Wildlife, moederdier met jong

Sorteren op:

Kunstobject van een pinguinfamilie, bestaande uit twee ouders en een jong. Het is een gedetailleerd uitgewerkt sculptuur ontworpen door de Wildlife Sculptor Keith Sherwin. Afmetingen: H 26 cm x B 19 cm. Materiaal: vernikkeld resin. Geleverd in represent
€269,00
Kunstobject van een otter moeder met twee pups. Het is een gedetailleerd uitgewerkt sculptuur ontworpen door de Wildlife Sculptor Keith Sherwin. Afmetingen: H 23 cm x B 22 cm. Materiaal: vernikkeld resin. Geleverd in representatieve doos.
€268,00
Tijgermoeder met welp, een gedetailleerd uitgewerkt Wildlife sculptuur van de kunstenaar Keith Sherwin. Het tijgersculptuur is gemaakt van vernikkeld resin, H 25 cm x B 30 x D 13 cm. De tijger met jong is een prachtig geschenk; hij wordt geleverd in een
€205,00
IJsbeer moeder met welp, een gedetailleerd uitgewerkt Wildlife sculptuur van de kunstenaar Keith Sherwin. De ijsbeer is gemaakt van vernikkeld resin, H 25 x L 18 x 15 cm. De ijsbeer met welp is een prachtig geschenk.
€245,00
Raaf op stronk, een gedetailleerd uitgewerkte vogel van de Wildlife kunstenaar Keith Sherwin. De raaf is gemaakt van vernikkeld resin en wordt geleverd in een representatieve doos. Afmetingen H 22 x L 21cm.
€159,00
Liefhebbende giraf met haar jong geboren kalf; een prachtig kunstwerk uit de serie "Nature Bonds" van Keith Sherwin. Gemaakt van massief, koudgegoten resin met een nikkelen finish die mooi blijft. In geschenkdoos met brochure. Afmetingen: H 37 x L 16 cm.
€309,00
Bronzen kardinaalvogel op een tak met besjes. Hoogte 15 cm. Het beeld is handgemaakt en staat op een zwart geaderde natuurstenen basis. Afmetingen H 15 x 8 x 7 cm. Materiaal: brons en marmer. Het bronzen beeld heeft een merkteken.
€78,00
Handgemaakte jachthond (15 x 14 cm) met een puppy, exclusief ontworpen door de Engelse kunstenares Harriet Dunn voor Frith Nature. Het opzettelijk bewust grof gemaakte ontwerp werd gegoten in koud brons (cold cast bronze) en is brons gepatineerd. Ha
€69,00
Handgemaakt sculptuur puppy Bertie (22 x 17 cm) is exclusief voor Frith Nature ontworpen door de Engelse kunstenares Harriët Dunne. Het ontwerp is koud gegoten (cold cast bronze resin) en is handafgewerkt met een speciale brons-finish . Handgemaakt.
€105,00
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
You are using a really old version of
Internet Explorer, click here to upgrade your browser.
x