Erotische kunst

Sorteer op:

Sale
Erotische zwarte torso Dave, met piercing in geslachtsdeel. Gemaakt van glasfiber. Een opvallend designstuk van Toms Drag. Breedte 58 cm, hoogte 105 cm.
€1.320,00 €850,00
Penis sculptuur, klokkenspel, fallus symbool. Een kleurige parodie op het mannelijk geslacht, versierd en aangekleed met hoed en gouden vleugels. Lengte 59 cm, breedte 39 cm.
€298,00
Een aangekleed klokkenspel, Toms Drags penisbeeld met gouden vleugels: Mr. Dick. Dressed-up met das, riem, sierraden en op zijn gouden kop een hoed. Lengte 29 cm.
€149,00
Nieuw 2011: een aangekleed klokkenspel of penis: Mister Dick in kostuum, om zijn middel een met strass bezette riem, een hoedje met strass-rand op zijn glanzend gouden kop. Klik op Meer Info
€99,00
Fallus symbool: een aangeklede penis met vleugels. Mr. Dick in kostuum, om zijn middel een met strass bezette riem en een hoedje op zijn glanzend gouden kop. Hoogte 19 cm.
€79,00
Drie aangeklede lummels, de S, M en L fallus in kostuum. U krijgt bij aankoop van deze set een kortingscode van €10,- inwisselbaar bij uw volgende bestelling.
€326,00
Erotische figuren zoals de versierde penis mr. Dick, sexy dames en andere wellustige varianten.
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
You are using a really old version of
Internet Explorer, click here to upgrade your browser.
x