Harten en Liefde

Sorteer op:

Sale
Handbeschilderd hartendoosje klein. Gemaakt van metaal. Van binnen bekleed met zwarte stof. Prachtig doosje voor het bewaren van snuisterijen en bijouteriën. Deze `gift of love` heeft een breedte 11 cm. hoogte 6 cm.
€85,00 €44,50
Sale
Handbeschilderd Hartendoosje groot. Gemaakt van metaal. Van binnen bekleed met zwarte stof. Prachtig doosje voor het bewaren van snuisterijen en bijouterië. Breedte 15 cm. hoogte 7 cm.
€105,00 €64,00
Een collectie met nieuwe fotolijstjes, die zowel horizontaal als verticaal neergezet kunnen worden. Ze hebben een groot rood hart met het woord \'LOVE\'
Alle beschilderingen zijn met de hand aangebracht. Gemaakt van marmorin.
De maten vindt u bij ...
€49,90
De voorjaarscolletie 2011 bevat een nieuwe serie fotolijstjes, die zowel horizontaal als verticaal kunnen worden neergezet. De lijstjes hebben een rood hart met het woord \'LOVE\'. Alle beschilderingen worden met de hand aangebracht.
€79,50
De colletie 2011 bevat een nieuwe serie fotolijstjes, die zowel horizontaal als verticaal kunnen worden neergezet. De lijstjes hebben een rood hart met het woord \'LOVE\'. Alle beschilderingen worden met de hand aangebracht.
€68,00
Sale
De voorjaarscolletie 2011 bevat een nieuwe serie fotolijstjes, die zowel horizontaal als verticaal kunnen worden neergezet. De lijstjes hebben een rood hart met het woord LOVE. Alle beschilderingen worden met de hand aangebracht.
€89,90 €48,50
Set van harten in verschillende hoogte en met verschillende beschilderingen. Elk op een zwarte standaard. Materiaal: marmorin.
Hoogte: 25 en 35 en 40 cm.
€186,00
Sale
LOVE : tekstbalk Op de letter E bevindt zich een zwart petje. De letters staan op een zwarte sokkel van 28 cm breed / 15,5 cm hoog. Gemaakt van marmorin
€49,80 €43,00
Hoogte 34 cm. De rode veren kunnen worden weggelaten. Handbeschilderd marmorin.
€199,00
Toon je ware liefde met dit fleurige, driedimensionale hart in de maat XL.
Het hart heeft een naar voren tuitend mondje en de felle kleuren passen goed bij de zwarte voet. Met een hoogte van 28 cm is deze liefdesuiting niet over het hoofd te zien.
€178,00
Harthangertje aan rubberen veter, Hart hangertje, Love hangertje, Toms Drag ketting,
halsketting
€32,90
Een hart met rode veer, om weg te geven (kan in gratis cadeauverpakking naar een ander adres worden verstuurd)
Hoogte 12 cm
€49,50
Drag hart met gouden vleugeltjes.
Op het witte hartje kun je een eigen boodschap voor je geliefde toevoegen en wellicht ook je liefde vleugels geven.
Hoogte 27 cm
€118,00
Handbeschilderd hart op zwarte voet. Bovenop voorzien van een rode pluim.
Hoogte 16 cm
€66,00
Decoratieve liefdesuiting: een Drag hart van 25 cm hoog (maat L). Een prachtig beschilderd design object, gemaakt van marmorin. Designer: Tom Hoffmann, Toms Drag.
€132,00
Hartjes en harten,  op een standaard of beschrijfbaar, van metaal of marmorin, om neer te zetten of iets in te stoppen. Eén dingen hebben ze gemeen: ze zijn een betoon aan de liefde. Mooi om te krijgen, maar ook om te geven. We houden allemaal van de liefde.
You are using a really old version of
Internet Explorer, click here to upgrade your browser.
x