Bedrijfsinformatie en bestelproces

Bedrijfsinformatie en bestelproces

Decovista is een Nederland gevestigd bedrijf dat van start ging in 2010.  Zij is ingeschreven in het Handelsregister te Arnhem (KvK) onder nummer 59520418. 
BTW-identificatienummer: NL001182692B43.
 
Decovista bestaat uit een klein, maar enthousiast team met kennis van zaken over haar assortiment en met service hoog in het vaandel. Naast de showroom/galerie-winkel te Duiven is er ook een online-shop. 
Het assortiment bestaat voornamelijk uit kunstzinnige, niet alledaagse objecten, waaronder wanddecoratie, kleinmeubelen, verlichting, glaskunst en beelden. Veel ervan is handgemaakt en afkomstig van kleine producenten / leveranciers en kunstenaars uit binnen- en buitenland.

Bankinformatie

  • Bankrekeningnummer voor SEPA betalingen:NL21RABO 0145 0763 69 t.n.v. Decovista. 
  • Internationale overboekingen: Bank: Rabobank, BIC: NL21RABO / SWIFT: RABONL2U

Contact en bezoek

  • Correspondentie adres: Decovista, Golden Delicious 16, 6922 AS te Duiven.
  • E-mail: klantenservic[email protected]
  • Telefoon: +31 (0)316 249759 van maandag t/m zondag van 10.00 uur tot 19.00 uur.  
  • Galerie-winkel: Marketing 20, 6921 RE, Duiven, industrieterrein Centerpoort Noord.  
Assortiment
Ons assortiment omvat artistieke en ongewone interieurdecoraties, waaronder kleurrijke Toms Drags kleinmeubelen, beelden, glaskunst en prachtige metalen wanddecoraties van C. Jeré Artisan House. Wij werken samen met kunstenaars, kleine producenten of importeurs met een bijzonder productaanbod. Dit betekent dat u bij ons veel handgemaakte artikelen zaantreft, die lastig elders te vinden zijn.  Mooi hoeft niet altijd duur te zijn, daarom hebben we ook artistieke woonaccessoires voor wie niet zoveel geld wil uitgeven. In onze online shop vindt u ze  onder andere bij de museumcollectie, de Body Talk beelden, de handgemaakte geurlampen etc.  Ons assortiment omvat veel kwetsbare artikelen en we zijn experts in het veilig verpakken en verzenden. Als we een bijzondere spiegel of een lang en breekbaar voorwerp niet veilig denken te kunnen verzenden dan nemen we altijd contact op om de alternatieven te bespreken.
 
Galerie/showroom
In de galerie/showroom te Duiven zijn delen van het actuele assortiment te bewonderen, waarbij de nadruk ligt op de wanddecoraties van C. Jeré - Artisan House en Toms Drags fleurige woonaccessoires. Het met eigen ogen zien zegt zoveel meer dan de productfoto's die we online publiceren. Het is mogelijk om een in de showroom gevonden artikel aan te kopen of te bestellen. Als het in voorraad is dan kan deze meteen vanuit ons magazijn worden meegenomen. Kun je de aankoop niet zelf vervoeren dan kan het transport ook door ons worden geregeld.
We ontvangen geïnteresseerden in de galerie graag op afspraak. Doorgaans kun je dagelijks, dus ook op zaterdag en zondag, terecht tussen ca. 10.30 en 18.00 uur. Een uur van te voren je komst melden is over het algemeen voldoende, maar check eerst even het hoofdstuk "Showroom en afhalen" om te zien of we die dag aanwezig zijn kunnen. Uiteraard is je bezoek geheel vrijblijvend. 
De galerie-showroom bevindt zich in Duiven (Gelderland), op slechts enkele minuten van de afrit Duiven aan de A12. 
Klik hier om actuele informatie te raadplegen over sluitingsmomenten.
 
Werkwijze webshop 
Via de webshop is het mogelijk om 24/7 bestellingen op te geven en af te rekenen. Bij ontvangst van een bestelling sturen we je meteen een bevestiging toe met in de bijlage je gespecificeerde factuur. Als meteen online door je wordt afgerekend volgt er ook een betaalbevestiging in je mailbox en zodra het op transport gaat krijg je een verzendbericht met track-trace code. Er zijn veel verschillende betaalmogelijkheden aanwezig, waaronder een eigen bankoverschrijving doen. Doe dat dan wel binnen enkele dagen omdat we de bestelde artikelen maar een beperkte tijd voor je reserveren.
Het komt voor dat we artikelen moeten nabestellen omdat we er geen voorraad meer van hebben. Je kunt alvorens te bestellen zien of een artikel in voorraad is en ook terugvinden hoe lang een levering op zich kan laten wachten.  Als we hier van af moeten wijken, of als er een ander probleem is, dan nemen we contact op. Mocht je een half uur na je bestelling of betaling nog geen enkele e-mail van ons  hebben ontvangen, bel ons dan op om je e-mailadres te laten nakijken. Mogelijk heb je dan een fout gemaakt waardoor onze post niet bij je aankomt.
 
