Bedrijfsinformatie en bestelproces

Bedrijfsinformatie en bestelproces

Wij zijn een in Nederland gevestigd bedrijf, gestart in 2009, geregistreerd in het Handelsregister onder nr. 59520418. We werken met een klein, servicegericht team dat u graag in onze showroom verwelkomt of u via de online-shop van dienst zal zijn. 

Ons assortiment bestaat uit met name kunstzinnige en verrassende interieuraccessoires, opvallende kleinmeubelen, verlichting en cadeauartikelen, behorende tot het middel en hogere segment. We zijn expert in het veilig verpakken en verzenden van kwetsbare artikelen, alsmede het verzorgen van leveringen via pallets, zoals meubeltjes.  Onze producten worden deels betrokken van kunstenaars en kleine producenten waardoor u bij ons veel handgemaakte artikelen aantreft. In onze showroom kan direct worden aangekocht, maar ook worden besteld. Het is ook mogelijk om diverse catalogi in te zien.

Webshop en showroom

In de webwinkel kunt u 24/7 bestellingen opgeven en afrekenen. We zorgen ervoor dat u adequaat op de hoogte wordt gehouden van het verloop van uw bestelling. Wilt u liever producten eerst zien dan bent u van harte welkom in onze showroom te Duiven. Klik hier voor de openingstijden en het adres. 

Veilig online bestellen

Het invoeren van uw persoonlijke gegevens verloopt via een encryptie-methode, herkenbaar in uw internet-browser aan de URL en het slotje. Zo doen we er alles aan om uw persoonlijke gegevens te bewaken. Er is ook gedacht aan beveiligde betaalmogelijkheden. U kunt achteraf betalen via Billink, of bij grotere bestellingen een aanbetaling doen.  In de sectie "betaalmethoden"  leest u hierover meer. 

Bankinformatie

  • Bankrekeningnummer voor SEPA betalingen:NL21RABO 0145 0763 69 t.n.v. Decovista. 
  • Internationale overboekingen: Bank: Rabobank, BIC: NL21RABO / SWIFT: RABONL2U

Contactgegevens

  • Showroom: Marketing 20, 6921 RE, Duiven
  • Correspondentie-adres: Golden Delicious 16, 6922 AS te Duiven.
  • E-mail: info@decovista.nl
  • Tel. +31 316 249759

Afhalen bestelde artikelen

Afhalen van vooraf betaalde artikelen die in voorraad zijn is mogelijk gedurende de vorengenoemde openingstijden bij onze showroom. Uitgezonderd van afhalen zijn behang en stickers.

Levertijden:

Bij elk product staat de actuele voorraad en een indicatie van de levertijd aangegeven. Uitgebreide informatie over naleveringsduur vindt u in de sectie Levertijd, Verzenden, Retourneren. Mocht u meer informatie willen dan kunt u altijd per e-mail of telefonisch contact met ons opnemen. 

Cadeau-service:

Bij hiervoor geschikte artikelen kunt u verzending in "cadeaupapier" selecteren en eventueel een afwijkend afleveradres opgeven. Deze service is gratis. Bij de pakketten (behoudens bij afleveradressen buiten  Europa) wordt geen factuur gevoegd. Deze wordt altijd tegelijk met de orderbevestigig als bijlage aan het e-mailadres van de besteller (het factuuradres) verzonden De ontvanger van het pakket krijgt wél de pakbon met daarop de gegevens van het factuuradres en het geleverde artikel. 

Bedenktijd
Wij geven 14 dagen bedenktijd op artikelen die u zélf via de webshop of telefonisch bestelt. De details en regels staan bij het hoofdstuk "Levertijd, Verzenden, Retourneren".

Volledige informatie:

Bij elke relevante stap binnen het bestelproces wordt u geïnformeerd en bij verzending van een pakket sturen we verkregen track- en tracecodes toe. 

Aanvullende informatie:

Direct contact: ons bedrijf is van maandag t/m zondag telefonisch bereikbaar vanaf 10.00 uur tot 19.00 uur. Als er bijzonderheden zijn met betrekking tot een bestelling nemen we altijd zelf contact op.  

Eerlijke, niet-gemanipuleerde beoordelingen:

Het beoordelingsplatform Kiyoh (van DTG) publiceert ALLE door klanten gegeven beoordelingen, zonder selectie. Dit is in tegenstelling tot veel andere beoordelings-sites of gastenboeken volledig betrouwbaar. Bij onoplosbare geschillen kan de consument een beroep doen op Thuiswinkel Keurmerk.

Aangesloten bij:

  • Thuiswinkel Keurmerk
  • Kiyoh, onafhankelijke beoordelings-site van DTG (De Gouden Gids).
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
You are using a really old version of
Internet Explorer, click here to upgrade your browser.
x