Sprookjesdieren Collectie

Sorteer op:

vrouwtjes haas, sprookjeshaas, haas, haasje, haas Erica, miniatuur, Toms Drag haasje, aangeklede haas, Kleine Erica, handbeschilderde haas, beschilderd haasje, dierenbeeldje, dierensculptuur, design beeldje, KLIK OP MEER INFO
€39,00
Hazen, haasje haas, Willy, Little Willy, miniatuur, minihaasje, hazenbeeldje, aangeklede haas, Haas Willie, Kleine Willy, Drag haasje, handbeschilderde haas, miniatuur haas, Willy en Erica, sprookjeshaas, konijn, konijntje, rammelaar, ZIE MEER INFO
€49,90
Sale
Hazinnetje met rode schoentjes waarop een strass steen en met een mutsje over de lange oren.Uit de Fairy tale Collectie van Toms Drag. Gemaakt van marmorin. Hoogte 8,5 cm.
€13,20 €29,90
Sale
Little Ella, een leuk handgemaakt poesje van Toms Drags, uit de sprookjescollectie. Ze heeft echte oogwimpers en snorharen. Lengte 9 cm.
€13,20 €39,90
Sale
Varkentje Little George met hoed. Materiaal marmorin.
Nieuw uit de sprookjescollectie.
Hoogte 10 cm
€13,20 €39,90
Leuke, 100% handgemaakte muis. Sprookjesmuis Elise is van Toms Drags, beschilderd in felle kleuren en met echte oogwimpers en snorharen. De foto doet het beeldje geen recht. Lengte 9 cm, gemaakt van marmorin.
€49,90
Hans - woerd volledig handbeschilderd en met Toms Drags logo.
Hoogte 26 cm.
Materiaal marmorin.
€132,00
Eend Erna - volledig handbeschilderd en met Toms Drags logo.
Hoogte 21 cm.
Materiaal marmorin.
€133,00
Kater Paul is een kunstig gemaakt beeldje met tal van details. Het is 100% handwerk van Toms Drags, gemaakt uit handbeschilderd marmorin. Hoogte 24 cm.
€119,00
Poes Ella is sprookjesachtig aangekleed met op haar rode schoentjes strass steentjes. Ze is gemaakt van marmorin en heef een hoogte van 20 cm.
€119,00
Sale
Handgemaakte muis, hoogte 22 cm, gemaakt van marmorin;. De muis heeft leuke details zoals snorharen en oogwimpers en de schoentjes zijn versierd met zistrass stenen. Het beeldje behoort tot de sprookjescollectie van Toms Drags.
€114,00 €99,00
Sale
Handgemaakt kunstobject in de vorm van een sprookjeshaas. Erica is 22 cm hoog en is gemaakt van marmorin. Merk Toms Drags.
€114,00 €79,00
Varkentje Emma met hoedje. Materiaal marmorin.
Nieuw uit de sprookjescollectie.
Hoogte 21 cm
€49,00
De slimme gelaarsde kat uit het sprookje van Perrault over de markies van Carabos. De jas is afgezet met strass; een werkelijk prachtig beeldje om in het echt te zien en het topmodel van de sprookjescollectie.
€153,00
Grappige sprookjesfiguren en fantasiedieren, die onderdeel uit maken van de Fairytale Collection van Toms Drags. Veel figuurtjes zijn bezet met strass stenen en ze hebben allemaal bonte kleuren.
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
You are using a really old version of
Internet Explorer, click here to upgrade your browser.
x