Nieuw toegevoegde woonaccessoires

Sorteren op:

L'Ours Blanc, afgewerkt met een glanzend warmgouden hoogglans. De ijsbeer is 18 cm hoog en is een gelicenseerde replica van de door Francois Pompon gesculpte witte ijsbeer. Deze gouden beer is verpakt in een geschenkdoos, inclusief brochure.
€99,50
XL hangstoel in fleurige, heldere kleuren, met houten spreidstok en inclusief twee kussenhoezen en voetensteun. Gemaakt van katoen in El Salvador. Fairtrade. Draagkracht 120 kilo. (Staander en binnenkussens niet inbegrepen)
€129,95
XL hangstoel in de kleuren van de regenboog, met houten spreidstok, twee kussenhoezen en voetensteun. Gemaakt van katoen in El Salvador. Fairtrade. Draagkracht 120 kilo. (Staander en binnenkussens niet inbegrepen).
€129,95
XL hangstoel met een kleurencombinatie van blauw en groentinten, met houten spreidstok en inclusief twee kussenhoezen en voetensteun. Gemaakt van katoen in El Salvador. Fairtrade. Draagkracht 120 kilo. (Staander en binnenkussens niet inbegrepen)
€129,95
Onder Fairtrade ingekochte tropisch ogende hangstoel in de kleur ecru, met twee kussenslopen en een voetensteun. Gemaakt van katoen in El Salvador. Draagkracht 150 kilo. Geleverd zonder standaard. Houten draagstokbreedte 112 cm.
€129,95
Helder gekleurd, grappig en gestroomlijnd; dát is de pop-art kunst van de Nederlandse kunstenares Jacky Zegers. Kat Ink is hip en origineel. Hoogte 17,5 cm . Gemaakt van massief resin en geleverd in een geschenkdoos.
€99,50
Pop-art sculptuur vogel Bob, helder gekleurd, grappig en vloeiend, van de Nederlandse sculpturist Jacky Zeegers. Geen speelgoed, maar een hip en origineel kunstobject. Afmeting: hoogte 39,5 cm. GRATIS geleverd in geschenkdoos binnen Nederland en België.
€295,00
Pop-art giraf Dab, helder gekleurd, grappig en vloeiend, van de Nederlandse sculpturist Jacky Zeegers. Geen speelgoed, maar een trendy en origineel kunstobject. Afmeting: hoogte 105 cm. Gratis levering binnen Nederland en België.
€679,00
Pop-art olifant Jumbo, helder gekleurd, grappig en vloeiend, van de Nederlandse sculpturist Jacky Zeegers. Geen speelgoed, maar een hip en origineel kunstobject. Afmeting: hoogte 46 cm. GRATIS geleverd in een geschenkdoos binnen Nederland en België.
€335,00
De majestueuze blauwe reiger "Ron" (165 x40 x 20 cm) wandelt op zijn gouden laarzen, spiedend langs sloten en vijvers, op zoek naar vis, Deze vogel met gouden snavel sluit aan op de huidige trendkleuren. Materiaal: handbeschilderd fiberglas.
€1.059,00
Schitterende DJ kat met ruige kuif, piercings, gouden sieraden en in zijn bek een jointje. De kat op gouden schoenen staat synoniem voor individualisme, vrijheid en een kleurrijk leven; het leven van een Toms Drag. DJ [email protected] is: 53 hoog x 40 x 18 cm.
€529,00
Decoratieve, zeer aparte globe "Tom's Planet" van het merk Toms Drags. De wereldbol boven het zwarte ronde plateau toont een kleurrijke wereld zonder landsgrenzen, de aarde die van iedereen is. Doorsnede 22 cm x H 31 cm. Handgemaakt van fiberglas.
€298,00
Kleurrijke kameleon Camilla van 21 cm lang, versierd met strass, en gouden laarzen. Het sigaretje wordt apart erbij geleverd. Hij is het symbool van de eenheid van verleden, heden en toekomst. Een exclusief, handgemaakt designobject van Toms Drags.
