Muizenbeeldjes - verzamelobjecten

Sorteren op:

Muis Fred, een knaagdier uit de Wildlife collectie van Toms Drags. Het knaagdier draagt een gouden kroontje en schoenen. De muis heeft echte oogwimpers en snorharen. Het beeldje is handbeschilderd. Materiaal: marmorin. Afmetingen: H 12 x 11 cm.
€69,00
Muis Iki is een vrolijke, gekleurde spaarpot van keramiek.
Een origineel design van Pomme Pidou uit België, in diverse kleuren verkrijgbaar. De spaarpot heeft aan de onderzijde een zwarte afsluitdop.
€16,95
Muis Ginger, een knaagdier uit de Wildlife collectie van Toms Drags Ze draagt een hoed met rode veren en rode schoentjes. De muis heeft echte oogwimpers en snorharen. Het beeldje is handbeschilderd. Materiaal: marmorin. Afmetingen: 12 x 13 cm.
€69,00
Deze swingende dansmuis Lizzy met haar rode tutu en bloemenkrans om haar hoofd is een decoratief en grappig beeldje van Toms Drags. Als de kat van huis is ..... 100% Handgemaakt. Materiaal: marmorin. Afmetingen 10,5 x 5,5 x h 18 cm.
€99,50
Deze swingende dansmuis Lizzy met haar groene tutu en bloemenkrans om haar hoofd is een decoratief en grappig beeldje van Toms Drags. 100% Handgemaakt. Materiaal: marmorin. Afmetingen 10,5 x 5,5 x h 18 cm.
€99,50
Muis Fred, een knaagdier uit de Wildlife collectie van Toms Drags. Het knaagdier draagt een gouden kroontje en schoenen. De muis heeft echte oogwimpers en snorharen. Het beeldje is handbeschilderd. Materiaal: marmorin. Afmetingen: H 15 cm x 18 x 11 cm
€99,50
Muizenbeeldje, een ontwerp van Michael Simpson. Dit verzamelaarsobject is verpakt in een geschenkdoos met brochure. Deze stoute muis is op een klosje garen gesprongen, bedenkend wat hij ermee zal doen. Gemaakt van handbeschilderd resin. Afmetingen: 8 cm.
€37,00
Muis op muntenstapeltje ruikend aan zijn staart. Hoogte 5,8 cm en gemaakt van cold cast brons. Het muizenbeeldje is minutieus met de hand beschilderd. Ontworpen door de sculptor M. Simpson. Dit verzamelobject is verpakt in geschenkdoos met brochure.
€39,50
Muisje, zittend op gevonden pinda's; een aandoenlijk, klein knaagdiertje gemaakt in handbeschilderd cold cast brons. Het is één van de ontwerpen van Engelse natuur sculptor Michael Simpson. Dit collectors-item is verpakt in een geschenkdoos. Hoogte 6 cm.
€37,50
Muis op jampot; een aandoenlijk, klein knaagdiertje gemaakt in massief cold cast brons en is handbeschilderd. Het is één van de ontwerpen van Engelse natuur sculptor Michael Simpson. Dit collectors-item is verpakt in een geschenkdoos. Afmetingen: 9 cm.
€48,00

Muizen

Kleurrijke muizen van Toms Drags en natuurgetrouwe muizen van Michael Simpson. Twee ver uit elkaar liggende ontwerpen, maar elk met hun eigen charme. 

Muizenbeelden van de getalenteerde natuurbeelden sculpturist  M. Simpson, die zijn ontwerpen tot leven brengt in koud gegoten brons. Elk muis is vakkundig uitgevoerd om de beweging, schoonheid en realisme van de  internationale wildwereld te etaleren in lieflijke objecten, zo uit de natuur. De muis is zorgvuldig met de hand beschilderd en met veel oog voor detail. Een schitterend kunstwerk en een prachtig cadeau.

Over de kunstenaar:

M. Simpson studeerde Beeldende Kunst aan de Staffordshire Polytechnic. Zijn liefde voor de beeldhouwkunst en inspiratie kwamen echter voort uit de tradities van zijn woonplaats Stoke-on-Trent in Groot Brittanië. Inderdaad, de beroemde steden die de regio vormen, hebben enkele van de mooiste werken ter wereld gecreëerd. Het respect voor het ambacht van de beeldhouwer en de ontwerper is terecht. De ontwerper heeft een uniek vermogen om bijzonder nauwkeurig en toch met een moderne inslag te ontwerpen, waardoor zijn stijl gemakkelijk wordt herkend en gewaardeerd door verzamelaars. Hij is een uitzonderlijk beeldhouder; zijn creaties bestrijken een grote verscheidenheid aan onderwerpen, van dieren tot figuratieve en landelijke creaties.

Zijn muizenserie is uniek en behoren tot de collectors items.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
You are using a really old version of
Internet Explorer, click here to upgrade your browser.
x