Bedrijfsinformatie en bestelproces

Bedrijfsinformatie en bestelproces

Wij zijn een in Nederland gevestigd bedrijf dat zich richt op de in- en verkoop van kleurrijke en aparte woondecoratie-artikelen en kunstobjecten. Ons bedrijf bestaat sedert 2010 en wordt gerund door een klein deskundig team, waarbij zoveel mogelijk in eigen hand wordt gehouden. Hierdoor kunnen we de kwaliteit en service het beste garanderen.
Naast de showroom hebben we een eigen magazijn waar een representatieve voorraad aan kleurrijke beelden, glasobjecten en wanddecoraties te vinden is, alsmede de meeste andere artikelen uit onze collecties. Op deze wijze is er een goede indruk te krijgen van de kwaliteit van de verkrijgbare artikelen. 
De gehele collectie is te vinden in de webwinkel. Van de omvangrijke Toms Drags collectie  met beelden en meubels hebben we een catalogus ter inzage. 
 
Droge feiten:
 • Decovista is in het Handelsregister te Arnhem (KvK) bekend onder nummer 59520418.
 • BTW-identificatienummer: NL001182692B43.
 • Bankrekeningnummer voor SEPA betalingen:NL21RABO 0145 0763 69 t.n.v. Decovista,
  • Internationale overboekingen: Bank: Rabobank, BIC: NL21RABO / SWIFT: RABONL2U
 • Bereikbaarheid:
  • E-mail: [email protected]
  • Telefoon: +31 (0)316 249759 van maandag t/m zondag van 10.00 uur tot 19.00 uur. 
  • Adres showroom-winkel: Marketing 20D, 6921 RE, Duiven - Gelderland (op industrieterrein Centerpoort Noord. 
Showroom:
Voor wie twijfelt om een online aankoop te doen kan terecht in de showroom in Duiven (Gelderland), vlakbij de afrit van de A12, op het industrieterrein Centerpoort Noord.
Eventueel kan een in voorradig artikel meteen gekocht en meegenomen worden. Je kunt bij ons via een pinbetaling afrekenen. Als je aankoop niet in de auto past, dan kunnen we desgewenst het transport voor je regelen via een externe vervoerder. 
Omdat de showroom niet permanent bezet is, ontvangen we bezoekers graag op afspraak en bij voorkeur tussen 11.00 en 19.00 uur; dat geldt ook voor de zondag. In de regel is kort van tevoren je bezoek afspreken geen probleem.
Mochten we op enig moment gesloten zijn voor bezoek, zoals bij vakanties, beurzen etc., dan staat deze informatie gepubliceerd bij de sectie "Showroom en afhalen". Klik hier voor de actuele informatie. 
 
De collectie
Onze artikelen zijn met name kunstzinnig, kleurrijk en beperkt verkrijgbaar, waaronder wandsculpturen van hoge kwaliteit en bijzondere kleinmeubelen en beelden. Het merendeel is handgemaakt en afkomstig van kleine producenten / leveranciers en kunstenaars uit binnen- en buitenland.  
De kern van de collectie bestaat uit de exclusieve metalen wandsculpturen van C. Jeré - Artisan House en de extravagante, kleurrijke Toms Drags. Verder zijn er objecten van glas, bronzen unikaten uit Burkina Faso, museumreplica's en andere kunstzinnige objecten. We hebben van de merken Toms Drags en Artisan House  binnen Nederland zelfs de grootste voorraad. 
 
Webshop 
Onze webwinkel is internationaal vindbaar en meertalig. Goed te weten: Bij de korte artikelinformatie wordt altijd aangegeven of een artikel in voorraad is en hoe lang de levertijd bedraagt bij het nabestellen van artikelen. Via het internet kan iedereen op elk moment online bij ons bestellen, waardoor de actuele voorraad derhalve ook elk moment wijzigen kan. Gelukkig kunnen we doorgaans het meeste weer nabestellen, maar houd dan rekening met de levertijd. Hoe lang die is, hangt van diverse factoren af, zoals de leverancier is en hetgeen hij zelf in voorraad heeft. In de sectie "Levertijden" hebben we enkele richtlijnen per artikelgroep/merk aangegeven. Uiteraard kun je die informatie ook altijd bij ons navragen.
 
Veilig verpakken en versturen
We hebben veel ervaring met veilig verpakken en verzenden, zowel van kleine doosjes, grote dozen,  wanddecoraties en meubelen op pallets. Voor bepaalde artikelen besteden we het transport niet uit en komen we zelf in aktie voor de bezorging. Er zijn ook artikelen bij die alleen afgehaald kunnen worden. Bij de uitgebreide informatie van zo'n artikel staat daarover dan aanvullende informatie. We versturen geen producten per pakketleverancier als we bang zijn dat deze het transport niet overleven, want niets is hinderlijker dan het ontvangen van een beschadigd of gebroken artikel. 
 
Afhalen bestellingen
Als je een bestelling wilt komen afhalen dan kun je dat bij de check-out (internetkassa) aangeven. Er zijn dan geen verzendkosten van toepassing. Zodra het artikel klaar staat nemen we contact met je op.
 
Cadeau-service:
Wil je iets bij een ander als cadeau laten bezorgen, dan kun je dit in het "opmerkingenveld" aan het einde van je online-bestelling vermelden. We verpakken het dan als extra service gratis in geschenkpapier zolang het artikel normale afmetingen heeft en bijvoorbeeld geen stoel is ;-)
Wij voegen de factuur nooit bij het pakket (u ontvangt deze per e-mail), tenzij het pakket door de douane moet worden ingeklaard (bijv. voor landen buiten het EU-handelsverdrag). De ontvanger ontvangt alleen de leveringsbon met het factuuradres. 
 
Levertijden
Richtlijnen hierover vindt je HIER

Bedenktijd online verkoop 
Voor op afstand verrichte bestellingen (e-mail, telefonisch of via de webshop) is voor EEU ingezetenen een wettelijke bedenktijd van 14 dagen van toepassing, waarbinnen een aankoop herroepen (geannuleerd) kan worden. Een retourzending dient wèl vooraf aan ons te worden gemeld in verband met het logistieke proces. De spelregels bij retourneren staan bij het hoofdstuk "Levertijd, Verzenden, Retourneren". Let op: voor kapot ontvangen artikelen is er een andere procedure.

Betrouwbare informatie
Echte klanten delen hun ervaringen met ons bedrijf via Kiyoh. Dit is een beoordelingsplatform, dat echte, controleerbare beoordelingen publiceert van àlle klanten, dus niet alleen tevreden klanten. Daarmee voldoen we (al jarenlang) aan de per mei 2022 opgestelde nieuwe regels van de Autoriteit Consument en Markt (ACM) met betrekking tot transparantie en eerlijkheid. De hoge klantwaarderingen hebben we eerlijk verdiend, mede door juiste artikelbeschrijvingen en fotomateriaal, veilige verzendverpakkingen, goede service en eerlijke informatie over de te verwachte levertijden voor niet in voorraad zijnde artikelen. Deze beoordelingen zijn openbaar toegankelijk via deze link
Daarnaast hebben we nog wat beoordelingen op Google die spontaan door klanten zijn opgetekend.
 
                       --------------------------------------------------------------
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
You are using a really old version of
Internet Explorer, click here to upgrade your browser.
x