Paardenbeelden

Sorteren op:

Prachtige, grote handgemaakte schimmel van L 39 x H 41.5 cm. Onder de naam White Champion maakte dit paard kort deel uit van de Toms Drags dierenbeelden. Het paard is prachtig gedecoreerd en heeft veel goudaccenten. Materiaal: Marmorin.
€499,00
Prachtig handbeschilderde schimmel van 25 cm hoog en 20 cm lang. Onder de naam White Champion maakte dit paard kort deel uit van de Toms Drags dierenbeelden. Het paard is prachtig gedecoreerd en heeft veel goudaccenten. Materiaal: Marmorin.
€258,00
Een vurige, zwarte hengst, prachtig uitgebeeld door Tom Hoffmann, ontwerper van de Toms Drags. Het paard is handgemaakt, met vrolijke kleuren beschilderd en afgewerkt met gouden laarzen en strass. Afmetingen: L 51 x H 41 cm. Marmorin.
€499,00
Voor een paardenliefhebber is dit een must-have. Het zwarte paard is kleurrijk beschilderd, heeft gouden versieringen en echte oogwimpers. Hij staat op een zwarte bodemplaat. Lengte 30 cm x 26 cm hoog. Handgemaakt kunstwerk van Toms Drags.
€258,00
Paard Thunder in dragdesign
Gemaakt van marmorin en handbeschilderd
Afmeting: lengte 37 cm x hoogte 32 cm
€235,00
Paardenbeeld Thunder is een ontwerp van Toms Drags. Het beeld is handgemaakt en is 37 cm lang en 28 cm hoog.
€219,00
Gestileerd paardenbeeld in opvallende kleuren,. Dit is een handgemaakt Toms Drag design object gemaakt van marmorin. De patronen op de linker en rechter zijde zijn verschillend. Maat: 40 x 39 cm.
€340,00

Paarden en paardenhoofden uit de Toms Drag dierenbeelden collecties, ontwerpen in vrolijke kleuren en met grappige details: gouden hoeven en oogwimpers. Opvallende en hand beschilderde designobjecten.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
You are using a really old version of
Internet Explorer, click here to upgrade your browser.
x