Essentiële olië - Premium Specials

Sorteren op:

Noel 500 ml. De geest van traditionele feesten wordt gevangen in deze hartverwarmende aromatische geur die wordt gevormd door verkwikkende vleugen van zwarte peper en bergamot met een mix van zoete warme vanille en kruidnagel naast een rijk houtachti...
€12,75
Relaxation - 500 ml. Het perfecte tegengif voor een stressvol leven. Een kalmerende mix van geranium, lavendel en salie.
Ontspan je zintuigen.Gebruiksduur: bij grote aromalampen ca. 20 uur (bij kleine aromalampen 20-25% langer).
€12,75
Geef je geest rust en ontspan je zintuigen. Deze mix van lavendel, petitgrain en salie is de ultieme manier voor een natuurlijke slaap. Ontspan je zintuigen.
€12,75
Speciale mengsels met etherische oliën, welke invloed hebben op het geestelijke welbevinden en de beleving. Geschikt voor de geurlampen op basis van katalytische verbranding zoals die van Ashleigh & Burwood, Lampe Berger en Millefiori.

Wat zijn essentiële oliën:

– Ze bevorderen emotionele, lichamelijke en geestelijke genezing.
– Ze bevatten de regeneratieve, zuurstofverrijkende en immuunversterkende eigenschappen van planten.
– Ze zijn zo klein in moleculaire grootte dat ze gemakkelijk in de huid doordringen.
– Ze zijn makkelijk in lipiden (vetachtige stoffen) oplosbaar en kunnen makkelijk door de celwand binnendringen, zelfs als de celwand is verhard door de gevolgen van een zuurstoftekort. In feite kunnen essentiële oliën binnen 20 minuten invloed hebben op elke cel van het lichaam en gemetaboliseerd worden, zoals andere voedingsstoffen.
– Ze bevatten zuurstofmoleculen die helpen om de tekorten aan voedingsstoffen te transporteren naar de lichaamscellen. Omdat voedingstekort een zuurstoftekort is, begint ziekte wanneer de lichaamscellen door gebrek aan zuurstof de juiste voedingsstoffen niet meer op kunnen nemen. Door het verstrekken van de benodigde zuurstof werken essentiële oliën aan het stimuleren van het immuunsysteem.
– Het zijn zeer krachtige antioxidanten. Antioxidanten zorgen voor een onvriendelijke omgeving voor vrije radicalen. Zo voorkomen ze mutaties, doordat ze de vrije radicalen opeten als aaseters, wat schimmel en oxidatie in de cellen voorkomt.
– Ze zouden antibacterieel, antikanker, antischimmel, anti-infectieus, antimicrobieel, antitumoraal, antiparasitair, antiviraal en antiseptisch zijn. Het is aangetoond dat essentiële oliën alle geteste bacteriën en virussen vernietigen, terwijl tegelijkertijd het evenwicht in het lichaam wordt hersteld.
– Ze ontgiften de cellen en het bloed in het lichaam.
– Essentiële oliën met sesquiterpeen hebben de mogelijkheid om de bloed-hersenbarrière te passeren waardoor ze effectief zijn bij behandeling van de ziektes Alzheimer, Lou Gehrig, Parkinson en Multiple Sclerose.
– Ze zijn aromatisch en indien ze verspreid worden in de ruimte zorgen ze voor luchtzuivering: door het verwijderen van metaaldeeltjes en giftige stoffen uit de lucht; door het verhogen van het zuurstofgehalte, ozongehalte en hoeveelheid negatieve ionen in de ruimte. Dit remt de groei van bacteriën, waardoor de geuren van schimmels, sigaretten en dieren geneutraliseerd wordt. Tevens vullen ze de lucht met een frisse, aromatische geur.
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
You are using a really old version of
Internet Explorer, click here to upgrade your browser.
x