Bedrijfsinformatie en bestelproces

Wij zijn een in Nederland gevestigd bedrijf, dat in 2009 van start is gegaan. Decovista is geregistreerd in het Handelsregister onder nr. 59520418 en richt zich met name op verkoop van kunstzinnige en verrassende interieuraccessoires, opvallende kleinmeubelen en cadeauartikelen behorende tot het wat hogere segment.

De producten worden voor een deel betrokken van kunstenaars en kleine producenten waardoor het assortiment redelijk uniek en veelal handgemaakt. Daarnaast voeren we een aantal collecties met kunstzinnige (cadeau) artikelen. design verlichting, bronzen naaktbeelden, museum gerelateerde artikelen en geurlampen.

Webshop en Showroom Online-bestellingen verlopen altijd via een versleutelde internetverbinding (https) om de klanten een veilige bestelomgeving te bieden.Er worden tal van betaalmogelijkheden aangeboden en gratis verpakking in cadeaupapier.  Bestellingen worden naar klanten in zowel binnen- als buitenland verzonden en we hebben daarom veel ervaring in het veilig verpakken van kwetsbare artikelen. Voor de levering van grotere producten maken we meestal gebruik van transportbedrijven.

Bankinformatie

Bankrekeningnummer:NL21RABO 0145 0763 69 t.n.v. Decovista.  Extra gegevens, benodigd voor internationale overboekingen: Bank: Rabobank, BIC: NL21RABO / SWIFT: RABONL2U

Contactgegevens

  • Correspondentieadres: Golden Delicious 16, 6922 AS te Duiven.
  • Tevens adres voor retouren.
  • E-mail: info@decovista.nl
  • Tel. +31 316 249759

Showroom: (vanaf oktober/november 2017)

  • Industrieterrein Centerpoort-Noord te Duiven: Marketing 20D, 6921 RE.
  • Openingstijden: woensdagmiddag en zondagmiddag van 14.00 tot 18.00 uur
  • Daarbuiten bezoek volgens afspraak.
  • Tenzij vooraf anders overeengekomen, kunnen eventuele directe bestellingen/aankopen alleen per pin of overboeking worden voldaan. Er is geen (wissel)geld aanwezig.

Afhalen bestelde artikelen

Afhalen van vooraf bestelde én betaalde artikelen is mogelijk gedurende de vorengenoemde openingsttijden.

Bestelproces in het kort

Veilig bestellen gedurende 24 uur per via een https-verbinding. De beveiligde internet omgeving herken je aan de URL van je browser. Dit begint dan met een groen hangslotje gevolgd door https. Zo weet je dat je ingevoerde gegevens bij het juiste bedrijf terechtkomen en niet worden afgevangen.

Levertijden: bij elk product staat de actuele voorraad en de verwachte levertijd aangegeven. Uitgebreide informatie over naleveringsduur vind je in de sectie Levertijd, Verzenden, Retourneren.
Afrekenen: dit is bijna op alle manieren mogelijk, zelfs op rekening, echter niet onder rembours.
14 Dagen bedenktijd op de meeste artikelen. De details en regels staan bij het hoofdstuk "Levertijd, Verzenden, Retourneren".

Verzending: De verzending is doorgaans de volgende werkdag na ontvangst van een afgeronde bestelling. Verzendkosten kunnen online worden berekend, vóór het plaatsen van een bestelling. We bieden geen rembourszendingen aan. 

Volledige informatie: bij elke relevante stap binnen het bestelproces sturen we een bevestiging en bij verzending een track- en tracecode als wij die doorkrijgen. Krijg je na een bestelling geen enkele e-mail, controleer dan eerst je spam-box, voordat je contact opneemt. We kunnen dan je opgegeven e-mailadres op spelfouten nakijken. Voeg ons toe aan je adresboek om te voorkomen dat onze berichten steeds in je spam-box komen.

Cadeau-service: bij hiervoor geschikte artikelen wordt de mogelijkheid geboden om verpakking in cadeaupapier te selecteren. Dit is gratis. Op verzoek voegen we een persoonlijke boodschap toe.
We sluiten bij een afleveradres binnen Europa nooit de factuur bij. Deze wordt altijd electronisch verzonden aan het door de klant opgegeven e-mailadres. De ontvangende partij treft op de pakbon wel de naam van de besteller aan.

Aanvullende informatie:

Direct contact : ons bedrijf is dagelijks telefonisch bereikbaar. Als er bijzonderheden zijn met betrekking tot een bestelling nemen we altijd contact op. Ons kleine team is snel en vakkundig en doet er alles aan om de beste service te geven.

Lokatie showroom: Decovista bevindt zich op slechts enkele auto-minuten van de A12, het Van der Valk hotel, Intratuin, Ikea en Makro. De showroom is niet goed bereikbaar met openbaar vervoer.

Eerlijke, niet-gemanipuleerde boordelingen: Kiyoh.nl publiceert ALLE door klanten gegeven beoordelingen, zonder selectie. Dit is in tegenstelling tot veel andere beoordelings-sites of gastenboeken volledig betrouwbaar. Bij onoplosbare geschillen kan de consument een beroep doen op Thuiswinkel Keurmerk.

Aangesloten bij:

  • Thuiswinkel Keurmerk
  • Kiyoh, onafhankelijke beoordelings-site
You are using a really old version of
Internet Explorer, click here to upgrade your browser.
x