Decoratieve wandspiegels, kleurrijke Toms Drags spiegels

Sorteren op:

Spiegel New Energy is een prachtige, opvallende Toms Drags spiegel met een diameter van 105 cm. De zilveren "veren", strass elementen en de frisse kleuren van de Silver Line maken het een absolute blikvanger die goed te combineren is met diverse kasten
€1.675,00
Spiegel New Energy is gemaakt van MDF-hout en heeft zilveren accenten. Een prachtige blikvanger met een diameter van 70 cm.
€998,00
Handgemaakte, ronde spiegel met een rijkversierde houten lijst die in fraaie kleuren is beschilderd met aan alle zijden lotusbloemen. Deze exotische spiegel heeft een diameter van 80 cm. Black Collection, Toms Drags.
€760,00
Sale
Afgeprijsd showroom model spiegel Energy, ca. 100 cm. De grote, hangklare spiegel heeft rondom kleurrijk beschilderde "veren" en elementen met goud en strass. Glasoppervlak 40 cm . Merk Toms Drags. Handgemaakt. Het spiegelglas is niet 100% gaaf.
€1.680,00 €1.650,00
Ronde, handgemaakte Toms Drags spiegel "Energy", doorsnede 70 cm. De spiegel is beschilderd, heeft accenten van bladgoud en enkele strass-"veren". Deze oogstrelende blikvanger is prachtig te combineren met diverse meubelen uit de Versailles Collectie.
€1.065,00
Indrukwekkende, 110 cm grote Sun spiegel van Toms Drags in Versailles stijl. Sun is stralend als de zon met vele kleuren en goudaccenten. Dit artikel dient door onze eigen bezorgdienst te worden geleverd binnen Nederland of België.
€1.525,00
Stralende, ronde spiegel Flames, diameter 80 cm, van Toms Drags, met een rand van gouden zonnestralen, waar achter zich kleurige 'vlammen' in alle kleuren van de regenboog uitstrekken. De doorsnede van he spiegeloppervlak is 28 cm. Handgemaakt van MDF
€1.260,00
Spiegel Oval (65 x 90 cm) - Versailles Collectie Silver Line van Toms Drags. De spiegel heeft een smaakvol gedecoreerde lijst in frisse kleuren. Hangklaar. Handwerk. Materiaal: marmorin.
€345,00
Spiegel uit de Versailles collectie, met een mooi bewerkte ornamenten van bloemen en vogeltjes. De gehele omtrek rond het spiegelglas is voorzien van strass-stenen.
Maat 60 x 109 cm
Materiaal: Handbesc...
€580,00
Taps gevormde Toms Drag spiegel met sierlijke beschilderingen en goudaccenten, op een 2 cm dik mdf-houten frame. Het zichtbare spiegelglas is ovaal. Handgemaakt. Afmetingen spiegel: 60 cm breed en 88 cm lang. De kleuren passen bij diverse meubels.
€550,00
Langwerpige halspiegel in zonnig warm geel, a-symmetrisch gevormd model uit de Versailles Collectie van Toms Drag. Lengte 83 cm.
€498,00
Lange, smalle a-symmetrische designspiegel met houten frame. De Toms Drags spiegel heeft aan de achterzijde een stalen ophangkabel. Maat 100 x 50 cm.
Glasoppervlak 22,5 cm x 71 cm. Handgemaakt en handbeschilderd.
€398,00
Stervormige, a-symmetrische Toms Drag spiegel met naar binnen gebogen lijnen. De houten lijst is beschilderd in vrolijke kleurpatronen en zwart-wit blokken. Het is een vrij compacte spiegel, omdat de afmetingen de buitenste maten betreffen: 78 x 63 cm.
€339,00
Deze handbeschilderde spiegel heeft een rechthoekig model en is ondanks de vrolijke kleuren toch strak van lijn. De lijst is voorzien van het Toms Drag logo.  Maat 60 x 90 cm.
€295,00
Handgemaakte spiegel uit de Toms Drags collectie. De lijst lijkt op een halve bamboestengel.
Maat: 50 x 70 cm. Designer Tom Hoffmann. Materiaal: fiber / marmorin.
€529,00
Design spiegel Bamboo is een aparte, rechthoekig gevormde spiegel in bamboe-stijl. fmetingen buitenmaat ca.: 50 x 70 cm. De gebolde lijst is handbeschilderd in kleuren. Een echte blikvanger! Hij kan verticaal of horizontaal worden opgehangen. A
€559,00
Rechthoekige spiegel "Golden Wood" van 80 cm lang, waarvan één lange zijde lijkt te zijn gemaakt van gouden blokjes hout , de andere zijde vlak met fleurige Toms Drags motieven. Een spiegel die eenvoud combineert met uitbundigheid. Breedte 59 cm. Mat
€820,00
Robuuste, rechthoekige spiegel "Golden Wood" van 122 cm met gouden lijst, waarvan één zijde op gouden blokken hout lijkt. De andere zijde is deels vlak met fleurige Toms Drags motieven. Een combinatie van eenvoud met uitbundigheid. Breedte 60 cm.
€1.195,00
Spiegel - Rechthoekige Kroonspiegel van Toms Drags. Deze opvallende houten spiegel heeft een kroon van bladgoud.
Maat: 100 x 60 cm.
€398,00
Handgemaakte spiegel voor woonkamer of hal, ook passend bij de kast Tahiti. Voorzien van een gouden bies met metalen accenten. Maat: 80 x 90 cm. Merk: Toms Drags.
€580,00
Decoratieve rechthoekige spiegel van 80 x 40 cm van het merk Toms Drags. Hij is prachtig te combineren met de kast Bora. Deze woonkamerspiegel of halspiegel BoraBora heeft een aantal opliggende, felgekleurde metalen lijsten . Handgemaakt uit MDF.
€510,00
Grote, rechthoekige spiegel uit de Black Collection met veel zwart en diverse goudaccenten. Deze contrastrijke spiegel heeft geen facetrand. Maat: 120 x 80 cm.
€930,00
Dit is een 130 cm x 107 cm grote spiegel uit de Toms Drag collectie. Fontainebleau behoort tot de Versailles collectie en is met de handgemaakt uit MDF en glas(fiber). Let op de aparte leveringsvoorwaarden voor dit artikel.
€798,00
Glanzend witte spiegel Almeria, beschilderd in de frisse kleuren van de Toms Drags Silver Line . Lijstmaat: 50 x 90 cm. Materiaal: hout (MDF). Handgemaakt.
€570,00

