Bedrijfsinformatie en bestelproces

Bedrijfsinformatie en bestelproces

Decovista is een in Nederland gevestigde onderneming, opgericht in 2009, met een brede, internationale klantenkring. We zijn gespecialiseerd in kleurrijke, bijzondere interieurdecoratie en kunstige objecten. We gingen van start met de grappige, kleurrijke designbeelden en meubelen van Toms Drags, omdat we zelf erg houden van het toepassen van kleur in het interieur. Daarnaast zijn we pas enthousiast over een product als het niet te 'gewoontjes' is. We houden van objecten en meubelen met karakter en een eigen uitstraling. De unieke Toms Drags kunstwerken passen daarom uitstekend bij onze voorkeur en kijk op styling.
 
Door het toevoegen van geschikte wanddecoratie kun je ook een mogelijkheid creëren om eigenheid en klasse aan een inrichting te geven. We dachten daarbij niet aan de massaproductie die je tegenwoordig overal wel ziet, maar wel aan tijdloze ontwerpen van hoge kwaliteit. Inmiddels hebben we al dertien jaar als eerste en enige galerie in Nederland de absolute top in "high-end" metalen wandsculpturen van C. Jeré-Artisan House. Je moet ze in het echt zien, omdat de uitstraling moeilijk in een foto te vatten is. Deze fantastische objecten leveren we aan particulieren en bedrijven en we werken zo nu en dan ook samen met binnenhuisarchitecten. Nergens in Nederland vindt u zo'n keuze in deze metalen wandkunstobjecten van hoge kwaliteit.  De wandsculpturen zijn handgemaakt, copyrighted en gesigneerd. De collecties zijn opgenomen in de webwinkel, naast nog tal van andere opvallend mooie woondecoraties zoals glazen beelden.
 
Ons kleine maar deskundige team is zeer betrokken bij haar artikelen en haar klanten en staat garant voor de levering van goede kwaliteit een goede communicatie en een even zo goede persoonlijke service. 
 
Droge feiten:
  • Decovista is in het Handelsregister te Arnhem geregistreerd onder nummer 59520418.
  • Ons BTW-identificatienummer: NL001182692B43.
  • Bankrekeningnummer voor SEPA betalingen:NL21RABO 0145 0763 69 t.n.v. Decovista,
    • Internationale overboekingen: Bank: Rabobank, BIC: NL21RABO / SWIFT: RABONL2U
  • Bereikbaarheid:
    • E-mail: [email protected]
    • Telefoon: +31 (0)316 249759 van maandag t/m zondag van 10.00 uur tot 19.00 uur. 
 
De collecties
Onze collecties zijn kunstzinnig, kleurrijk en sprankelend en voegen meerwaarde toe aan het interieur op het gebied van sfeer en eigenzinnigheid. Het merendeel van onze producten is handgemaakt en wordt verworven via kleine producenten/leveranciers en kunstenaars uit binnen- en buitenland.   
De kerncollecties worden gevormd door de exclusieve stalen en hoogwaardig metalen wandsculpturen van C. Jeré - Artisan House en de extravagante, kleurrijke Toms Drags. Daarnaast hebben we glasobjecten, bronzen unikaten uit Burkina Faso, museale replica's, een bijzondere Frith hazenbeelden-collectie  en andere kunstzinnige objecten.  
 
Webshop 
Bij de korte artikelinformatie is altijd de voorraadstatus én de verwachte levertijd zichtbaar. Als het bestelde artikel door de producent geleverd moet worden dan is de levertijd afhankelijk van het soort / merk van het artikel.  In de sectie "Levertijden" zijn per artikelgroep/merk de gangbare levertermijnen vermeld als een artikel niet bij ons in voorraad is. Door het uiteenlopende assortiment met een veelheid aan afmetingen, gewichten en kwetsbaarheden, bieden we tal van verzendmogelijkheden aan.  Probeer in relatie tot het te verzenden artikel de meest logische te selecteren. Bij twijfel helpen we je graag en snel. 
 
Veilig verpakken en versturen
We zijn zeer ervaren in het veilig verpakken en versturen van onze collecties. Van kleine dozen tot grote dozen en van leveringen op een pallet tot persoonlijke aflevering. Toch zijn er enkele artikelen die alleen bij ons kunnen worden afgehaald, omdat de leveringskosten voor een veilige overkomst anders absurd hoog zouden worden. Er zijn ook zeer lastig te verzenden artikelen in ons assortiment, zoals spiegels, die niet zomaar in een doos aan een pakketdienst kunnen worden meegegeven, of als enkel stuk op een pallet kunnen worden gezet. In dit soort gevallen proberen we zoveel mogelijk extra leveringsinformatie toe te voegen, die te vinden is bij de uitgebreide artikelbeschrijving.
 
Online bestellingen afhalen
We verzenden uw bestelling of komen deze - afhankelijk van uw aankoop - bezorgen. Bezoek aan de showroom is niet mogelijk. Deze is voorlopig gesloten.  
 
Cadeau-service:
Het is mogelijk om je aankoop op een alternatief adres laten bezorgen, bijvoorbeeld als cadeau. Eventuele aanvullende wensen kun je aangeven tijdens het bestelproces. We verpakken een cadeauzending gratis in geschenkpapier zolang de afmetingen en vorm dit toelaten. De factuur wordt nooit in het pakket gestopt zolang het afleveradres zich in de Europese Unie bevindt en niet langs de douane hoeft. Bij bestemmingen buiten de EEU eist de douane wél een factuur op het pakket om de inklaringskosten te kunnen berekenen.
 
Levertijden
Richtlijnen hierover vindt je HIER

Bedenktijd online verkoop 
Bestel je iets via de webshop en woon je in de EEU dan heb je een wettelijke bedenktijd van 14 dagen, waarbinnen je een aankoop kunt herroepen/retourneren. Een retourzending dient wel vooraf te worden aangemeld. De spelregels bij retourneren staan bij het hoofdstuk "Levertijd, Verzenden, Retourneren". Let op: voor beschadigde artikelen is een andere procedure van toepassing.

Betrouwbare informatie
Wij delen alle door klanten achtergelaten beoordelingen - zonder voorbehoud of selectie - via het beoordelingsplatform van Kiyoh. Daarmee voldoen we aan de per mei 2022 opgestelde nieuwe regels van de Autoriteit Consument en Markt (ACM) met betrekking tot transparantie en eerlijkheid. De hoge klantwaarderingen zijn door hard werken en een goede serviceverlening verdiend. Deze beoordelingen zijn openbaar toegankelijk via deze link.
We wensen je veel winkelplezier toe en aarzel niet om contact op te nemen bij aanvullende vragen.
 
                       --------------------------------------------------------------
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
You are using a really old version of
Internet Explorer, click here to upgrade your browser.
x