Erotische kunst

Sorteren op:

Fallus symbool: een aangeklede penis met vleugels. Mr. Dick in kostuum, om zijn middel een met strass bezette riem en een hoedje op zijn glanzend gouden kop. Hoogte 19 cm. Heerlijk gewaagd en komisch.
€84,00
Aangekleed klokkenspel - penis: Mister Dick in kostuum, om zijn middel een met strass bezette riem, een hoedje met strass-rand op zijn glanzend gouden kop. Klik op Meer Info
€105,00
Een aangekleed klokkenspel van Toms Drags. Semi-erotisch, maar zeker een komisch penisbeeld met zijn gouden vleugels, een stropdas en een hoedje. Heerlijk gewaagd en decoratief. Lengte 29 cm.
€158,00
Decoratief en spraakmakend penis sculptuur, fallus symbool Mr. Dick. Een kleurige parodie op het mannelijk geslacht, gekleed met hoed en vleugels. Lengte 59 cm, breedte 39 cm.
€316,00
Wandtafel Lady's Legs van Toms Drags is een zeer apart, sexy design dat uw interieur 'schwung' geeft. Het goudversierde bovenblad dient bij voorkeur vastgezet te worden aan de wand, zodat de benen stevig blijven staan. Maat: 30 x 46 x 90 cm. Materiaal:
€499,00
Erotische figuren zoals de versierde penis mr. Dick, sexy dames en andere wellustige varianten.
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
You are using a really old version of
Internet Explorer, click here to upgrade your browser.
x