€159,00
Kleurrijk en rond design dienblad in de stijl van de Toms Drags, met kleine gouden schoentjes. Het dienblad is prachtig beschilderd en heeft gouden accenten. Handgemaakt. Diameter 40 x
H 8,8 cm. Materiaal: marmorin. Voorjaarscollectie 2022.
€209,00
Kleurrijk en rond design dienblad in de stijl van de Toms Drags, met kleine zilveren schoentjes. Het dienblad is prachtig beschilderd en heeft zilveren accenten. Handgemaakt. Diameter 40 x H 8,8 cm. Materiaal: marmorin. Voorjaarscollectie 2022.
€209,00
Kleurrijk en rond design dienblad in de stijl van de Toms Drags, met kleine zilveren schoentjes. Het dienblad is prachtig beschilderd en heeft gouden accenten. Handgemaakt. Diameter 33,5 cm, hoogte ca. 8 cm. Materiaal: marmorin. Voorjaarscollectie 2022.
€189,00
Kleurrijk en rond design dienblad in de stijl van de Toms Drags, met kleine gouden schoentjes. Het dienblad is prachtig beschilderd en heeft gouden accenten. Handgemaakt. Diameter 33,5 cm, hoogte ca. 8 cm. Materiaal: marmorin. Voorjaarscollectie 2022.
€189,00
Toms Drag overpot Jungle, gedecoreerd met tropische motieven en zwart-witte blokken. De hoge pot is 35,5 x h 80 cm en is gemaakt van fiberglas. Op 2/3 hoogte zit een plateau zodat je er ook kleinere planten in kunt zetten.
€580,00
Houten tafel met beschilderd tafelblad in Toms Drag design. Elke tafel is uniek en vervaardigd van natuurlijk hout met dunne metalen poten. Passend in de huidige interieurtrend. Afmetingen: 98 x 23 x H 88 cm.
€498,00
Houten tafel met beschilderd tafelblad in Toms Drag design. Elke tafel is uniek en vervaardigd van natuurlijk hout met dunne metalen poten. Passend in de huidige interieurtrend. Afmetingen: 80 x 23 x H 75 cm.
€398,00
Rechthoekige spiegel uit de "Nature Collection" die kleurrijk is beschilderd met Toms Drags patronen. Elke spiegel is uniek omdat hij gemaakt is van natuurlijk hout, geheel passend binnen de huidige interieurtrend. Maat: H 85 x 42 x 3,5 cm. Levertijd *)
€655,00
Guitig tijgerbeeldje uit de 2022 collectie van Toms Drags met laarjes aan, een baseball cap op zijn kop en versierd met echte wimpers en snorharen. Een leuk verzamelobject vol kleur en vrolijkheid. De afmetingen van dit tijgerbeeldje zijn 12 x H 9 cm.
€59,00
Guitig tijgerbeeldje uit de 2022 collectie van Toms Drags met laarjes aan, een baseball cap op zijn kop en versierd met echte wimpers en snorharen. Een leuk verzamelobject vol kleur en vrolijkheid. De afmetingen van dit tijgerbeeldje zijn 12 x H 9 cm.
€59,00
Guitig tijgerbeeldje uit de 2022 collectie van Toms Drags met laarjes aan, een baseball cap op zijn kop en versierd met echte wimpers en snorharen. Een leuk verzamelobject vol kleur en vrolijkheid. De afmetingen van dit tijgerbeeldje zijn 12 x H 9 cm.
€59,00

Nieuw in de collectie

Blijf up-to-date en kijk regelmatig op onze hoofdpagina om niets te missen van de nieuw aan de collectie woonaccessoires toegevoegde artikelen. Je vindt ze ook terug in de bijpassende artikelgroepen.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
You are using a really old version of
Internet Explorer, click here to upgrade your browser.
x