Collectie aan yoga gerelateerde beelden

Sorteren op:

Decoratieve yoga hond in Lotussit van Toms Drags collectie. Wie wordt hier niet rustig en bedachtzaam van? De hond is handgemaakt van Marmorin. en heeft de volgende afmetingen: H 27 cm, 20 x 14 cm
€217,00
Decoratieve yoga hond in Lotussit van Toms Drags collectie. De hond is handgemaakt van Marmorin en heeft de volgende afmetingen: H 16 cm, 13 x 8,5 cm.
€99,00
Decoratieve koe in yogapositie uit de Toms Drags collectie om een vrolijk en kunstzinnig accent aan je inrichting te geven. Op de gouden schaaltjes kun je kleine kaarsjes leggen. De yogakoe heeft de volgende afmetingen: H 31 cm, 24 x 14 cm
€226,00
Decoratieve en handgemaakte Yoga kat Sadhu - L uit de Toms Drags collectie om een vrolijk en kunstzinnig accent aan je inrichting te geven. Afmetingen: 22 x 27 cm
€226,00
Kikkerkoning Baba in yogapositie Lotus. Uiteraard heeft de kikker een metalen kroon in Tom's Drag stijl. Afmetingen: 22 x 30 cm. Materiaal: marmorin. Handgemaakt.
€226,00
Groot decoratief Yoga beeld Namaste. Merk: Toms Drags Silver Line. Materiaal: marmorin. Maat: 73 x 49 x 35 cm. Dit beeld moet vanwege de afmetingen worden verzonden op een mini-pallet, maar kan ook worden afgehaald.
€459,00
Decoratieve koe in yogapositie uit de Toms Drags collectie om een vrolijk en kunstzinnig accent aan je inrichting te geven. Op de gouden schaaltjes kun je kleine kaarsjes leggen. Afmetingen: H 17 cm, 15 x 10 cm
€104,00
Decoratieve en handgemaakte Yoga kat Sadhu uit de Toms Drags collectie om een vrolijk en kunstzinnig accent aan je inrichting te geven. Afmetingen: 12,5 x 15 cm
€104,00
Decoratieve Yoga kat Swami uit de Toms Drags collectie om een vrolijk en kunstzinnig accent aan je inrichting te geven. Afmetingen: 22 x 32 cm.
€226,00
Decoratieve Yoga kat Swami uit de Toms Drags collectie om een vrolijk en kunstzinnig accent aan je inrichting te geven. Afmetingen: 11,5 x 17 cm
€104,00
Decoratieve yoga kikker uit de Toms Drags collectie om een ludiek accent aan je inrichting te geven. Afmetingen: 12 x 15 cm. Materiaal: marmorin.
€104,00
Vrouw, zich naar achteren strekkend: yoga positie "Pariurtta Janu Sirsana". Een prachtig afgewerkt beeldje uit de Body Talk collectie in een brons gepatineerd resin en een transparant blauw tenue. Lengte: 7 cm hoog. Geleverd in geschenkdoos.
€45,00
Vrouw in de yoga positie Vrischikasana, beeldje uit de Body Talk collectie. Afmetingen: Lengte 14 cm. Geleverd in geschenkdoos.
€45,00
Prachtig beeldje van een dame in de yoga positie Eka pada Rajahapitasana, ook wel de King Pigeon Pose genoemd. Dit beeldje behoort tot de Body Talk collectie. Lengte 13 cm. Gemaakt van resin, brons gepatineerd. Geleverd in geschenkdoos.
€49,90
Vrouw in de yoga positie Salamba Sarvangasana , beeldje uit de Body Talk collectie. Afmetingen: Lengte 22 cm. Geleverd in geschenkdoos. Gemaakt van resin, met een goudbronzen patina.
€49,90
Yoga-beeldje in de houding: Anjali Mudra.. Dit beeldje uit de Body Talk Collectie is gemaakt van resin in rose-goud. Hoogte 14 cm. Verpakt in geschenkdoos.
€47,50
Sculptuur meisje in de yoga positie Ardha Matsyendrasana (zittende twist), deel van de Body Talk collectie. Gemaakt van brons gepatineerd resin / kunsthars. Hoogte ca. 15 cm .
€42,50
Sculptuur meisje in de yoga positie Eka Pada Rajakapotasana (One-Legged King Pigeon pose, beeldje uit de Body Talk collectie.
Formaat 14 cm hoog. Gemaakt van brons gepatineerd kunsthars.
Materiaal : resin, brons gepatineerd
€49,90
Yogabeeldje Ushtrasana, de kameelhouding, ook wel de camel pose. Mooie kwaliteit van de Body Talk Collectie. Lengte 11,5 cm, hoogte 13 cm, gemaakt van resin, met een rood-bronzen patina. Verpakt in een geschenkdoos met brochure.
€42,50
Beeld van een vrouw in de yoga positie Dhanurasana, de boogpose Dit Body Talk beeldje is van goede kwaliteit. Het is gemaakt van resin en afgewerkt met een zacht glanzende patine in de kleur rosé-brons. Lengte: 13,5 cm. Het yogabeeld wordt geleverd in ee
€47,50
Vrouw in de yoga positie Padmasana, deze lotushouding helpt de meditatie verdiepen door geestelijke ontspanning. Gemaakt van resin, handmatig rose-brons gepatineerd. Hoogte 14 cm. Verpakt In geschenkdoos.
€49,00
Yoga-beeldje van een jonge vrouw in de Zonnegroet houding: Surya Namaskar, waarvan gezegd wordt dat het complete workout is voor het lichaam Dit beeldje uit de Body Talk Collectie is gemaakt van resin in rose-goud. Hoogte 19 cm. Verpakt in geschenkdoos.
€52,00
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
You are using a really old version of
Internet Explorer, click here to upgrade your browser.
x