Bedrijfsinformatie en bestelproces

Bedrijfsinformatie en bestelproces

Decovista is een Nederland gevestigd bedrijf, gestart in 2010 en is ingeschreven in het Handelsregister te Arnhem (KvK) onder nummer 59520418. BTW-identificatienummer: NL001182692B43.
 
We hebben een klein, maar enthousiast team met gedegen kennis van zaken over onze artikelen en die serviceverlening hoog in het vaandel heeft staan. Naast de showroom/gallerie in Duiven kunnen de artikelen ook via de online-shop worden besteld.  Het assortiment bestaat voornamelijk uit kunstzinnige, niet alledaagse objecten. Veel ervan is handgemaakt en afkomstig van kleine producenten / leveranciers en kunstenaars uit binnen- en buitenland.
 
We zijn uitgegroeid tot een aparte, kleurrijke winkel, die ook met de auto goed bereikbaar is. Je vindt ons op het industrieterrein Centerpoort Noord, op een steenworp afstand van de A12 te Duiven. Er is een grote keus aan exclusieve metalen wandsculpturen van Artisan House. Ook zijn we al meer dan tien jaar hèt adres voor Toms Drags fleurige kleinmeubelen, spiegels en beelden. Daarnaast hebben we mooie glaskunst, brons, museumreplica's en andere leuke kunst- en decoratieobjecten, zoals de unieke, handgemaakte avondtassen van Mary Frances en de mozaiek geurlampen van Ashleigh & Burwood. We ontvangen je graag op afspraak en je kunt bij ons met de pin afrekenen. 
Wil je liever je aankoop bezorgt hebben, kies dan via de webshop uit één van de verzendmethoden. 

Bankinformatie

  • Bankrekeningnummer voor SEPA betalingen:NL21RABO 0145 0763 69 t.n.v. Decovista. 
  • Internationale overboekingen: Bank: Rabobank, BIC: NL21RABO / SWIFT: RABONL2U

Contact en bezoek winkel/showroom

  • Correspondentieadres: Golden Delicious 16, 6922 AS te Duiven / E-mail: [email protected]
  • Telefoon: +31 (0)316 249759 van maandag t/m zondag van 10.00 uur tot 19.00 uur.  
  • Showroom-winkel: Marketing 20 D, 6921 RE, Duiven - Gelderland (op industrieterrein Centerpoort Noord.  
 
Showroom
In voorraad zijnde artikelen zijn direct beschikbaar om mee te nemen. Kun je een aankoop niet zelf vervoeren dan kan het transport door ons worden geregeld. Bezoektijden liggen tussen 11.00 en 19.00 uur.  Eventuele uitzonderingen communiceren we bij "Showroom en afhalen"  
Klik hier voor de actuele informatie.
 
Webshop 
Via de webshop is het mogelijk om 24/7 bestellingen te plaatsen. We reserveren geen artikelen tenzij ze in de webshop zijn besteld en vooruitbetaald. Onder de korte artikelinformatie kun je zien of een artikel in voorraad is of dat er een levertijd van toepassing is. Meer over levertijden vindt je hier: Levertijden
 
Veilig verpakken en versturen
Onze logistieke afdeling heeft veel ervaring in veilig verpakken en verzenden van breekbare artikelen. We verzenden kleine doosjes, maar ook pallets en soms leveren we een bestelling met de eigen bezorgservice af.
 
Afhalen bestellingen
Wil je je bestelling komen afhalen, selecteer deze methode dan via de webshop. Je bespaart dan op de transportkosten. We laten je weten als je artikel klaar staat om afgehaald te worden.
 
Cadeau-service:
Je kunt je aankoop, gratis in cadeaupapier laten verpakken, zolang het normale pakketafmetingen zijn. Deze optie is alleen mogelijk bij webbestellingen. In de showroom hebben we geen cadeaupapier. Je kunt ook in het "opmerkingenveld" (te vinden aan het einde van je bestelling) nog aanvullende verzoeken opgeven. We zullen er alles aan doen om jouw pakketje op de gewenste manier te leveren. We stoppen nooit een factuur in het pakket; deze ontvang je altijd per e-mail. Een uitzondering hierop zijn pakketten die buiten de EEU-zone bezorgd moeten worden.  
 
Levertijden
Informatie hierover vindt u HIER

Bedenktijd
Voor aankopen die je op afstand doet (dus niet in de showroom) geldt voor EEU ingezetenen een wettelijke bedenktijd van 14 dagen. Een retourzending dient vooraf te worden gemeld. Details over dit onderwerp vindt je bij "Levertijd, Verzenden, Retourneren".

Transparante, niet-gemanipuleerde beoordelingen:
Na een aankoop sturen we je automatisch een beoordelingsverzoek. Je beoordeling wordt zonder aanpassingen gepubliceerd op het  onafhankelijke beoordelingsplatform. We maken geen gebruik van manipuleerbare gastenboeken, want we zijn van mening dat alleen èchte klanten een realistisch beeld van onze prestaties kunnen geven. Alle beoordelingen worden verzameld bij het platform van Kiyoh.
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
You are using a really old version of
Internet Explorer, click here to upgrade your browser.
x