Showroom en afhalen

Showroom en afhalen

Openingstijden maart 2018:

Gesloten op woensdag 21 maart.

  • De showroom is geopend op woensdag- en zondagmiddag van 13.30 uur tot 18.00 uur.
  • Voorts op afspraak (andere dagen en tijden mogelijk).
  • Tel. 0316-249759

Adres showroom:

  • Marketing 20D
  • (industrieterrein Centerpoort-Noord)
  • 6921RE te Duiven 
  • Route

Bereikbaarheid:

De showroom ligt op ca. 500 meter van de op- en afrit van de A12. Vóór de deur zijn ruime parkeermogelijkheden. Vanwege een trapje is de toegang niet rolstoel- en kinderwagen vriendeiljk. Een routebeschrijving naar onze showroom vindt u ook op Google.

Afhalen:

Vooruit betaalde bestellingen kunnen op de hiervoor genoemde openingstijden worden afgehaald, m.u.v. behang en stickers. Gaat het om een artikel dat niet in voorraad is, dan nemen wij zélf contact op zodra het artikel binnen is gekomen.  

Direct iets aankopen vanuit de showroom ? 

Wij kunnen ter plaatse uw aankoop invoeren in ons webwinkelsysteem, waarna u deze meteen kunt betalen (betaal-App op uw mobiele telefoon, pinnen of cash). Er is geen wisselgeld aanwezig. Het artikel kan daarna direct worden meegenomen. Wij hebben in onze showroom geen cadeaupapier. Bestelt u via de webshop dan kunt u kiezen voor verpakken in cadeaupapier. Dit doen we gratis.

Wat er in de showroom te zien is:

De wandsculpturen van C. Jeré, Artisan House. Dit zijn prachtige, handgemaakte kunstwerken die uit solide metalen zijn gevormd, zoals staal, messing, brons en combinaties daarvan. Vervolgens hebben deze materialen aanvullende bewerkingen ondergaan, wat resulteert in een bijzondere en ongeëvenaarde uitstraling. Ze hebben niets weg van de trendy exemplaren uit geverfd blik, die u in meubeldiscounters aantreft. Elk wandsculptuur is gesigneerd en wordt geleverd met een echtheidscertificaat.  Onze klanten kopen een dergelijk wandsculptuur als zij iets blijvends zoeken dat niet gaat vervelen en zijn waarde behoudt. 

U ziet bij ons voorbeelden van de handgemaakte Toms Drags collecties die met name dierenbeelden, spiegels en meubelen bevatten die zijn afgewerkt met verrassende details en uitbundige kleuren. Naast de collectie met goudaccenten is er nu ook een collectie met zilveren accenten. Alle objecten zijn zeer apart en ook uitermate geschikt om een vrolijk accent aan te brengen in uw interieur.  

Ook QisDesign is vertegenwoordigd met enkele voorbeelden van hun LED sfeerverlichting, die inspeelt op natuurlijke vormen, zoals de kwal, koralen, maar ook een piano. Daarnaast zijn museumbeeldjes, Veronese beelden, glaskunst, geurlampen en andere artikelen te zien.

Van alles wat er in onze webshop te vinden is, vindt u iets terug in de showroom. Bij een bezoek kunt u een helder beeld krijgen van de kwaliteit, de catalogi bekijken, ideeën opdoen of meteen iets kopen of bestellen onder het genot van een drankje. 

 

You are using a really old version of
Internet Explorer, click here to upgrade your browser.
x