Museumvazen Silhoutte d'art

Sorteren op:

Vaas Degas, uit de museumvazen-serie Silhouette d'Art for John Beswick. Een bijzondere, porceleinen vaas met afbeeldingen uit de beroemde werken. Oonder licentie vervaardigd.
Maat: h. 20 cm. / Ø 9 cm (ovaal)
€44,50
Kunst vaas Escher Birds in rood en wit, gemaakt van porcelein. De vaas heeft een geschulpte rand. Onder licentie vervaardigd. Maat: h. 20 cm. / Ø 10 cm (ovaal)
€48,00
Decoratieve vaas met de afbeelding van De Tuin der Lusten, geschilderd door Hieronymus Bosch. Deze museumvaas
behoort tot de Collectie Silhouette d`Art for John Beswick en is 20 cm hoog.
€59,00
Deze Hokusai Lelies vaas hoort bij de collectie Silhouette d`Art for John Beswick. Een fantastisch mooi, maar ook praktisch cadeau voor iedereen die graag aan zijn of haar huis een vleugje kunst wil toevoegen. Wordt in cadeauverpakking geleverd.
€43,50
Deze Hokusai Lelies vaas hoort bij de collectie Silhouette d`Art for John Beswick. Een fantastisch mooi, maar ook praktisch cadeau voor iedereen die graag aan zijn of haar huis een vleugje kunst wil toevoegen. Wordt in cadeauverpakking geleverd.
€44,00
Klimt - De drie levensfasen: Deze vaas hoort bij de collectie Silhouette d`Art for John Beswick. Een fantastisch mooi, maar ook praktisch cadeau voor iedereen die graag aan zijn of haar huis een vleugje kunst wil toevoegen. Wordt in cadeauverpakking ...
€43,50
Van Gogh - Irissen: Deze vaas hoort bij de collectie Silhouette d`Art for John Beswick. Een fantastisch mooi, maar ook praktisch cadeau voor iedereen die graag aan zijn of haar huis een vleugje kunst wil toevoegen. Wordt in cadeauverpakking gele...
€43,50
Klimt - De Kus: Deze vaas hoort bij de collectie Silhouette d`Art for John Beswick. Een mooi en praktisch cadeau. Wordt in cadeauverpakking geleverd. Hoogte 23 cm.
€43,50
Van Gogh - Zonnebloemen: Deze vaas hoort bij de collectie Silhouette d`Art for John Beswick. Een fantastisch mooi, maar ook praktisch cadeau voor iedereen die graag aan zijn of haar huis een vleugje kunst wil toevoegen. Wordt in cadeauverpakking gele...
€36,50
Bloemenvaas Modigliani. Deze vaas hoort bij de collectie Silhouette d`Art for John Beswick. Een fantastisch mooi, maar ook praktisch cadeau voor iedereen die graag aan zijn of haar huis een vleugje kunst wil toevoegen. Wordt in cadeauverpakking gele...
€42,00
Deze vaas met Monet - Water Lillies - hoort bij de collectie Silhouette d`Art for John Beswick. Een fantastisch mooi, maar ook praktisch cadeau voor iedereen die graag aan zijn of haar huis een vleugje kunst wil toevoegen. Wordt in cadeauverpakking g...
€44,50
Deze vaas met een print van Schiele hoort bij de collectie Silhouette d`Art for John Beswick. Een fantastisch mooi, maar ook praktisch cadeau voor iedereen die graag aan zijn of haar huis een vleugje kunst wil toevoegen. Wordt in cadeauverpakking gel...
€42,00
NEW
Stijlvolle cilindervormige vaas van keramiek, naar een van de belangrijkste kunstwerken van Piet Mondriaan, gebaseerd op het neoplasticisme. Hoogte: 25 cm. Diameter: 7 cm.
€49,95
Vaas Irissen van Claude Monet is een museale vaas uit de kunstcollectie Silhouette d'Art for John Beswick. Geleverd in cadeauverpakking met een brochure. Hoogte 25 cm, diameter 10 cm.
€49,50
Een ovale vaas met daarop het geometrische motief van een schilderij van Kandinky behoort tot de collectie Silhouette d'Art. De museumvaas wordt gGeleverd in cadeauverpakking. Afmetingen: 23 cm hoog, diameter 10 cm.
€49,50
Vaas Le Chat Noir (1896) is een museumvaas uit de serie Silhouette d'Art for John Beswick. Geleverd in cadeauverpakking met een brochure. De vaas is 24 cm hoog, diameter 8 cm.
€44,50
Vazen uit de collectie Silhouette d`Art for John Beswick.
Bijzonder gevormde vazen met afbeeldingen van beroemde werken van kunstschilders. De muzeumvazen of bloemenvazen zijn er met werk van Jheronimus Bosch, Klimt, Vincent Van Gogh, Monet, Hokusa, Schiele en Modigliani
ze zijn onder licentie gemaakt in samenwerking met het atelier Parastone Denemarken.
Elke vaas wordt geleverd in een aantrekkelijke cadeauverpakking.

