Vogelbeeldjes

Sorteren op:

Prachtige bontgekleurde Toms Drag haan met strass veren en strass in de rode schoentjes. Handgemaakt kunstbeeld van Marmorin, ontworpen door Tom Hoffmann. Afmetingen: hoog 27 cm x breed 30 cm.
€288,00
Kleurige staande haan Pat van Toms Drags. Hoog 26 cm x breed 26 cm. Dit kunstwerkje is handgemaakt en handbeschilderd. Kenmerkend zijn de gouden laarsjes en de gedetailleerde afwerking rond de ogen.
€238,00
Deze haan Pat is een vrolijk gekleurd kunstobject op gouden laarsjes in Toms Drag stijl. Handwerk.
Materiaal: marmorin. Het beeldje heeft een echtheidslogo. Maat S: Hoogte 16,5 cm
€109,00
Haan Wyatt is een aanvallend model in vrolijke kleuren en op gouden laarsjes. De haan behoort tot de Toms Drag Collectie. Handwerk. Materiaal: marmorin. Maat S: 20 x 15,5 cm
€105,00
Haan Wyatt heeft een aanvallende houding. Zijn vrolijke kleuren, de echte oogwimpers en gouden schoeisel zijn voor eenToms Drag ontwerp kenmerkend. De haan is handgemaakt van Marmorin en heeft een breedte van 33 cm, hoogte 27 cm.
€242,00
Decoratieve haan uit de Toms Drags Silver Line collectie waarmee je een bijzonder accent aan je inrichting kunt geven. Afmetingen: 16 x 21 cm.
€115,00
Decoratieve Pinguin uit de Toms Drags Silver Line / Classic Line collectie om een bijzonder accent aan je inrichting te geven. Gemaakt van marmorin. Hoogte 9 cm.
€53,00
Decoratieve Lasse uit de Toms Drags Silver Line collectie om een bijzonder accent aan je inrichting te geven. Gemaakt van marmorin. Hoogte 9 cm.
€53,00
Decoratieve pinguin Kimi uit de Toms Drags Silver Line collectie om een bijzonder accent aan je inrichting te geven. Gemaakt van marmorin. Hoogte 9 cm.
€53,00
Kleurrijke Toms Drags uil met rode verenkuif, grote ronde ogen met lange oogwimpers en gouden laarzen. De uil is handbeschilderd in alle kleuren van de regenboog en heeft goud-accenten. Materiaal: marmorin. Lengte 30 cm. Deze uil is in drie afmetingen ve
€104,00
Bontgekleurde, handgemaakte uil van het merk Toms Drags, versierd met rode veren op de kop en gouden laarsjes aan. De uil is het symbool voor wijsheid en wordt soms ook aan studenten cadeau gedaan. De uil is verkrijgbaar in drie afmetingen. Deze maat is
€165,00
Handgemaakte uil van Toms Drags, uitgedost met rode veren, gouden laarsjes en oorringen.
Dit kunstobject is gemaakt van marmorin en is 23 cm hoog. Dit is de kleinste uil uit een serie van drie.
€86,00
Kleine uil Berta S, dit dierenbeeldje uit de Toms Drag Silver Line heeft zilveren voetjes en een piercing in het oor. Handgemaakt. H x D x B: 8,5 x 9 x 8,5 cm
€53,00
Kleine uil Meta, dit beeldje uit de Silver Line heeft zilveren voetjes en een piercing in het oor. Het uilenbeeldje is handgemaakt en is 8,5cm hoog.
€53,00
Uil Herta heeft gouden voetjes, een gouden snavel en een oor-piercing. Het uilenbeeldje is handgemaakt en is 8,5cm hoog.
€53,00
Artistiek vormgegeven sneeuwuil op een grijze sokkel. Dit handgemaakte Toms Drag beeld uit de Silver Line collectie is 24 + 11 cm hoog en gemaakt van marmorin.
€123,00
Statige, gestileerde sneeuwuil op een grijze sokkel. Deze handgemaakte Toms Drag uil is 62 cm hoog. Gratis verzonden binnen Nederland en België.
€259,00
Strak gestileerde sneeuwuil op een grijze sokkel. Dit handgemaakte Toms Drag beeld is 94 cm hoog. Gratis verzonden binnen Nederland en België.
€269,00
Sale
Strak gestileerde sneeuwuil in hoofdzakelijk wit met prachtige beschilderingen. Dit handgemaakte Toms Drag beeld is 24 cm hoog en gemaakt van marmorin. (Ook verkrijgbaar op grijze sokkel).
€129,00 €89,00
Statige, gestileerde sneeuwuil met grote, met wimpers omranden ogen. Deze handgemaakte Toms Drag uil is 44 cm hoog.
€86,00
Statige, gestileerde sneeuwuil met grote, met wimpers omranden ogen. Deze handgemaakte Toms Drag uil is 66 cm hoog. Afhalen of verzenden op mini-pallet
€257,00
De Raaf, uitgedost met een verentooi en op diverse plaatsen met strass. Een ontwerp van Tom Hoffmann. Hoogte 29 cm.
€142,00
Grappig, handgemaakt Toms Drags beeld van een ijdele raaf. Deze vreemde vogel is dol op alles wat blinkt. Hij, of is het een zij, heeft een gouden snavel, rode veren, sierraden en echte oogwimpers. Het is een karakteristiek design beeldje van 40 cm lang.
€193,00
Prachtige, beschilderde Toms Drags raaf. Het heeft een goudkleurige snavel en een verentooi op de kop. Hoogte (incl de verentooi) 47 cm. Handgemaakt . Materiaal: marmorin.
€240,00

Prachtig uitgedoste vogels vol kleur en met waanzinnig leuke details. Het zijn kunst sculpturen van Toms Drags. Vreemde vogels voor eigenzinnige mensen.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
You are using a really old version of
Internet Explorer, click here to upgrade your browser.
x