Sprookjesdieren Collectie

Sorteren op:

Haas Erica, een prachtige niniatuur sprookjeshaas van Toms Drags. Het haasje is kleurig beschilderd en is 9 cm hoog. Gemaakt van Marmorin.
€29,00
Gedetailleerd hazenbeeldje met echte snorharen en oogwimpers. Het stropdas van deze Toms Drags sprookjeshaas Willy heeft een strassteentje. De haas is met de hand gemaakt en beschilderd. Hoogte 10 cm. De haas wordt niet meer gemaakt, dus pak je kans.
€45,00
Sale
Grappig klein haasje met haar met strass versierde rode schoentjes en met een mutsje over de lange oren. Het hazenbeeldje behoort tot de Fairy Tale Collectie van Toms Drag en is gemaakt van marmorin. Hoogte  8,5 cm. Het beeldje is handgemaakt van marmorin
€45,00 €40,00
Leuke, 100% handgemaakte muis. Sprookjesmuis Elise is van Toms Drags, beschilderd in felle kleuren en met echte oogwimpers en snorharen. De foto doet het beeldje geen recht. Lengte 9 cm, gemaakt van marmorin.
€55,00
Hans - woerd volledig handbeschilderd en met Toms Drags logo.
Hoogte 26 cm.
Materiaal marmorin.
€144,00
Eend Erna - volledig handbeschilderd en met Toms Drags logo.
Hoogte 21 cm.
Materiaal marmorin.
€144,00
Kater Paul is een kunstig gemaakt beeldje met tal van details. Het is 100% handwerk van Toms Drags, gemaakt uit handbeschilderd marmorin. Hoogte 24 cm.
€129,00
Poes Ella is sprookjesachtig aangekleed met op haar rode schoentjes strass steentjes. Ze is gemaakt van marmorin en heef een hoogte van 20 cm.
€129,00
De slimme gelaarsde kat uit het sprookje van Perrault over de markies van Carabos. De jas is afgezet met strass; een werkelijk prachtig beeldje om in het echt te zien en het topmodel van de sprookjescollectie.
€162,00
Grappige sprookjesfiguren en fantasiedieren, die onderdeel uit maken van de Fairytale Collection van Toms Drags. Veel figuurtjes zijn bezet met strass stenen en ze hebben allemaal bonte kleuren.
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
You are using a really old version of
Internet Explorer, click here to upgrade your browser.
x