Essentiële olië - Premium Specials

Sorteer op:

Clarity - etherisch mengsel - 500 ml. Een positieve mix van groene munt, sinaasappel, en rozemarijn. Deze geur bevorderd zowel het concentratievermogen en het vermogen tot helder denken.
€14,95
Geuren cadeauset Sweet & Floral (zoet en bloemig), bevat 3 geuren in flakons van 180 ml. Handig om uit te proberen : Japanse Orchidee, Jasmijn & Tuberoos en lavendel.
Deze set is bedoeld voor de Fragrance Lamps van Ashleigh & Burwood.
€19,75
Noel 500 ml. De geest van traditionele feesten wordt gevangen in deze hartverwarmende aromatische geur die wordt gevormd door verkwikkende vleugen van zwarte peper en bergamot met een mix van zoete warme vanille en kruidnagel naast een rijk houtachti...
€14,95
Relaxation - 500 ml. Het perfecte tegengif voor een stressvol leven. Een kalmerende mix van geranium, lavendel en salie.
Ontspan je zintuigen.Gebruiksduur: bij grote aromalampen ca. 20 uur (bij kleine aromalampen 20-25% langer).
€14,95
Sleep - 500 ml.
Geef je geest rust en ontspan je zintuigen. Deze mix van lavendel, petitgrain en salie is de ultieme manier voor een natuurlijke slaap.
Ontspan je zintuigen.Gebruiksduur: bij grote aromalampen ca. 20 uur (bij kleine aromalampen 20-...
€14,95
Anti Tobacco - 500 ml. Verban ongewenste geuren zacht en natuurlijk. Deze frisse mix van jeneverbes, cederhout en pijnboom werken zacht en effectief samen om de lucht in huis te neutraliseren. Volgens diverse klanten werkt dit aroma ook zeer goed teg...
€14,95
Festive Figs & Spiced Clementines - 500 ml.
Deze levendige, fruitige geur is de uitgekiende combinatie van mandarijnen en zon gerijpte vijgen. De geur van rokerig hout en zachte musk zorgt voor een feestelijk cadeautje voor de neus.
€14,95
Cinnamon Toast - 500 ml
De kenmerkende geur van kaneel met aroma's van gember, sandelhout en tonkaboon. Een gouden combinatie van kruidige geuren met een zoete ondertoon.
Brandduur ca. 20 uur bij gebruik van een grote geurlamp (20-25% langer bij e...
€14,95
Festive collectie van 3 x 180 ml kerstgeuren: Christmas Spice, White Christmas, WInter Forest.
Deze set is bedoeld voor de Fragrance Lamps van Ashleigh & Burwood.
€19,95
Geuren cadeauset New Season Spring Collection. Deze voorjaarscollectie bevat 3 geuren van 180 ml: pieonroos, lavendel en tuin mint. Geschikt voor de Fragrance Lamps van Ashleigh & Burwood.
€19,50
Speciale mengsels met etherische oliën, welke invloed hebben op het geestelijke welbevinden en de beleving. Geschikt voor de geurlampen op basis van katalytische verbranding zoals die van Ashleigh & Burwood, Lampe Berger en Millefiori.

Wat zijn essentiële oliën:

– Ze bevorderen emotionele, lichamelijke en geestelijke genezing.
– Ze bevatten de regeneratieve, zuurstofverrijkende en immuunversterkende eigenschappen van planten.
– Ze zijn zo klein in moleculaire grootte dat ze gemakkelijk in de huid doordringen.
– Ze zijn makkelijk in lipiden (vetachtige stoffen) oplosbaar en kunnen makkelijk door de celwand binnendringen, zelfs als de celwand is verhard door de gevolgen van een zuurstoftekort. In feite kunnen essentiële oliën binnen 20 minuten invloed hebben op elke cel van het lichaam en gemetaboliseerd worden, zoals andere voedingsstoffen.
– Ze bevatten zuurstofmoleculen die helpen om de tekorten aan voedingsstoffen te transporteren naar de lichaamscellen. Omdat voedingstekort een zuurstoftekort is, begint ziekte wanneer de lichaamscellen door gebrek aan zuurstof de juiste voedingsstoffen niet meer op kunnen nemen. Door het verstrekken van de benodigde zuurstof werken essentiële oliën aan het stimuleren van het immuunsysteem.
– Het zijn zeer krachtige antioxidanten. Antioxidanten zorgen voor een onvriendelijke omgeving voor vrije radicalen. Zo voorkomen ze mutaties, doordat ze de vrije radicalen opeten als aaseters, wat schimmel en oxidatie in de cellen voorkomt.
– Ze zouden antibacterieel, antikanker, antischimmel, anti-infectieus, antimicrobieel, antitumoraal, antiparasitair, antiviraal en antiseptisch zijn. Het is aangetoond dat essentiële oliën alle geteste bacteriën en virussen vernietigen, terwijl tegelijkertijd het evenwicht in het lichaam wordt hersteld.
– Ze ontgiften de cellen en het bloed in het lichaam.
– Essentiële oliën met sesquiterpeen hebben de mogelijkheid om de bloed-hersenbarrière te passeren waardoor ze effectief zijn bij behandeling van de ziektes Alzheimer, Lou Gehrig, Parkinson en Multiple Sclerose.
– Ze zijn aromatisch en indien ze verspreid worden in de ruimte zorgen ze voor luchtzuivering: door het verwijderen van metaaldeeltjes en giftige stoffen uit de lucht; door het verhogen van het zuurstofgehalte, ozongehalte en hoeveelheid negatieve ionen in de ruimte. Dit remt de groei van bacteriën, waardoor de geuren van schimmels, sigaretten en dieren geneutraliseerd wordt. Tevens vullen ze de lucht met een frisse, aromatische geur.
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
You are using a really old version of
Internet Explorer, click here to upgrade your browser.
x