Levering
Bij elk product dat in voorraad is staat een indicatie van verzending aangegeven. Meestal verzenden we de volgende dag, maar soms is ook op de besteldag toezending mogelijk. Dit hang mede af van het soort artikel en hoe laat je de bestelling doet. Als een artikel niet meer bij ons in voorraad is, dan vragen we meteen de ontwerper of leverancier om een nalevering en moet je dus even op je artikel wachten. Een inschatting van de levertijd vind je bij het hoofdstuk Levertijd, Verzenden, Retourneren. Mocht je er niet uitkomen, of is er bijzonder veel haast, bel ons dan op 0316-249759 (van 10.00 - 19.00 uur) om de mogelijkheden te bespreken. Bedenk wel dat volledig handgemaakte artikelen soms langere levertijden hebben. 
 
Veilig verpakken en versturen
Decovista heeft veel ervaring in het beschermd verpakken en toesturen van haar artikelen. We werken samen met logistieke partners zoals PostNL, Special Care bezorgers en transportbedrijven voor levering van meubelen en omvangrijke pakketten of pallets. Als we denken dat we je bestelling desondanks niet veilig genoeg kunnen verzenden, dan nemen we contact met je op om over mogelijke alternatieve leveringsmogelijkheden te praten.
 
Afhalen van bestelde artikelen
Je kunt ervoor kiezen om een artikel bij ons af te halen. Dit kun je meteen aangeven bij je bestelling / bij de check-out. Door af te halen kun je in sommige gevallen niet alleen wat besparen op de transportkosten, maar ook meteen onze showroom bekijken. Was je artikel tijdens de bestelling in voorraad, dan kun je hem in principe zelfs nog dezelfde dag afhalen. Bel ons wel vooraf op, zodat je niet voor een gesloten deur komt. Als je artikel niet in voorraad is, dan bellen wij jou zodra hij binnen is gekomen.
 
Cadeau-service:
Je kunt je aankoop, zonder dat we daarvoor extra kosten rekenen, in cadeaupapier laten verpakken voor zover het normale pakketmaten betreft. Bij geschikte artikelen kun je deze optie bij de aankoop selecteren. Je kunt ook in het "opmerkingenveld" (te vinden aan het einde van je bestelling) nog aanvullende informatie verstrekken. We zullen er alles aan doen om jouw pakketje op de gewenste manier te leveren. We stoppen nooit een factuur in het pakket. Deze ontvang je namelijk per e-mail. Een uitzondering hierop is een pakket met een leveradres buiten de EU-zone. Dan is het bijvoegen van een factuur verplicht omdat er invoerrechten van toepassing kunnen zijn.  Degene waarvoor het pakketje bestemd is ontvangt in ieder geeval een pakbon, waarop de naam van de koper staat vermeld.
 
Levertijden
Informatie hierover vindt u HIER

Bedenktijd
Voor aankopen die je op afstand hebt gedaan (dus niet in de showroom) geldt een wettelijke bedenktijd van 14 dagen. Valt het artikel tegen, dan kun je deze zonder opgave van redenen terugsturen en zullen we de aankoop ontbinden als het teruggestuurde pakket voldoet aan de voorwaarden. In elk geval moet je een retourzending wel van te voren met ons communiceren. Details over retourneren en over de retourkosten vindt je terug in het hoofdstuk "Levertijd, Verzenden, Retourneren".

Transparante, niet-gemanipuleerde beoordelingen:
Klanten die een aankoop hebben gedaan krijgen na enige tijd een uitnodiging om een beoordeling over ons in te dienen. Soms ontvang je al zo'n uitnodiging als je nog op een nalevering wacht. Omdat deze uitnodigingen geautomatiseerd worden verzonden begrijpen we dat je ons dan nog niet kan reviewen. Een beoordeling wordt ongecensureerd gepubliceerd op het beoordelingsplatform van Kiyoh. Wij maken geen gebruik van te manipuleren gastenboeken want we zijn van mening dat alleen èchte klanten een realistisch beeld van onze prestaties kunnen geven. 
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
You are using a really old version of
Internet Explorer, click here to upgrade your browser.
x