Bedrijfsinformatie en bestelproces

DecoVista is een in Nederland gevestigd bedrijf, gestart in 2009 en geregistreerd in het Handelsregister onder nr.: 59520418. Het bedrijf biedt kunstzinnige en verrassende artikelen op het gebied van interieurinrichting en -aankleding, die veelal afkomstig zijn van kunstenaars en kleine producenten. Denk daarbij aan kleinere meubels, wanddecoratie zoals wandsculpturen, design verlichting, bronzen beelden, museum gerelateerde artikelen en cadeauartikelen uit de betere klasse.  

De webwinkel heeft een versleutelde internetverbinding ter bescherming van de privacy van de klant. 
Decovista verzend haar producten over de gehele wereld en heeft veel ervaring in het veilig verpakken en verzenden van breekbare en grote artikelen. 
 
Bankgegevens:
Rekeningnummer: NL21RABO 0145 0763 69  Extra gegevens voor internationale betalingen: BIC: NL21RABO / SWIFT: RABONL2U

Vestigingsadres:                                          
Decovista
Golden Delicious 16                                      
6922 AS te Duiven, provincie Gelderland.
Directie: I. Teering

Directe verkoop, afhalen of bezichtiging:                                          
Afhalen, bezichtiging en directe verkoop: alleen op afspraak. 
Informeer naar de actuele betaalmogelijkheden op het vestigingsadres.

Klantenservice / contact:                                          
E-mail:  info@decovista.nl (24/7)
Telefoon: +31 (0)316 249 759 (ma-vr. van 10.00 / 19.00 uur, za-zo van 11.00 - 17.00 uur)

Aangesloten bij:                                          
Thuiswinkel Keurmerk
Kiyoh

Bestelproces in het kort

Veilig bestellen gedurende 24 uur per via een https-verbinding. De beveiligde internet omgeving herken je aan de URL van je browser. Dit begint dan met een groen hangslotje gevolgd door https. Zo weet je dat je ingevoerde gegevens bij het juiste bedrijf terechtkomen en niet worden afgevangen.

Levertijden: bij elk product staat de actuele voorraad en levertijd aangegeven. Uitgebreide informatie over naleveringstijden staat in de sectie Levertijd, Verzenden, Retourneren.
Afrekenen: dit is bijna op alle manieren mogelijk, zelfs op rekening, echter niet onder rembours.
14 Dagen bedenktijd op de meeste artikelen. De details en regels staan bij het hoofdstuk "Levertijd, Verzenden, Retourneren".

Verzending: Voor diverse artikelen betaalt u geen verzendkosten; dit staat dan bij het artikel vermeld. Doorgaans betaald u voor normale pakketten slechts € 5,95. Verzending doen we vaak nog dezelfde dag of op de volgende werkdag.

Volledige informatie: bij elke relevante stap binnen het bestelproces sturen we:
- een bestelbevestiging met factuur (bijlage)
- een bevestiging van een succesvolle (online)betaling
- een verzendbericht met track-trace informatie

Belangrijk: krijg je na een bestelling geen enkel e-mail bericht van DecoVista, controleer dan eerst je spam-box, voordat je contact opneemt. We kunnen dan je opgegeven e-mailadres op spelfouten nakijken. Voeg ons toe aan je adresboek om te voorkomen dat onze berichten steeds in je spam-box komen.

Cadeau-service: bij hiervoor geschikte artikelen wordt de mogelijkheid geboden om verpakking in cadeaupapier te selecteren. Dit is gratis. Op verzoek voegen we een persoonlijke boodschap toe.
We sluiten bij een afleveradres binnen Europa nooit de factuur bij. De ontvangende partij treft op de pakbon wel de naam van de besteller aan.

Aanvullende informatie:

Direct contact : ons bedrijf is dagelijks telefonisch bereikbaar. Als er bijzonderheden zijn met betrekking tot een bestelling nemen we altijd contact op. Ons kleine team is snel en vakkundig en doet er alles aan om de beste service te geven.

Bezichtigen, directe verkoop en afhalen is mogelijk, voor zover het gewenste artikel in voorraad is. Er is een pinautomaat aanwezig. Decovista is gevestigd in Duiven, Gelderland, op ca. 5 auto-minuten van de A12, Intratuin, Ikea en Makro; dierentuin Burgers Zoo, het Openlucht Museum en de binnenstad van Arnhem bereik je in ca. 20 minuten.

Eerlijke, niet-gemanipuleerde boordelingen: Kiyoh.nl publiceert ALLE door klanten gegeven beoordelingen, zonder selectie. Dit is in tegenstelling tot veel andere beoordelings-sites of gastenboeken volledig betrouwbaar. Bij onoplosbare geschillen kan de consument een beroep doen op Thuiswinkel Keurmerk.

 

You are using a really old version of
Internet Explorer, click here to upgrade your browser.
x