Een fantastisch mooi, maar ook praktisch cadeau voor iedereen die graag aan zijn of haar huis een vleugje kunst wil toevoegen.

Claude Monet
(1840 - 1926), grondlegger van het impressionisme. Monet probeerde vooral een weergave van een bepaald moment te maken. Zo schilderde hij hele series schilderijen met hetzelfde onderwerp, maar dan telkens met een andere lichtval. Hij had een voorliefde voor de landschappen in Normandië en zijn tuin.

Amedeo Modigliani (1884 - 1920)  was een Frans-Joodse schilder met een geheel eigen stijl, die in de verte verwant is aan het kubisme, maar zonder de hoekige vormen. Bekend om zijn snelle arbeid, kon hij een portret in één of twee zittingen afmaken. Als een schilderij éénmaal af was, zou hij er nooit meer aan werken. Toch zeiden degenen die voor hem poseerden, dat het was alsof Modigliani je ziel blootlegde. Hij stierf jong als gevolg van een slechte gezondheid en zijn levensstijl.

Vincent Willem van Gogh
(1853 –1890) was een Nederlands kunstschilder. Zijn werk valt onder het postimpressionisme.Van Gogh wordt tegenwoordig gezien als één van de grote schilders van de 19e eeuw. Deze erkenning kwam echter pas laat. Tijdens zijn leven verkoch hij slechts 1 schilderij.

Gustav Klimt
(1862-1918) was wegbereider van de moderne schilderkust met een onweerstaanbaar decoratieve Jugendstil. Symboliek, erotiek, uitgesproken zin voor het decoratieve en bevallige verfijning kenmerken zijn schilderijen en tekeningen.  Enerzijds beeldt hij vrouwen flatteuzer af dan ze in werkelijkheid zijn. Anderzijds ontneemt hij hen tegelijkertijd het vrouwelijke en moederlijke.

Katsushika Hokusai (1760-1849) was een Japanse houtsnede kunstenaar en boekillustrator met werken die vooral gericht waren op het dagelijkse leven. Hij was een inspiratiebron voor vele kunstenaars.

Jheronimus Bosch (1450-1516 ) was een Zuid-Nederlands kunstschilder behorend tot de Noordelijke Renaissance. De voorloper van het surrealisme, beroemd om
zijn fantastische motieven in een vijandige wereld vol middeleeuwse mystiek.

Egon Schiele (1890 - 1918)  was tekenaar en schilder die zich in zijn korte leven ontwikkelde van Jugenstilkunstenaar tot exponent van het Weense expressionisme. Hij tekende mensen met krachtige hoekige lijnen. De afgebeelde lichamen worden hierdoor als vreemd en vaak beangstigend ervaren door de toeschouwer. Vrouwen zowel als mannen werden meedogenloos in hun naaktheid weergegeven, in ongebruikelijke poses. Hij stief op 28 jarige leeftijd aan de Spaanse Griep.


Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
You are using a really old version of
Internet Explorer, click here to upgrade your browser.
x