Wildlife, moederdier met jong

Sorteren op:

Sale
Beeld van een pinguinfamilie: twee pinguins met een jong. Het is een gedetailleerd uitgewerkt sculptuur ontworpen door de Wildlife Sculptor Keith Sherwin. Afmetingen: H 26 cm x B 19 cm. Materiaal: vernikkeld resin. Geleverd ingeschenkdoos met brochure.
€269,00 €199,00
Sale
Kunstobject van een otter met twee pups. Dit gedetailleerd uitgewerkt beeld is een ontwerp van Keith Sherwin. Afmetingen: H 23 cm x B 22 cm. Materiaal: vernikkeld resin. Geleverd in representatieve geschenkdoos met brochure.
€268,00 €215,00
Tijgermoeder met welp, een gedetailleerd uitgewerkt Wildlife sculptuur van de kunstenaar Keith Sherwin. Het tijgersculptuur is gemaakt van vernikkeld resin, H 25 cm x B 30 x D 13 cm. De tijger met jong is een prachtig geschenk; hij wordt geleverd in een
€205,00
IJsbeer moeder met welp, een gedetailleerd uitgewerkt Wildlife sculptuur van de kunstenaar Keith Sherwin. De ijsbeer is gemaakt van vernikkeld resin, H 25 x L 18 x 15 cm. De ijsbeer met welp is een prachtig geschenk.
€245,00
Raaf op stronk, een gedetailleerd uitgewerkte vogel van de Wildlife kunstenaar Keith Sherwin. De raaf is gemaakt van vernikkeld resin en wordt geleverd in een representatieve doos. Afmetingen H 22 x L 21cm.
€159,00
Liefhebbende giraf met haar jong geboren kalf; een prachtig kunstwerk uit de serie "Nature Bonds" van Keith Sherwin. Gemaakt van massief, koudgegoten resin met een nikkelen finish die mooi blijft. In geschenkdoos met brochure. Afmetingen: H 37 x L 16 cm.
€309,00
Bronzen kardinaalvogel op een tak met besjes. Hoogte 15 cm. Het beeld is handgemaakt en staat op een zwart geaderde natuurstenen basis. Afmetingen H 15 x 8 x 7 cm. Materiaal: brons en marmer. Het bronzen beeld heeft een merkteken.
€78,00
Sale
Beeldje van een hond met zijn puppy, afm. 15x14 cm. Het hondenbeeld is ontworpen doorHarriet Dunn, natuur-sculpturist. Het afgietsel in koudgegoten brons (cold cast bronze) met bronzen patina is handwerk. Geleverd incl. certificaatje van Frith Nature.
€69,00 €43,00
Handgemaakt sculptuur puppy Bertie (22 x 17 cm) is exclusief voor Frith Nature ontworpen door de Engelse kunstenares Harriët Dunne. Het ontwerp is koud gegoten (cold cast bronze resin) en is handafgewerkt met een speciale brons-finish . Handgemaakt.
€105,00
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
You are using a really old version of
Internet Explorer, click here to upgrade your browser.
x