Bedrijfsinformatie en bestelproces

Bedrijfsinformatie en bestelproces

Decovista is een Nederland gevestigd bedrijf, gestart in 2010 en is ingeschreven in het Handelsregister te Arnhem (KvK) onder nummer 59520418. BTW-identificatienummer: NL001182692B43.
 
We hebben een klein, maar enthousiast team met gedegen kennis van zaken over onze artikelen, dat serviceverlening hoog in het vaandel heeft staan. Naast de showroom/gallerie in Duiven kunnen de artikelen ook via de online-shop worden besteld.  Het assortiment bestaat voornamelijk uit kunstzinnige, niet alledaagse objecten. Veel ervan is handgemaakt en afkomstig van kleine producenten / leveranciers en kunstenaars uit binnen- en buitenland. We zijn voor geïnteresseerden goed bereikbaar per telefoon en hebben een vast telefoonnummer. Natuurlijk beantwoorden we ook onze e-mail snel. 
 
In de loop der jaren zijn we uitgegroeid tot een aparte, kleurrijke winkel met niet alleen een webshop maar ook met een showroom. Deze is met de auto goed bereikbaar op het industrieterrein Centerpoort Noord, op een steenworp afstand van de A12 te Duiven. Hier zijn vele exclusieve metalen wandsculpturen van Artisan House te bewonderen, maar ook delen uit het kleurrijke Toms Drags assortiment met fleurige kleinmeubelen, spiegels en beelden. Daarnaast hebben we mooie glaskunst, brons, museumreplica's en andere leuke kunst- en decoratieobjecten, zoals de unieke, handgemaakte avondtassen van Mary Frances en de mozaiek geurlampen van Ashleigh & Burwood. We ontvangen je graag op afspraak en je kunt bij ons met de pin afrekenen. 

Bankinformatie

  • Bankrekeningnummer voor SEPA betalingen:NL21RABO 0145 0763 69 t.n.v. Decovista. 
  • Internationale overboekingen: Bank: Rabobank, BIC: NL21RABO / SWIFT: RABONL2U

Contact en bezoek winkel/showroom

  • Correspondentieadres: Golden Delicious 16, 6922 AS te Duiven / E-mail: [email protected]
  • Telefoon: +31 (0)316 249759 van maandag t/m zondag van 10.00 uur tot 19.00 uur.  
  • Showroom-winkel: Marketing 20 D, 6921 RE, Duiven - Gelderland (op industrieterrein Centerpoort Noord.  
Showroom
In voorraad zijnde artikelen zijn direct beschikbaar om mee te nemen. Kun je een aankoop niet zelf vervoeren dan kan het transport door ons worden geregeld. Bezoektijden liggen tussen 11.00 en 19.00 uur.  Eventuele uitzonderingen communiceren we bij "Showroom en afhalen"  
Klik hier voor de actuele informatie.
 
Webshop 
Via de webshop is het mogelijk om 24/7 bestellingen te plaatsen. We reserveren geen artikelen tenzij ze in de webshop zijn besteld en vooruitbetaald of tenzij we iets anders met je hebben afgesproken. Bij de korte artikelinformatie kun je vooraf zien of een artikel in voorraad is of dat er een levertijd van toepassing is. Meer over levertijden vindt je hier: Levertijden
Kijk ook altijd even onder de artikelfoto, hier staat vaak aanvullende artikelinformatie.
 
Veilig verpakken en versturen
Onze logistieke afdeling heeft veel ervaring in veilig verpakken en verzenden van breekbare artikelen. We verzenden kleine doosjes, maar ook pallets en soms leveren we een bestelling met de eigen bezorgservice af. 
 
Afhalen bestellingen
Wil je je bestelling komen afhalen dan kan dat op het adres van de showroom. Selecteer deze methode dan via de webshop. Je bespaart dan op de transportkosten. We laten je weten als je artikel klaar staat om afgehaald te worden.
 
Cadeau-service:
Je kunt je online-aankoop, gratis in cadeaupapier laten verpakken, zolang het normale pakketafmetingen betreft. Deze optie is dus alleen mogelijk bij webbestellingen. In de showroom hebben we geen cadeaupapier. Je kunt ook in het "opmerkingenveld" (te vinden aan het einde van je bestelling) nog aanvullende verzoeken opgeven. We zullen er alles aan doen om jouw pakketje op de gewenste manier te leveren. 
 
Levertijden
Richtlijnen hierover vindt je HIER

Bedenktijd
Voor aankopen die je op afstand doet (dus niet in de showroom) geldt voor EEU ingezetenen een wettelijke bedenktijd van 14 dagen. Een retourzending dient vooraf te worden gemeld, zodat we weten dat er een pakket bij ons terugkomt. Details over dit onderwerp vindt je bij "Levertijd, Verzenden, Retourneren".

Echte, ongecensureerde beoordelingen van echte klanten:
Na een aankoop sturen we een beoordelingsverzoek die zonder aanpassingen gepubliceerd wordt op een onafhankelijk  beoordelingsplatform. We maken geen gebruik van manipuleerbare gastenboeken, want we zijn van mening dat alleen èchte klanten een realistisch beeld van onze prestaties kunnen geven. De beoordelingen zijn na te lezen door te klikken op de link onderaan de webshop-pagina.
 
Mochten er nog vragen zijn over ons bedrijf, bel ons dan, of stuur een e-mail.
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
You are using a really old version of
Internet Explorer, click here to upgrade your browser.
x