Spiegels 

Wandspiegels en halspiegels

Kleurrijke en grote wandspiegels van Toms Drags. Deze uniek ontworpen spiegels zijn alle handgemaakte blikvangers die je woonkamer wand of muur in de hal verfraaien. Er zijn spiegels met gouden acccenten en met zilveren accenten in rond, ovaal, rechthoekig.

Spiegels hebben niet alleen een functioneel doel; ze moeten ook decoratief zijn. Het moet een blikvanger zijn die bijdraagt aan de gewenste sfeer in de woonkamer of hal. De Toms Drags wandspiegels van designer Tom Hoffmann zijn gewild door mensen die hun interieur een unieke uitstraling willen geven. De wandspiegels zijn er met goudaccenten en met zilveraccenten. Zo kun je ze prima combineren met alle soorten inrichting. Zeker wanneer een woonkamer een ingetogen basis heeft, is een mooi en opvallend decoratief object aan de muur de kers op de taart. De wandspiegels van Toms Drag zijn bijzonder fleurig en ze zijn te verkrijgen in allerlei vormen. Zo zijn er ronde wandspiegels, vierkante, langwerpige en a-symmetische modellen. De wandspiegels zijn voorzien van het echtheidslogo van Toms Company. Als materiaal voor de spiegels wordt hoofdzakelijk MDF hout gebruikt. Kijk eens naar deze collectie wandobjecten, die alle veelbesproken eye-catchers zijn. 

Een unieke collectie wandspiegels om de woonkamer of hal te verfraaien. Vanzelfsprekend is er ook iets voor te zeggen om een vrolijke en kleurrijke spiegel in de slaapkamer of de hal.  Met een fleurige Toms Drag spiegel combineer je functionaliteit en styling èn geef je je interieur een individualistische uitstraling.   

Gouden spiegels en zilveren spiegels
Zoveel mensen, zoveel smaken, daarom zijn er diverse vormen en maten in het spiegelassortiment. Het merendeel van onze spiegels behoren tot de Tom's Drag collectie. Dit zijn opvallende handgemaakte en handbeschilderde wandspiegels, al dan niet gedecoreerd met kleine strass steentjes, gouden biezen of zilveren biezen. Ware blikvangers die je woonkamer of hal ineens een hele andere look meegeven door hun kunstzinnige karakter en vrolijke uitstraling. De meeste spiegels hebben een gouden accentueringen, zodat ze aansluiten op de, evenzo markante meubelstukken en beelden. Sinds 2016 heeft Toms Company zijn assortiment uitgebreid met spiegels in koele tinten en zilveren accenten.  

Verschilldende modellen spiegels
De wandspiegels zijn er in diverse modellen, vormen en afmetingen. Ronde spiegels, vierkante spiegels, langwerpige spiegels, ovale spiegels en a-symmetrisch gevormde spiegels en spiegels met ornamenten zoals een gouden kroon. 

Spiegelafmetingen
Om te beoordelen of een spiegel de juiste maat heeft adviseren we om thuis een kartonnen mal te maken en deze op de beoogde plek te houden. Hiermee krijg je een beter beeld van de vlakverdeilng van je wand.  
Wil je liever eerst één van de in voorraad zijnde wandspiegels bekijken, neem dan contact op voor een bezoek aan de showroom van Decovista.  

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
You are using a really old version of
Internet Explorer, click here to upgrade your browser.
x