Bedrijfsinformatie en bestelproces

Bedrijfsinformatie en bestelproces

Decovista is een in Nederland gevestigd bedrijf, gestart in 2010, met bijzondere woondecoratie en kunst. Zij importeert zelf een deel van haar collectie en levert/exporteert kleine en grotere (pallet)zendingen binnen Nederland en het buitenland.  Alle goederen worden door eigen personeel gedegen en veilig verpakt en voor transport aangeboden of via de eigen bezorgdienst geleverd.
 
Inschrijving in het Handelsregister te Arnhem (KvK) onder nummer 59520418.
BTW-identificatienummer: NL001182692B43.
Directeur: I. Teering
 
Het enthousiaste team van Decovista heeft gedegen kennis van de collecties die zij aanbiedt. Daarbij staat serviceverlening hoog in het vaandel. In de showroom is een representatieve voorraad aan kleurrijke beelden en wanddecoraties aanwezig. Zo kan de klant de kleuren, constructie en kwaliteit beoordelen en datgene wat niet in voorraad is, met een vertrouwd gevoel vanuit de catalogus bestellen. Op de website/webshop is de gehele collectie te zien. Decovista geeft juiste informatie over de te verwachten levertijden van niet voorradige stukken zoals deze door de producenten wordt verwacht. Door de nasleep van de Corona-pandemie kunnen er nog steeds vertragingen ontstaan die niet op voorhand bekend is.   Er is een behoorlijk aantal artikelen direct uit voorraad leverbaar. Van de merken Toms Drags en Artisan House heeft Decovista binnen Nederland de grootste hoeveelheid direct leverbare artikelen.  
 
Showroom:
Voor wie twijfelt een online aankoop te doen: de showroom is goed bereikbaar en bevindt zich in Duiven, vlakbij de afrit van de A12, op het industrieterrein Centerpoort Noord.
In voorraad zijnde artikelen zijn direct aan te kopen en mee te nemen. Afrekenen kan via een pinbetaling.
We kunnen ook het transport regelen.
Bezoektijden zijn op afspraak en bij voorkeur tussen 11.00 en 19.00 uur, óók op zondag.
Uitzonderingen, zoals bij vakanties, beurzen etc. communiceren we bij de sectie "Showroom en afhalen".
Klik hier voor de actuele informatie. 
 
De collectie
De collectie bestaat voornamelijk uit kunstzinnige, kleurrijke en niet alledaagse woondecoratie, wanddecoratie en kleinmeubelen.  Het merendeel is handgemaakt en afkomstig van kleine producenten / leveranciers en kunstenaars uit binnen- en buitenland.  
De kern van de collectie bestaat uit de exclusieve metalen wandsculpturen van C. Jeré - Artisan House en de extravagante, kleurrijke Toms Drags, aangevuld met glaskunst, brons, museumreplica's en andere kunstzinnige decoratieobjecten zoals de unieke tassen van Mary Frances en mozaiek geurlampen van Ashleigh & Burwood. Er is teveel om op te noemen.

Bankinformatie

  • Bankrekeningnummer voor SEPA betalingen:NL21RABO 0145 0763 69 t.n.v. Decovista. 
  • Internationale overboekingen: Bank: Rabobank, BIC: NL21RABO / SWIFT: RABONL2U

Contact en bezoek winkel/showroom

We houden niet van contactformulieren en daarom zijn we voor geïnteresseerden goed telefonisch bereikbaar via een vast telefoonnummer en uiteraard per e-mail. 

  • E-mail: [email protected]
  • Telefoon: +31 (0)316 249759 van maandag t/m zondag van 10.00 uur tot 19.00 uur.  
  • Showroom-winkel: Marketing 20D, 6921 RE, Duiven - Gelderland (op industrieterrein Centerpoort Noord.  
Webshop 
Goed te weten: bij de korte artikelinformatie wordt altijd aangegeven of een artikel in voorraad is en wat de levertijd is. Dit is altijd een momentopname. Richtlijnen over de na-leveringstermijnen per artikelgroep vindt je bij de sectie Levertijden. Uiteraard kun je het ook altijd bij ons navragen. 
 
Veilig verpakken en versturen
De logistieke afdeling heeft veel ervaring in veilig verpakken en verzenden, van kleine doosjes, grote dozen (van wanddecoraties) en het regelen van palletvervoer van bijvoorbeeld meubelen. in sommige situaties kunnen aankopen alleen door Decovista zelf vervoerd worden, of alleen door de klant worden afgehaald.  Let daarom ook op eventueel aanvullende informatie bij de uitgebreide artikelbeschrijving.  We versturen geen producten per pakketleverancier waarvan we denken dat deze een transport niet overleven, want niets is hinderlijker dan het ontvangen van een beschadigd of gebroken artikel. 
 
Afhalen bestellingen
Wil je een bestelling komen afhalen dan kun je dat bij je bestelling aangeven. Je betaald dan geen verzendkosten. We informeren je erover als het artikel klaar staat om afgehaald te worden zodat je met ons een afhaalafspraak kunt maken.
 
Cadeau-service:
Wil je aan iemand iets cadeau doen en in cadeaupapier laten verpakken? We doen dat gratis. Gebruik daarvoor het "opmerkingenveld" (te vinden aan het einde van je online-bestelling). We zullen er alles aan doen om jouw pakketje op de gewenste manier te leveren. 
 
Levertijden
Richtlijnen hierover vindt je HIER

Bedenktijd 
Voor op afstand verrichte bestellingen (e-mail, telefonisch of via de webshop) is voor EEU ingezetenen een wettelijke bedenktijd van 14 dagen van toepassing, waarbinnen men een aankoop kan herroepen (annuleren). Na de herroeping heeft met 14 dagen de tijd de aankoop terug te sturen. Een retourzending dient wèl vooraf te worden gemeld in verband met de logistieke gevolgen. Alles over dit onderwerp en de spelregels ervan vindt je bij "Levertijd, Verzenden, Retourneren"

Echte, ongecensureerde beoordelingen van echte klanten:
Decovista publiceert geen manipuleerbare gastenboeken. We verzamelen via een onafhankelijke dienstverlener (Kiyoh.nl)  beoordelingen van klanten over de ervaringen met ons bedrijf. Deze beoordelingen zijn openbaar toegankelijk via deze link en ze kunnen niet door ons worden gewijzigd of verwijderd.  Hierdoor krijgen geïnteresseerden een eerlijk beeld van de ervaringen met onze winkel.  
 
                       --------------------------------------------------------------
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
You are using a really old version of
Internet Explorer, click here to upgrade your browser.
x