Spiegels, wandspiegels, vrolijke spiegels

Sorteer op:

Handgemaakte spiegel uit de Toms Drags collectie. De lijst lijkt op een halve bamboestengel.
Maat: 50 x 70 cm. Designer Tom Hoffmann. Materiaal: fiber / marmorin.
€450,00
Spiegel Oval uit de Versailles Collectie van de Silver Line. De spiegel heeft een smaakvol gedecoreerde lijst. Maat 65 x 90 cm. Handwerk. Materiaal: marmorin.
€398,00
Spiegel New Energy is een opvallende grote ronde spiegel met zilveren veren, strass elementen en de frisse kleuren en patronen van de Toms Drag Silver Line. Deze geweldige designspiegel heeft een diameter van 105 cm. Materiaal: fiber.
€1.369,00
Spiegel Almeria, rechthoekige witte spiegel uit de Silver Line met in twee hoeken de typische Drag patronen. Maat: 50 x 90 cm. Materiaal: hout (mdf).
€570,00
Spiegel Almeria, vierkante witte spiegel uit de Silver Line. Twee hoeken van de spiegel zijn beschilderd met typische Drag patronen. Maat: 60 x 60 cm. Materiaal: hout (MDF).
€435,00
Strakke, rechthoekige spiegel "Golden Wood". Goud geschubt frame met handbeschilderde motieven in Drag-stijl. Afmetingen buitenmaten 60 x 122 cm
€898,00
Strakke, rechthoekige spiegel "Golden Wood". Goud geschubt frame met handbeschilderde motieven in Drag-stijl. Afmetingen buitenmaat :59 x 80 cm.
€698,00
Nieuw model handbeschilderde Drag spiegel uit de Malaga Collectie van Toms's Company, ontworpen door Tom Hoffmann. Het spiegelglas kan gemakkelijk worden vervangen via het toegangspaneel aan de achterzijde.
Spiegelmaat: 60 cm breed en 88 c...
€575,00
Smalle wandspiegel Salamanca met barokke rand passend bij de barok woonaccessoires van Toms Drag. De spiegel is onwtworpen door Tom Hoffmann. Lengte 91 cm.
€479,00
Sierlijke bewerkte barok spiegel met zilvergekleurde omlijsting door de vernikkelde rand. en uitstekend voor een klassiek interieur. Door de uitzetstandaard kan hij worden neergezet op een haltafel of kaptafel.
€169,00
Stralende, ronde spiegel Flames van Toms Drag. Lijst doorsnede 80 cm en glas doorsnede 28 cm. Erg mooie en aparte design spiegel waarin alle motieven en kleuren uit de Drag series voorkomen.
€1.095,00
Deze rond gevormde spiegel is een uit hout gesneden kunstwerkje, deel uitmakend van de Black Collection van Toms Drag. De doorsnee is 80 cm.
Op vier plaatsen bevinden zich lotusbloemen met daar tussenin bloemknoppen.
€650,00
Bijzondere, rechthoekige spiegel uit de Black Collection 2012. Tom liet het goud deels plaatsmaken voor zwart, wat resulteert in een spiegel met opvallende kleurcontrasten maar een lager aandeel goud. Maat: 120 x 80 cm.
€799,00
Spiegeltje, heksenspiegel, sprookjesachtige spiegel, sprookjesspiegel, Santa Monica spiegel, toverspiegel, speigel, prinsessenspiegel, ovale versierde spiegel, decoratieve spiegel, halspiegel, woonkamerspiegel, slaapkamerspiegel, Drag spiegel
€342,00
Dit is de grootste spiegel uit de Toms Drag collecties. Fontainebleau behoort tot de Versailles collectie 2011 en is met de hand beschilderd.
Maat: 107 cm breed, 130 cm lang.
Materiaal: MDF en glasfiber
€698,00
Indrukwekkende, grote spiegel in Versailles stijl. Sun is stralend als de zon met vele kleuren en goudaccenten. Een designspiegel uit de Toms Drag collectie. Breng de zon in je woonkamer met deze bijzondere spiegel van 110 cm.
€1.099,00
Spiegel uit de Versailles collectie, met een mooi bewerkte bovenzijde van bloemen en vogeltjes. De gehele omtrek rond het spiegelglas is voorzien van strass-stenen (op de foto echter nauwelijks te zien).
Maat 60 x 109 cm
Materiaal: Handbesc...
€475,00
Langwerpige halspiegel in zonnig warm geel, a-symmetrisch gevormd model uit de Versailles Collectie van Toms Drag. Lengte 83 cm.
€405,00
Sale
Opvallende ronde spiegel Energy, gemaakt van handbeschilderd hout (mdf) gevormd tot gebogen stralen. De spiegel heeft veel goudtinten, bogen met strass elementen en Drag kleuren en patronen.
€1.369,00 €1.339,00
Designspiegel voor woonkamer of hal. Deze wandspiegel past ook bij de kast Tahiti. De aqua- tint wordt nu veel in het interieur gebruikt. Voorzien van een gouden bies met metalen accenten. Handbeschilderd, van ontwerper Tom Hoffmann.
€499,00
Decoratieve spiegel, woonkamerspiegel of halspiegel Bora Bora. De rechthoekige spiegel is handbeschilderd in Drag patronen. Een Toms Drag designspiegel.
€439,00
Aparte, rechthoekige spiegel in barokstijl met facet geslepen glas. Deze handgemaakte spiegel komt uit de collectie van Toms Company en is uitgevoerd in vrolijke kleuren. Deze grote spiegel heeft een dikke rand en is een echte eye-catcher. Maat: 79 ....
€998,00
Opvallende a-symmetrische gevormde designspiegel met gebogen lijnen en vrolijke kleuren. De houten lijst is handbeschilderd. Maten 78 x 63 cm. Zie verdere maatinformatie hieronder.
€275,00
Lange, smalle a-symmetrische designspiegel. Vrolijk en functioneel.
De houten lijst is handbeschilderd in Toms Drag design en voorzien van zijn logo.
Het spiegelglas is via de achterzijde uitneembaar en te vervangen.
Buitenmaat langste zijden: 50 ...
€318,00

