Diamond dieren

Sorteer op:

Stier Felipe - Tom's Drag, Diamond Collectie. Onder het met imitatie diamanten bezette rugdeksel bevindt zich een ruimte voor het opbergen van bijvoorbeeld sieraden. Handbeschillderd en afgewerkt.
Gemaakt van marmorin en strass. Maat: 46 cm breed, ...
€435,00
Aparte leeuw uit de Diamond Collectie met opbergvakje. Onder de met strass stenen bezette deksel bevindt zich een kleine bergruimte. Afmeting: 38 x 33 cm
€295,00
Eigenwijs uitziend varken Lolita uit de Diamond Collectie. De rugdeksel is bedekt met strass stenen en geeft toegang tot een kleine opbergruimte, bijvoorbeeld voor sieraden.

Maat L: H:17-12 / L: 21 cm / B: 13 cm
€215,00
Varken Lolita uit de Diamond Collectie. De rugdeksel is bedekt met strass stenen en bedekt een kleine opbergruimte, bijvoorbeeld voor sieraden.
Volledig handbeschilderd en afgewerkt met lange wimpers, neuspiercing, oorbel en srass steentjes.
Maat M...
€199,00
Sale
Nieuw uit de Diamond Collectie: Olifant Juliana, sieradendoosje in dragstijl. Op de rug bevindt zich een rijk met stenen bezette deksel, met daaronder een bergruimte voor bijvoorbeeld sieraden. Gemaakt van marmorin / strass Afmetingen: L: 22 cm /
€159,00 €139,00
Nieuw uit de Diamond Collectie: Olifant Juliana, juwelendoosje in dragstijl. Op de rug bevindt zich een rijk met stenen bezette deksel, met daaronder een bergruimte voor bijvoorbeeld sieraden. Gemaakt van marmorin / strass Afmetingen: L: 16 cm / H:
€149,00
Kikkerbeeld, beeldje en opbergdoosje tegelijk. Dit bijzondere kunstwerk hoort bij de Diamond Collectie. Onder het strass deksel bevindt zich een bergruimte, Maat: 16 x 12 cm.
€145,00
Kikker Richard, nieuw uit de Diamond collectie. Gemaakt van marmorin en een deksel bezet met strass-stenen. Onder de deksel bevindt zich een bergruimte, bijvoorbeeld voor sieraden. Maat L: L: 21 / H: 20-13 cm / B: 14 cm
€192,00
Nieuw uit de Diamond Collectie: Prachtige hond, bezet met strass stenen, te gebruiken als sieradenkistje. Onder de deksel op de rug bevindt zich een kleine bergruimte. Gemaakt van marmorin / strass Maat Medium: L: 29 cm / H: 26-18 / B: 11 cm Op a
€199,00
Sale
Nieuw uit de Diamond Collection: Prachtige hond Agatha. Op de rug bevindt zich een met strass stenen bezette deksel, waaronder een kleine opbergruimte voor bijvoorbeeld sieraden. Materiaal: marmorin / strass Maat Large: L:31 cm / H: 34-23 cm / D:
€298,00 €248,00
Schildpad rijk gedecoreerd met strass stenen en handbeschilderd. Bovenop het schild zit onder de deksel een kleine bergruimte bevindt. Met echtheidslogo.

Maat: XL: 40 / H: 30-22 cm / B: 24 cm
€437,00
Opvallende dierfiguren uit de Toms Drag collectie, met op de rug een met strass-stenen weggewerkt compartimentje.  De luxe dierensculpturen met strass behoren tot de Diamond Collectie van Toms Company en bestaan uit kikkers, honden, leeuwen, schildpadden en olifanten.
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
You are using a really old version of
Internet Explorer, click here to upgrade your browser.
x