Black Collectie

Sorteer op:

Grote indrukwekkende zwarte sofa "Black Versaille", onderdeel van de Black Collection.
Gemaakt van handbeschilderd hout (mdf)en zwarte pluche. De sofa heeft rode schoentjes en strass elementen.
€2.998,00
Sale
Bijzonder tafeltje, en dan niet alleen het handbeschilderde blad, maar ook de gouden poot of voet, die de vorm heeft van een wortel. Natuurlijk voorzien van het echtheidslogo van designer Tom Hoffmann.
Afmetingen: lengte 60 cm / breedte 57 cm / hoo...
€540,00 €475,00
Grote indrukwekkende, troonachtige fauteuil, behorend tot de Black Collection.
Gemaakt van handbeschilderd hout (mdf) en bekleed met zwarte pluche. De fauteuill heeft twee rode schoentjes met strass.
€2.688,00
Sierlijk vormgegeven ladenkast uit de Black Collection, met bijzondere beschildering en decoratieve elementen. Voorzien van twee laden. De ladekast staat op vier rood geschoende poten met strassbanden. Materiaal MDF. Volledig handbeschilderde kast.
€1.560,00
Deze rond gevormde spiegel is een uit hout gesneden kunstwerkje, deel uitmakend van de Black Collection van Toms Drag. De doorsnee is 80 cm.
Op vier plaatsen bevinden zich lotusbloemen met daar tussenin bloemknoppen.
€625,00
Sale
Zwarte, houten design stoel van Toms Drag met hoge rugleuning. Volledig handgemaakt en bekleed met zwarte pluche. Prachtige blikvanger neer te zetten.
€1.778,00 €1.595,00
Sale
Erotische zwarte torso Dave, met piercing in geslachtsdeel. Gemaakt van glasfiber. Een opvallend designstuk van Toms Drag. Breedte 58 cm, hoogte 105 cm.
€1.320,00 €850,00
Grote schaal uit de Black Collection 2012 van Tom Hoffmann. De schaal is gemaakt van marmorin en glasfiber en staat op rode schoentjes met strass. Handbeschilderd.
Maten: B 88 x h 27 cm.
€598,00
Grote, rechthoekige spiegel uit de Black Collection met veel zwart en diverse goudaccenten. Deze contrastrijke spiegel heeft geen facetrand. Maat: 120 x 80 cm.
€749,00
Een serie Toms Drag meubels, waarbij het goud plaats heeft gemaakt voor zwart. Deze design meubelcollectie laat zich makkelijker combineren met staal- en zilvertinten en uiteraard ook met gouden nuances.

Een designstoel met zwart pluche en hoge rugleuning, een grote rechthoekige spiegel en een Console tafel, die geweldig goed als haltafel kan dienen. Tot deze collectie behoort verder een grote schaal en erotisch uitgevoerde torso van Dave.

Alle meubelstukken uit deze Black Collectie, alsmede de schaal staan op rode schoentjes.
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
You are using a really old version of
Internet Explorer, click here to upgrade your browser.
x