Sprookjesdieren Collectie

Sorteren op:

Little Willy is een handgemaakte haas van Toms Drags van 10 cm hoog. Hij is heel gedetailleerd met de hand gemaakt. De haas draagt een hoed en een wandelstok. Op zijn snuit zitten lange snorharen en lange oogwimpers. Een kunstig hazenbeeldje van Marmorin.
€45,00
Sale
Grappig klein haasje met haar met strass versierde rode schoentjes en met een mutsje over de lange oren. Het hazenbeeldje behoort tot de Fairy Tale Collectie van Toms Drag en is gemaakt van marmorin. Hoogte  8,5 cm. Het beeldje is handgemaakt van marmorin
€45,00 €38,90
Leuke, 100% handgemaakte muis. Sprookjesmuis Elise is van Toms Drags, beschilderd in felle kleuren en met echte oogwimpers en snorharen. De foto doet het beeldje geen recht. Lengte 9 cm, gemaakt van marmorin.
€45,00
Hans is een kleurrijk en grappige gans; een kunstbeeldje van Toms Drags dat behoort tot de Fairy Tale collectie. De gans is handbeschilderd en 26 cm hoog. Gemaakt van marmorin.
€156,00
Eend Erna - volledig handbeschilderde, kleurrijke Toms Drags Duck met rode pumps aan. Deze vrouweiljke eend is 21 cm. hoog en deel van de Fairy Tale Collectie. Materiaal: marmorin.
€159,00
Kater Paul is een kunstig gemaakt beeldje met tal van details. Het is 100% handwerk van Toms Drags, gemaakt uit handbeschilderd marmorin. Hoogte 24 cm.
€149,00
Poesje Ella is alsof ze uit een sprookje komt, met haar rode schoentjes, echte oogwimpers en sieraden. Ze behoort tot de Toms Drags Fairy Tale Collectie. Dit kleurrijke, handgemaakte kunstbeeldje van marmorin is 20 cm hoog.
€140,00
De slimme gelaarsde kat, 32 cm lang, uit het sprookje van Perrault over de markies van Carabos. Dit kunstbeeld van Toms Drags heeft een met strass versierde mantel en draagt een gevederde hoed. Een prachtig handgemaakt en kleurig ontwerp.
€189,00
Grappig yogabeeldje "Dragan"ontworpen door Toms Drag in het jaar van de draak: 2024. Het draakje heeft kleine gouden vleugels, draagt rode pumps en is versierd met oogwimpers, en strass. Afmetingen: 9,5 x 7 x 12,5 cm. Handgemaakt van marmorin.
€109,00
Grappig yogabeeldje "Dragana" met groen lichaam, ontworpen door Toms Drag in het jaar van de draak: 2024. Het draakje heeft gouden vleugels, draagt rode pumps en heeft mooie versieringen. Afmetingen: 9,5 x 7 x 12,5 cm. Handgemaakt van marmorin.
€109,00
Grappige sprookjesfiguren en fantasiedieren, die onderdeel uit maken van de Fairytale Collection van Toms Drags. Veel figuurtjes zijn bezet met strass stenen en ze hebben allemaal bonte kleuren.
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
You are using a really old version of
Internet Explorer, click here to upgrade your browser.
x