Afrikaanse en etnische beelden

Sorteren op:

Symbolisch beeldje van de Anyi, wat betekent "de moeder van de tweeling". De Anyi behoort tot de etnische groep Bangwa, levend in Kameroen. Gemaakt van resin in houtoptiek. Hoogte: 17 cm.
€29,00
Replica van een Afrikaans Vruchtbaarheidsbeeldje ‘Akua’ba’, van de Akan vrouwen. Het beeldje is 21 cm hoog. Er worden magische krachten aan toegeschreven zoals bevordering van de vruchtbaarheid. Materiaal: resin in houtoptiek. Geleverd in geschenkdoos.
€29,50
Een replica van een houten hoofdsteun zoals die in het Luba-rijk werd gemaakt. Hij reflecteerde de welstand en het aanzien van de eigenaar, en beschermde hem tegen nachtmerries. Dit afrikaanse object is gemaakt van resin in houtlook en is 14 cm hoog.
€35,00
Replica van een houten marionet dat het Eket Ibibio volk uit Nigeria dat gebruikt wordt bij de theaterfestijnen. Het beeldje is 15 cm hoog en gemaakt van resin in houtlook. Geleverd in geschenkdoos.
€23,50
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
You are using a really old version of
Internet Explorer, click here to upgrade your browser.
x