Murano glas

Sorteren op:

Kleurrijke clown. lengte 17 cm van kleurig Murano glas, op ambachtelijke wijze vervaardigd door Italiaanse glasmeesters. Dit unicaat wordt geleverd met certificaat. Mondgeblazen en handgemaakt in Italië.
€135,00
Handgemaakte clown van Murano glas, op ambachtelijke wijze vervaardigd door Italiaanse glasmeesters. Unikaat van ca 18 -20 cm.
€225,00

Murano glas - clowns - glazen clowns van Murano glas

Clowns, op ambachtelijke wijze volgens de tradities van Murano vervaardigd. De clownsbeelden hebben een labeltje en worden geleverd met een certificaat van echtheid. 
Onze Murano glascollectie bestaat uit kunstig vervaardigde, vrolijk gekleurde clowns.

Het wereldberoemde glas van Murano heeft altijd een synoniem voor elegantie en goede smaak vertegenwoordigd. Met het gebruik van eenvoudig metalen gereedschap vormt de meester het glas met een vaardigheid en expertise die op geen enkele school wordt geleerd. Jongere mensen kunnen de techniek en kunst alleen leren door samen te werken met de oude meesters die met de Murano traditie zijn opgegroeid. 
Ieder, waardevol object van Murano glas is volledig met de hand gemaakt en uniek.  

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
You are using a really old version of
Internet Explorer, click here to upgrade your browser.
x