Muizenbeeldjes - verzamelobjecten

Sorteren op:

Muis op appel; een aandoenlijk, klein knaagdiertje gemaakt in handbeschilderd cold cast brons. Het is één van de ontwerpen van Engelse natuur sculptor M. Simpson. Dit collectors-item is verpakt in een geschenkdoos. Afmetingen: 9,5 cm.
€45,00
Muis op antiek slot; een aandoenlijk, klein knaagdiertje gemaakt in handbeschilderd cold cast brons. Het is één van de ontwerpen van Engelse natuur sculptor M. Simpson. Dit collectors-item is verpakt in een geschenkdoos. Afmetingen: 7,5 cm
€45,00
Muis op klosje garen. Het is één van de ontwerpen van Engelse natuur sculptor M. Simpson. Dit collectors-item is verpakt in een geschenkdoos. Afmetingen: 8 cm.
€37,00
Muis op muntenstapeltje ; een aandoenlijk, klein knaagdiertje gemaakt in handbeschilderd cold cast brons. Het is één van de ontwerpen van Engelse natuur sculptor M. Simpson. Dit collectors-item is verpakt in een geschenkdoos. Afmetingen: 5,8 cm
€37,50
Muis op pinda's; een aandoenlijk, klein knaagdiertje gemaakt in handbeschilderd cold cast brons. Het is één van de ontwerpen van Engelse natuur sculptor M. Simpson. Dit collectors-item is verpakt in een geschenkdoos. Afmetingen:
€37,50
Muis op bolletje wol; een aandoenlijk, klein knaagdiertje gemaakt in massief cold cast brons en is handbeschilderd. Het is één van de ontwerpen van Engelse natuur sculptor M. Simpson. Dit collectors-item is verpakt in een geschenkdoos. Afmetingen: 8 cm.
€54,00
Muis rooft honing; een aandoenlijk, klein knaagdiertje gemaakt in massief cold cast brons en is handbeschilderd. Het is één van de ontwerpen van natuur sculptor M. Simpson. Dit collectors-item is verpakt in een geschenkdoos. Afmetingen: 6,3 cm
€49,00
Muis op jampot; een aandoenlijk, klein knaagdiertje gemaakt in massief cold cast brons en is handbeschilderd. Het is één van de ontwerpen van Engelse natuur sculptor M. Simpson. Dit collectors-item is verpakt in een geschenkdoos. Afmetingen: 9 cm.
€48,00

Muizen

Muizenbeelden van de getalenteerde natuurbeelden sculpturist  M. Simpson, die zijn ontwerpen tot leven brengt in koud gegoten brons. Elk muis is vakkundig uitgevoerd om de beweging, schoonheid en realisme van de  internationale wildwereld te etaleren in lieflijke objecten, zo uit de natuur. De muis is zorgvuldig met de hand beschilderd en met veel oog voor detail. Een schitterend kunstwerk en een prachtig cadeau.

Over de kunstenaar:

M. Simpson studeerde Beeldende Kunst aan de Staffordshire Polytechnic. Zijn liefde voor de beeldhouwkunst en inspiratie kwamen echter voort uit de tradities van zijn woonplaats Stoke-on-Trent in Groot Brittanië. Inderdaad, de beroemde steden die de regio vormen, hebben enkele van de mooiste werken ter wereld gecreëerd. Het respect voor het ambacht van de beeldhouwer en de ontwerper is terecht. De ontwerper heeft een uniek vermogen om bijzonder nauwkeurig en toch met een moderne inslag te ontwerpen, waardoor zijn stijl gemakkelijk wordt herkend en gewaardeerd door verzamelaars. Hij is een uitzonderlijk beeldhouder; zijn creaties bestrijken een grote verscheidenheid aan onderwerpen, van dieren tot figuratieve en landelijke creaties.

Zijn muizenserie is uniek en behoren tot de collectors items.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
You are using a really old version of
Internet Explorer, click here to upgrade your browser.
x