Galerie en afhalen

Galerie bezoek en afhalen

Bezoek is 7 dagen per week mogelijk vanaf ca. 11.30 uur tot 20.00 uur, dus ook in het weekend. We verzoeken uw komst graag vóóraf telefonisch door te geven via +31 (0)316-249759, zodat ons kleine team kan inspelen op uw komst. Dit kan tot 1 uur tevoren. 

Gesloten:
Donderdagmiddags gesloten vanaf 12.30 uur.
Tussen 3 en 22 maart is geen bezoek of afhalen mogelijk. Normale pakketzendingen vinden gewoon doorgang.
 

Bezoekadres galerie en magazijn:

Bereikbaarheid:
De gallery ligt op ca. 500 meter van de op- en afrit van de A12 Duiven. Ruime parkeergelegenheid aanwezig. Vanwege een trapje is de toegang niet rolstoel- en/of kinderwagenvriendeiljk. 
 
Afhalen:
Vooruit betaalde bestellingen kunnen op afspraak worden afgehaald, m.u.v. behang en stickers. Als een artikel niet in voorraad is, dan nemen we contact op zodra het artikel beschikbaar is om af te halen.
  
Direct aankopen  
Ter plaatse kan een aankoop worden gedaan. Betalen kan met de betaal-App op uw mobiele telefoon, via Pin of contant mits gepast. Er is geen wisselgeld. Na een aankoop kunt u het artikel direct meenemen. 
 
Wat er in de galerie te zien is:
In de galerie vindt u delen van de omvangrijke collectie die volledig online staat en waar u 24/7 kunt bestellen.  Er zijn tevens van diverse merken catalogi aanwezig. 

 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
You are using a really old version of
Internet Explorer, click here to upgrade your browser.
x