komische details zijn het kenmerk van de Toms Drags collecties. Het handmatig productieproces, de handbeschildering en kenmerkende afwerking maken dit geliefde designobjecten. De vrolijke noot voor wie het leven niet al te serieus wil nemen.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
You are using a really old version of
Internet Explorer, click here to upgrade your browser.
x