Bedrijfsinformatie en bestelproces

Bedrijfsinformatie en bestelproces

Wij zijn een in Nederlands gevestigde galerie met online winkel, ingeschreven in het Handelsregister  onder nr. 59520418.  

Ons assortiment bestaat uit kunstzinnige, niet alledaagse interieurdecoraties, waaronder kleinmeubelen, verlichting en beelden. Veel ervan zijn handgemaakt en zijn afkomtig van kleine producenten en kunstenaars uit binnen- en buitenland.

De prijzen lopen uiteen en starten rond de € 25. In het assortiment bevinden zich tal van breekbare artikelen die veilig verpakt en verzonden kunnen worden. Naast gebruikmaking van reguliere pakketdiensten en transporteurs voor het leveren van grote dozen en meubels is in sommige gevallen persoonlijke aflevering mogelijk. In een enkel geval kan een product niet worden verzonden, maar dient deze te worden afgehaald. 

Galerie
Een bezoek aan de galerie/showroom te Duiven is met name bij aankoopplannen van een wandobject een goed idee. Het met eigen ogen zien zegt zoveel meer dan productfoto's.  Vindt je iets wat je aanstaat, dan kun je je aankoop ook direct meenemen, of laten bezorgen. Ons kleine team ontvangt je graag in de galerie. We werken op afspraak zodat we de beste service kunnen verlenen. In principe kun je er dagelijks terecht tussen ca. 11.00 en 18.00 uur. Check via de online-shop of het artikel dat je wilt bekijken in voorraad is. 
De galerie is te vinden in Duiven (Gelderland) en ligt vlak bij de afrit Duiven aan de A12 en het Van der Valk hotel.

Klik hier om actuele informatie te raadplegen over de bezoekmogelijkheden. 

 
Webshop 
Via de webshop is het mogelijk om 24/7 bestellingen op te geven en af te rekenen. Via een geautomatiseerd systeem ontvangen klanten een bestel-bevestiging, factuur, betalingsbevestiging, een verzendbericht etc. Bij bijzonderheden nemen we zelf contact met je op.  
 
Veilig online bestellen
Het invullen van je persoonlijke gegevens alsmede de betaling verloopt via een versleutelde verbinding, herkenbaar aan het slotje in de browserbalk (https). Doe je een grotere aankoop dan kun je met ons ook een aanbetaling afspreken. Wil je pas betalen nadat je bestelling is geleverd, dan kun je ook achteraf betalen met Billink, mits je door het validatieproces komt. Bij het onderdeel "betaalmethoden" vindt je daarover meer informatie.

Bankinformatie

  • Bankrekeningnummer voor SEPA betalingen:NL21RABO 0145 0763 69 t.n.v. Decovista. 
  • Internationale overboekingen: Bank: Rabobank, BIC: NL21RABO / SWIFT: RABONL2U

Contact en bezoek

  • Correspondentie- en retouradres: Decovista, Golden Delicious 16, 6922 AS te Duiven.
  • E-mail: info@decovista.nl
  • Telefoon: +31 (0)316 249759 van maandag t/m zondag van 10.00 uur tot 19.00 uur.  
  • Galerie en magazijn: Marketing 20 (industrieterrein Centerpoort-Noord), 6921 RE, Duiven (je komst altijd van te voren afspreken, zodat er iemand aanwezig kan zijn). 
Afhalen van bestelde artikelen
Afhalen van uit voorraad leverbare artikelen kan op afspraak. Uitgezonderd van afhalen zijn behang en behang- en decorstickers omdat we deze rechtstreeks laten bezorgen door de importeur.
 
Beschikbaarheid:
Bij ieder product staat de actuele voorraad aangegeven alsmede een indicatie van de levertijd. Meer informatie over de naleveringsduur is te vinden in de sectie Levertijd, Verzenden, Retourneren. Is deze informatie het niet duidelijk genoeg, neem dan contact met ons op.
 
Cadeau-service:
Je kunt je aankoop door ons zonder extra kosten in cadeaupapier laten verpakken. Dat geldt alleen voor normale pakketmaten. Vaak kun je een verpakkingskeuze bij het betreffende artikel selecteren. Als er geen keuze beschikbaar is dan kun je bij het opmerkingsveld dit alsnog aangeven. Wij sluiten nooit de factuur bij het pakket (deze ontvang je per e-mail), tenzij het pakket moet worden ingeklaard (zoals bij landen die buiten de EU-regeling vallen). De ontvanger krijgt dus alleen de pakbon te zien met het factuuradres. 

Bedenktijd
Wij geven 14 dagen bedenktijd op artikelen die niet vooraf zijn gezien (doorgaans de online-bestellingen). Verdere details staan bij het hoofdstuk "Levertijd, Verzenden, Retourneren".

Voortgang van je bestelling:
Bij elke bestelling ontvang je een bevestiging met als bijlage de factuur. Dat doen we per e-mail. Je krijgt ook meteen een betaalbevestiging als je betaling is gelukt en uiteraard een verzendbericht met track-trace informatie. Als wij ons niet aan de levertijden kunnen houden die we aangegeven hebben in het onderdeel Levertijd, Verzenden en Retourneren, dan nemen we contact met je op.
 
Aanvullende informatie:
Direct contact: Decovista is van maandag t/m zondag telefonisch bereikbaar. Van maandag t/m vrijdag van 10.00 uur tot 19.00 uur. Op zaterdag en zondag tussen 11.00 uur en 18.00 uur. 
 
Transparante, niet-gemanipuleerde beoordelingen:
Klanten die een online bestelling plaatsen krijgen na ontvangst van hun bestelling een uitnodiging tot het achterlaten van een beoordeling over de afhandeling van hun bestelling. Deze beoordeling wordt ongecensureerd gepubliceerd op het beoordelingsplatform van Kiyoh. Om de betrouwbaarheid van de beoordelingen te waarborgen worden door Kiyoh steekproeven uitgevoerd. Wij maken geen gebruik van manipuleerbare gastenboeken en zijn van mening dat alleen èchte klanten een realistisch beeld van ons kunnen geven. 
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
You are using a really old version of
Internet Explorer, click here to upgrade your browser.
x