Showroom en afhalen bestellingen

Showroom
Per november 2017 hebben we op het Industrieterrein Centerpoort-Noord te Duiven aan de Marketing 20D een kleine showroom ingericht, waar een selectie te bewonderen is van ons assortiment. De showroom is bereikbaar per auto en ligt op nog geen 1 km afstand van de A12. Vóór de deur zijn ruime parkeermogelijkheden, maar vanwege de verhoogde opgang naar onze ingang is toegang voor rolstoelen niet mogelijk.

Als je op zoek bent naar een fraai wandsculptuur uit de door Artisan House uitgebrachte collectie van C. Jeré, dan tref je in de showroom een leuke, direct beschikbare selectie aan. 

Neem altijd vooraf even contact op over de openingstijden van de showroom, of plan een bezoekafspraak.

Afhalen:
Tevoren via de webshop betaalde bestellingen kunnen - mits ze ten tijde van uw bestelling in voorraad waren - bij ons magazijn worden afgehaald gedurende de openingstijden en op afspraak.  Er moet dan wel tijdens het webshop-bestelproces gekozen zijn voor "Afhalen". Bel of mail ons altijd vooraf om een afhaalafspraak te maken om er zeker van te zijn dat u niet voor niets komt.

Alleen bij niet in voorraad zijnde artikelen nemen wij zélf contact op zodra het artikel kan worden afgehaald. 

Uitgesloten van afhalen zijn behang en stickers omdat zij altijd rechstreeks vanuit een andere lokatie aan de klant worden toegezonden. 

 

You are using a really old version of
Internet Explorer, click here to upgrade your browser.
x