Kikkers beeldjes en sculpturen

Sorteer op:

Kikkerschaaltje XS, Lengte 7 cm. Gemaakt van handbeschilderd marmorin.
Geschikt voor de Toms Drag letterbakken.
€23,50
Klein maar fijn, deze kikker met zachtgroene kop. Afmetingen: 10 x 9,5 cm. De gehele serie bestaat uit 3 modellen, allen gemaakt van marmorin en voorzien van echtheidslogo Toms Drag.
€49,50
Kikkerschaaltje, Frog bowl: deze bijzondere bonbonschaal in kikker model is ontworpen door designer Tom Hoffmann en is volledig handbeschilderd. Dit designobject heeft grappige details en is ook uitermate geschikt als origineel cadeau.
€114,00
Zittende kikvors met bolle buik
Materiaal marmorin
Maat L: 20 cm hoog
€79,90
Zittende kikvors met bolle buik
Materiaal marmorin
Maat Maat M: 16 cm hoog
€69,90
Zittende kikvors met bolle buik
Materiaal marmorin
Maat S: 12 cm hoog
€59,90
Kikkerbeeld, beeldje en opbergdoosje tegelijk. Dit bijzondere kunstwerk hoort bij de Diamond Collectie, genaamd Richard. Onder het strass deksel bevindt zich een bergruimte, bijvoorbeeld voor sieraden. Afmetingen: L: 16 / H: 14-9,5 cm / B: 12 cm.
€142,00
Kikker Richard, nieuw uit de Diamond collectie. Gemaakt van marmorin en een deksel bezet met strass-stenen. Onder de deksel bevindt zich een bergruimte, bijvoorbeeld voor sieraden. Maat L: L: 21 / H: 20-13 cm / B: 14 cm
€192,00
Grappige handbeschilderde Drag kikker met een bloemenpatroon op de rug en gouden schoentjes. Zijn ogen zijn omkranst door lange wimpers en op zijn kop staat een gouden kroon. Een royal dus. Wie kust hem tot een prins?
€69,90
Grappige kikker in maat M, afmetingen: 12 x 11 x 10 cm. In deze serie zijn nog 2 verschillende verkrijgbaar.
€59,00
Kikkers of kikvorsen zijn onze kwakende vrienden die vaak in de omgeving van water hun stemgeluid laten horen. Ze zijn er in allerlei soorten en maten. Ook Toms Company biedt een ruime keuze in kikkersculpturen. De beeldjes zijn voorzien van leuke details. zoals oogwimpers of sieraden.
You are using a really old version of
Internet Explorer, click here to upgrade your browser.
x