Spiegels 

Wandspiegels

Spiegels zijn al lang niet meer alleen puur functioneel; ze worden ook als wanddecoratie gebruikt. Voorwaarde is wel dat ze er mooit uitzien, een blikvanger zijn en bijdragen aan de sfeer in de woonkamer of hal. De wandspiegels van designer Tom Hoffmann voldoen hier geheel aan. De wandspiegels zijn er met goudaccenten en met zilveraccenten. Zo kun je ze prima combineren met alle soorten inrichting. Zeker wanneer een woonkamer een rustige basis heeft, is een mooi en opvallend decoratief object aan de muur de kers op de taart. De wandspiegels van Toms Drag zijn bijzonder fleurig en ze zijn te verkrijgen in allerlei vormen. Zo zijn er ronde wandspiegels, vierkante, langwerpige en a-symmetische modellen. De wandspiegels zijn voorzien van het echtheidslogo van Toms Company. Als materiaal voor de spiegels wordt hout gebruikt, maar ook glasfiber, waarna ze worden voorzien van marmorin. Dit marmorin wordt met de hand beschilderd en afgelakt. Kijk eens naar deze collectie wandobjecten, die alle veelbesproken eye-catchers zijn. 

Een unieke collectie wandspiegels om de woonkamer of hal te verfraaien. Vanzelfsprekend is er ook iets voor te zeggen om een vrolijke spiegel in de slaapkamer te gang. Voor ieder wat wils. 

Met een fleurige Toms Drag spiegel voeg je in elk geval functionaliteit en styling bij elkaar.   

Goud of zilver:
Zoveel mensen, zoveel smaken, daarom zijn er diverse vormen en maten in het assortiment. Het merendeel van onze spiegels is onderdeel van de Tom's Drag collectie. Dit zijn opvallende handgemaakte en handbeschilderde wandspiegels, al dan niet gedecoreerd met strass, gouden biezen of zilveren biezen. Ware blikvangers die je woonkamer of hal ineens een hele andere look meegeven door hun kunstzinnige karakter en omdat ze enigszins over-de-top zijn.  De meeste spiegels hebben een gouden touch, zodat ze aansluiten op de, evenzo markante meubelstukken. Sinds 2016 heeft Toms Company zijn assortiment uitgebreid met spiegels in wit en met zilveren accenten.   

Vormen:
De wandspiegels zijn er in diverse vormen en maten. Ronde spiegels, vierkante spiegels, langwerpige spiegels, a-symmetrisch gevormde spiegels een nog een paar afwijkende vormen met bijvoorbeeld een kroon of een sprookjesspiegel.  In onze webwinkel vindt u alle spiegels zo goed mogelijk omschreven en treft u naast de buitenmaten, ook zoveel mogelijk de binnenmaten aan.

Spiegel grootte:
Om te beoordelen of een spiegel voldoende groot is, adviseren we altijd om een kartonnen mal te maken en deze op de bestemde plek te houden. Hiermee krijg je een beter beeld van de vlakverdeilng van je wand.  
Wilt u liever eerst één van de wandspiegels die we in voorraad hebben bekijken, maak dan gerust met ons een afspraak.  

You are using a really old version of
Internet Explorer, click here to upgrade your browser.
x