Bedrijfsinformatie en bestelproces

Bedrijfsinformatie en bestelproces

Decovista, een in Nederland gevestigd bedrijf, gestart in 2010 en ingeschreven in het Handelsregister te Arnhem (KvK) onder nummer 59520418. BTW-identificatienummer: NL001182692B43.
 
We zijn een enthousiast team met gedegen kennis van zaken over de collectie, waarbij serviceverlening hoog in het vaandel staat. Hierbij behoort ook het geven van eerlijke informatie over voorraad en levertijd, zodat klanten weten waar ze aan toe zijn. De bijzondere artikelen in ons assortiment zijn grotendeels handgemaakt waardoor ze telkens in kleinere hoeveelheden gemaakt worden. Gelukkig hebben we een behoorlijke voorraad aan artikelen die we direct kunnen versturen, of die je kunt ophalen. Voor een ander deel is er sprake van een wat langere levertijd en dat geldt met name voor de kleurrijke en uitgebreide Toms Drags meubelen. Dat is soms lastig, maar het geeft ook de exclusiviteit aan. 
Jammer genoeg heeft COVID ervoor gezorgd dat er stagnaties in de toelevering zijn, waardoor sommige artikelen vertraagd nageleverd worden; helaas is dat een wereldwijd probleem.
 
We hebben een goed bereikbare showroom in Duiven, vlakbij de A12, op het industrieterrein Centerpoort Noord en uiteraard bieden we de collectie ook online aan. 
De collectie bestaat voornamelijk uit kunstzinnige, kleurrijke en niet alledaagse woondecoratie, wanddecoratie en meubelen. Onze inkoper doet altijd haar best om bijzondere artikelen van een goede kwaliteit te vinden. Het merendeel is handgemaakt en afkomstig van kleine producenten / leveranciers en kunstenaars uit binnen- en buitenland.  
Zo hebben we exclusieve metalen wandsculpturen van Artisan House, maar ook delen uit het kleurrijke Toms Drags assortiment met fleurige kleinmeubelen, spiegels en beelden. Ook behoren glaskunst, brons, museumreplica's en andere leuke kunst- en decoratieobjecten tot de collectie, zoals de unieke, handgemaakte avondtassen van Mary Frances en de mozaiek geurlampen van Ashleigh & Burwood.

Bankinformatie

  • Bankrekeningnummer voor SEPA betalingen:NL21RABO 0145 0763 69 t.n.v. Decovista. 
  • Internationale overboekingen: Bank: Rabobank, BIC: NL21RABO / SWIFT: RABONL2U

Contact en bezoek winkel/showroom

We houden niet van contactformulieren en daarom zijn we voor geïnteresseerden goed telefonisch bereikbaar via een vast telefoonnummer en uiteraard per e-mail. 

  • E-mail: [email protected]
  • Telefoon: +31 (0)316 249759 van maandag t/m zondag van 10.00 uur tot 19.00 uur.  
  • Showroom-winkel: Marketing 20D, 6921 RE, Duiven - Gelderland (op industrieterrein Centerpoort Noord.  
Showroom
In voorraad zijnde artikelen zijn direct aan te kopen. Zonodig kunnen we het transport regelen als een grote doos niet in de auto past.
Bezoektijden zijn op afspraak en bij voorkeur tussen 11.00 en 19.00 uur.  Uitzonderingen, zoals afwezigheid bij vakantie, beurzen etc. communiceren we bij "Showroom en afhalen".
Klik hier voor de actuele informatie. Je kunt je aankopen betalen per pin.  
 
Webshop 
Goed te weten: bij de korte artikelinformatie staat aangegeven of een artikel in voorraad is of dat er een levertijd van toepassing is. Dit is altijd een momentopname. Meer algemene info over levertijden vindt je hier: Levertijden
 
 
Veilig verpakken en versturen
De logistieke afdeling heeft veel ervaring in veilig verpakken en verzenden, van kleine doosjes, grote dozen (van wanddecoraties) tot het regelen van palletvervoer van bijvoorbeeld meubelen. in sommige situaties kunnen aankopen alleen geleverd worden door een medewerker van ons bedrijf of kunnen ze alleen worden afgehaald.  Let daarom ook op eventueel aanvullende informatie bij de uitgebreide artikelbeschrijving.  We versturen geen producten waarvan we denken dat deze een pakketzending niet overleven, want niets is hinderlijker dan het ontvangen van een beschadigd of gebroken artikel. 
 
Afhalen bestellingen
Wil je je bestelling komen afhalen dan kan dat bij je bestelling aangeven. Je betaald dan uiteraard geen verzendkosten. We laten het je weten als het artikel klaar staat.
 
Cadeau-service:
Je kunt je online-aankoop gratis in cadeaupapier laten verpakken en je kunt ook in het "opmerkingenveld" (te vinden aan het einde van je online-bestelling)  bijvoorbeeld vragen om een persoonlijke boodschap toe te voegen voor de geadresseerde. We zullen er alles aan doen om jouw pakketje op de gewenste manier te leveren. 
 
Levertijden
Richtlijnen hierover vindt je HIER

Bedenktijd
Voor aankopen die je op afstand doet (dus niet in de showroom) geldt voor EEU ingezetenen een wettelijke bedenktijd van 14 dagen. We doen er niet moeilijk over als deze termijn in beperkte mate overschreden wordt. Een retourzending dient wèl vooraf bij ons te worden gemeld, zodat we weten dat er een pakket bij ons terugkomt. Details over dit onderwerp vindt je bij "Levertijd, Verzenden, Retourneren".

Echte, ongecensureerde beoordelingen van echte klanten:
We maken geen gebruik van manipuleerbare gastenboeken, want we zijn van mening dat alleen èchte klanten een realistisch beeld van onze prestaties kunnen geven. Na een aankoop sturen we je, via een onafhankelijk platform, een verzoek toe om ons te beoordelen. De inmiddels ontvangen beoordelingen zijn na te lezen via de link die onderaan op de homepage staat. 
 
We wensen je veel winkelplezier toe. 
 
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
You are using a really old version of
Internet Explorer, click here to upgrade your browser.
x