Bedrijfsinformatie en bestelproces

Bedrijfsinformatie en bestelproces

Wij zijn een Nederlands bedrijf met een Galerie en een webshop en staan ingeschreven in het Handelsregister.  onder nr. 59520418.  

Ons assortiment bestaat uit kunstzinnige en niet alledaagse interieurdecoraties, waaronder opvallende kleinmeubelen, verlichting en beelden. Deze vallen in het middel en hogere segment. Daarnaast hebben we een museumcollectie en cadeauartikelen. Door de mix van Galerie en webshop bevinden zich in onze collectie veel breekbare artikelen, waardoor er veel aandacht wordt besteed aan een veilige verpakking van leveringen via koeriersbedrijven. Via postorder verzenden wij ook regelmatig aan klanten in het buitenland. De levering van grotere artikelen (vooral meubels) leveren we op een pallet of worden via  eigen transport binnen Nederland geleverd. Een bezoek aan de galerie/showroom is altijd een goed idee, omdat dit natuurlijk veel meer zegt dan een foto. Bovendien kan een aankoop direct worden meegenomen.  

We werken onder meer samen met kunstenaars, kleine producenten of importeurs, waardoor u bij ons veel handgemaakte, aparte artikelen aantreft. In onze galerie/showroom kan direct worden aangekocht, maar ook worden besteld.

Webshop en Galerie/Showroom

Via de webshop is het mogelijk om 24/7 bestellingen op te geven en af te rekenen. Via een geautomatiseerd systeem ontvangen klanten een bestel-bevestiging, factuur, verzendbericht etc. Bij bijzonderheden worden klanten altijd aanvullend op de hoogte gebracht door ons team. 

In de Galerie, die doorgaans ook dagelijks te bezoeken is, staat een deel van de gehele collectie tentoongesteld. Er is niet voor alles plaats, maar ons magazijn is eveneens ter plaatste. In de galerie ontvangen we bezoekers bij voorkeur op afspraak. Vanwege de kleine personele bezetting is er niet standaard iemand aanwezig. In het najaar en de winter is de galerie wel vaak op één of twee middagen per week geopend. Dit communiceren wij dan via de webshop onder 'showroom en openingstijden'.  Wil men echter niet voor een gesloten deur komen, dan is een telefoontje vooraf het beste. De Galerie bevindt zich in Duiven (Gelderland), op nog geen 500 meter van de afslag naar de A12.

Klik hier voor de actuele informatie over openingstijden en het bezoekadres. 

Veilig online bestellen

Het invoeren van persoonlijke gegevens verloopt via een beveiligde methode, herkenbaar aan de URL van de internet-browser (het slotje).  Dit geldt uiteraard ook voor het afrekenproces. Tot een bepaald bedrag kan ook achteraf worden betaald via Billink. Bij grotere bestellingen kunnen we desgewenst een aanbetaling aanbieden.  In de sectie "betaalmethoden" is e.e.a. verder toegelicht.

Bankinformatie

  • Bankrekeningnummer voor SEPA betalingen:NL21RABO 0145 0763 69 t.n.v. Decovista. 
  • Internationale overboekingen: Bank: Rabobank, BIC: NL21RABO / SWIFT: RABONL2U

Contactgegevens

  • Galerie/Showroom: Marketing 20 (industrieterrein Centerpoort-Noord), 6921 RE, Duiven
  • Correspondentie-adres: Golden Delicious 16, 6922 AS te Duiven.
  • E-mail: info@decovista.nl
  • Tel. +31 316 249759

Afhalen bestelde artikelen

Afhalen van vooraf betaalde, uit voorraad leverbare artikelen is alleen mogelijk op afspraak.  Uitgezonderd van afhalen zijn behang en behang- en decorstickers.

Levertijden:

Bij ieder product staat de actuele voorraad aangegeven en een indicatie van de levertijd aangegeven. Uitgebreide informatie over naleveringsduur is te vinden in de sectie Levertijd, Verzenden, Retourneren. Voor meer informatie kan met ons per e-mail of telefonisch contact worden opgenomen.

Cadeau-service:

Bij hiervoor geschikte artikelen is het mogelijk om verzending in "cadeaupapier" te selecteren en degewenst een afwijkend afleveradres opgeven. Deze service is gratis. Bij de pakketten (behoudens bij afleveradressen buiten  Europa) wordt geen factuur gevoegd. Deze wordt altijd tegelijk met de orderbevestigig als bijlage aan het e-mailadres van de besteller (het factuuradres) verzonden De ontvanger van het pakket krijgt wél een pakbon met daarop de gegevens van het factuuradres en het geleverde artikel. 

Bedenktijd
Wij geven 14 dagen bedenktijd op artikelen die niet vooraf zijn gezien (doorgaans webshop-bestellingen). Verdere details staan bij het hoofdstuk "Levertijd, Verzenden, Retourneren".

Volledige informatie:

Bij elke relevante stap binnen het bestelproces wordt de klant geïnformeerd en bij verzending van een pakket sturen we verkregen track- en tracecodes toe. 

Aanvullende informatie:

Direct contact: Decovista is van maandag t/m zondag telefonisch bereikbaar. Van maandag t/m vrijdag van 10.00 uur tot 19.00 uur. Op zaterdag en zondag tussen 10.30 uur en 17.00 uur.   

Eerlijke, niet-gemanipuleerde beoordelingen:

Het beoordelingsplatform Kiyoh (van DTG) publiceert ALLE door klanten gegeven beoordelingen, zonder selectie. Dit is in tegenstelling tot veel andere beoordelings-sites of gastenboeken volledig betrouwbaar. Bij onoplosbare geschillen kan de consument een beroep doen op Thuiswinkel Keurmerk.

Aangesloten bij:

  • Thuiswinkel Keurmerk
  • Kiyoh, onafhankelijke beoordelings-site van DTG (De Gouden Gids).
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
You are using a really old version of
Internet Explorer, click here to upgrade your browser.
x