Black Collectie

Sorteer op:

Bijzonder tafeltje, en dan niet alleen het handbeschilderde blad, maar ook de gouden poot of voet, die de vorm heeft van een wortel. Natuurlijk voorzien van het echtheidslogo van designer Tom Hoffmann.
Afmetingen: lengte 60 cm / breedte 57 cm / hoo...
€540,00
Grote indrukwekkende zwarte sofa "Black Versaille", onderdeel van de Black Collection.
Gemaakt van handbeschilderd hout (mdf)en zwarte pluche. De sofa heeft rode schoentjes en strass elementen.
€2.998,00
Grote indrukwekkende, troonachtige fauteuil, behorend tot de Black Collection.
Gemaakt van handbeschilderd hout (mdf) en bekleed met zwarte pluche. De fauteuill heeft twee rode schoentjes met strass.
€2.688,00
Grote, rechthoekige spiegel uit de Black Collection met veel zwart en diverse goudaccenten. Deze contrastrijke spiegel heeft geen facetrand. Maat: 120 x 80 cm.
€799,00
Grote schaal uit de Black Collection 2012 van Tom Hoffmann. De schaal is gemaakt van marmorin en glasfiber en staat op rode schoentjes met strass. Handbeschilderd.
Maten: B 88 x h 27 cm.
€598,00
Sale
Erotische, zwarte torso Dave, met piercing in geslachtsdeel. Design Toms Drags, gemaakt van glasfiber. Hoogte 105 cm. In beperkte oplage gemaakt.
€1.320,00 €899,00
Sierlijk vormgegeven ladenkast uit de Black Collection, met Toms Drags schilderpatronen en decoratieve elementen. De kast heeft twee laden en staat op vier rood geschoeide voeten met enkelbanden met strass. Materiaal MDF. Afmetingen: breedte 80 x diepte
€1.579,00
Een serie Toms Drag meubels, waarbij het goud plaats heeft gemaakt voor zwart. Deze design meubelcollectie laat zich makkelijker combineren met staal- en zilvertinten en uiteraard ook met gouden nuances.

Een designstoel met zwart pluche en hoge rugleuning, een grote rechthoekige spiegel en een Console tafel, die geweldig goed als haltafel kan dienen. Tot deze collectie behoort verder een grote schaal en erotisch uitgevoerde torso van Dave.

Alle meubelstukken uit deze Black Collectie, alsmede de schaal staan op rode schoentjes.
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
You are using a really old version of
Internet Explorer, click here to upgrade your browser.
x