Covid-19 en vertragingen levertijd

Covid-19 en vertraging leveringen

We volgen de regels met betrekking tot het coronavirus die worden aanbevolen door de Nederlandse Rijksoverheid.  

Belangrijk:

Bij klachten die verband zouden kunnen houden met een corona-besmetting verzoeken we u het bezoek uit te stellen.

  • bezoekers worden op afspraak ontvangen
  • het dragen van een mondkapje over neus en mond is niet verplicht.  Als je toch een mondkapje wilt dragen, dan zullen wij dit óók doen.  
  • we schudden geen handen maar verwelkomen je met een glimlach
  • we houden anderhalve meter afstand  
  • er is een toilet aanwezig dat we regelmatig reinigen
  • er is ontsmettingsmiddel beschikbaar

Mogelijke vertragingen in de levertijd

Het gebrek aan containers, dat nu al anderhalf jaar duurt, en voortdurende corona-uitbraken in verschillende landen zetten druk op de logistieke keten. Eerder werd al duidelijk dat bijna alle (web)winkels daar last van hadden en inmiddels dringen de problemen zelfs door tot de supermarkten, de fietsenwinkels etc.  Dit alles leidt tot voor sommige merken tot stagnering in de levering van producten.

Sinds februari vorig jaar zijn er veel vertragingen in de internationale wereldhandel, omdat de vraag naar containers groter is dan het aanbod. In het begin van de coronacrisis werden vooral in Azië veel havens gesloten en een hoop containers aan de kant gezet omdat de wereldhandel plots stilviel. 
Maar die wereldhandel kwam sneller dan verwacht opnieuw op gang. Daar komt bij dat er extra stagnering ontstond door een vastgelopen containerschip op het Suezkanaal. Daardoor is er nu nog steeds een achterstand in de toeleveringen. Ook de grondstofprijzen zijn flink gestegen en dit in combinatie met een schaarste aan personeel en containers treden er in allerlei segmenten vertragingen en prijsverhogingen op.
Wij vragen uw begrip en geduld als we een artikel niet zo snel kunnen leveren als u van ons gewend bent. Gelukkig hebben we veel zelf in voorraad, maar dat geldt niet voor alles. We doen er natuurlijk alles aan om alle bestellingen tijdig voor de feestdagen te leveren en als het ernaar uitziet dat het niet gaat lukken dan zullen met u contact opnemen.
 
Dank voor uw begrip,
Team Decovista

------------------------------------------------------------------------

 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
You are using a really old version of
Internet Explorer, click here to upgrade your browser.
x