Hele collectie

Sorteer op:

Hidden Tiger van Ashleigh & Burwood is een grote handgemaakte geurlamp in stijlvolle geschenkdoos met trechter en gebruiksaanwijzing. Ideaal voor verdrijven van etensluchtjes en bovenal decoratief.
€62,50
Geurlamp Vulcano is een grote handgemaakte geurlamp in stijlvolle geschenkdoos met trechter en gebruiksaanwijzing. Ideaal voor verdrijven van etensluchtjes en bovenal decoratief. Hoogte 15 cm.
€56,50
Geurlamp Mint Fizz is een decoratieve en functionele aanwinst voor je woonkamer, bedoeld om vieze luchtjes te laten verdwijnen. Geleverd in chique geschenkdoos met trechter.
€37,00
Mooie geurlamp Violet Sapphire met mozaiekglas en sierdop in cadeaudoos van Ashleigh & Burwood; een functionele en decoratieve aanwinst. Etenslucht, dierengeuren etc. neutraliseer je snel en effectief door de bewezen catalytische verbrandingstechniek...
€56,50
The Admiral is een witte geurlamp van glas met zilvergetinte sierdop, geleverd in cadeaudoos met trechter van Ashleigh & Burwood. De oplossing tegen etenslucht, dierengeuren etc. door catalytische verbrandingstechniek.
€56,50
Retro Glow, een groen getinte geurlamp van moziekglas is een decoratieve, maar ook praktische aanwinst om ongewenste etenslucht en vieze luchtjes snel te laten verdwijnen. In luxe geschenkverpakking met trechtertje.
€37,00
Centre Court geurlamp van moziekglas en sierdop is een decoratieve, maar ook functionele aanwinst voor je woonkamer. Vieze luchtjes verdwijnen door de catalytische verbrandingstechniek en vervangt deze door heerlijke aroma's.
€37,00
Metallion Purple geurlamp van moziekglas met metaalkleurige sierdop is een decoratieve, maar ook functionele aanwinst voor je woonkamer. Vieze luchtjes verdwijnen door de catalytische verbrandingstechniek en vervangt deze door heerlijke aroma's.
€37,00
Geurlamp Blue Bird van moziekglas met kopergekleurde sierdop is een decoratieve, maar ook functionele aanwinst voor je woonkamer. Vieze luchtjes verdwijnen door de catalytische verbrandingstechniek en vervangt deze door heerlijke aroma's.
€37,00
Geurlamp Mosaic Meadow van Ashleigh & Burwood, met zilveren sierdop. Geleverd in stijlvolle geschenkdoos met trechter en gebruiksaanwijzing. Praktisch en mooi. Hoogte: 18 cm.
€54,50
Geurlamp van mozaiekglas met zilveren sierdop bedoeld voor de verwijderen van onaangename geur. Een praktische en decoratieve interieuraccessoire geleverd in geschenkdoos met trechtertje.
€54,50
Milano is een mat-witte geurlamp van Ashleigh & Burwood met zwarte sierdop. Deze decoratieve geurlamp wordt geleverd in chique geschenkdoos met trechter en gebruiksaanwijzing. Een praktische en mooie woonaccessoire voor effectieve verdrijving van ong...
€54,95
Deze aqua-blauw getinte geurlamp met zilveren sierdop is een decoratieve, maar ook functionele aanwinst voor je woonkamer. Vieze luchtjes verdwijnen door de catalytische verbrandingstechniek en vervangt deze door heerlijke aroma's...
€37,00
Deze koninklijk blauw getinte geurlamp van half transparant glas met gouden sierdop is een decoratieve en functionele aanwinst voor je woonkamer. Vieze luchtjes verdwijnen en maken plaats voor heerlijke aroma's.
€37,00
Deze magenta getinte geurlamp van moziekglas met gouden sierdop is een decoratieve, maar ook functionele aanwinst voor je woonkamer. Vieze luchtjes verdwijnen door de catalytische verbrandingstechniek en vervangt deze door heerlijke aroma's.
€37,00
Geurlamp Eastern Promiss van Ashleigh & Burwood, met goudgekleurde sierdop. Geleverd in stijlvolle geschenkdoos met trechter en gebruiksaanwijzing. Praktisch en mooi. Hoogte: 18 cm.
€56,50
Fluffy Clouds geurlamp van Ashleigh & Burwood, met zilvergekleurde sierdop. Geleverd in stijlvolle geschenkdoos met trechter en gebruiksaanwijzing. Praktisch en mooi. Hoogte: 13 cm.
€56,50
Winter Palace van Ashleigh & Burwood, 18 cm hoog. Grote geurlamp van decoratief mozaïekglas in kleuren goud / zilver met een gouden sierdop. Voor geurverdrijving, luchtzuivering en subtiele parfumering.
€54,50
Scorched Earth , een geurlamp van glas-mozaïek van Ashleigh & Burwood. Geleverd in een stijlvolle zwarte geschenkdoos met trechter en handleiding.
€37,00
Fairy Magic geurlamp van Ashleigh & Burwood is gemaakt van mozaiekglas en is bedoeld voor het verwijderen van ongewenste geurtjes in huis. De geurlamp is verpakt in een stijlvolle geschenkdoos met trechter.
€56,50
Special: Rosebud geurlamp met speciale essential oil. Deze luxe cadeaubox is gelimiteerd verkrijgbaar. Voor speciale momenten. Lief voor je moeder of je vriendin.
€48,95
Neptune is een prachtige handgemaakte geurlamp van glas-mozaïek, bedoeld om vieze geurtjes te verwijderen. De geurlamp ordt geleverd in een geschenkdoos met trechter.
€37,00
Geurlamp A Galaxy Far Far Away is een prachtige handgemaakte geurlamp of fragrance lamp van glas-mozaïek in rood, goud, zilver en paars, met antracieten sierdop. Deze katalytische aroma geurlamp zit in een stijlvolle zwarte geschenkdoos met trech...
€37,00
Peacock Tailvan Ashleigh & Burwood is een grote handgemaakte geurlamp in stijlvolle geschenkdoos met trechter en gebruiksaanwijzing.
€54,50
Onderstaand een totaaloverzicht van los verkrijgbare geurlampen van Ashleigh and Burwood; een merk dat andere merken naar de kroon steekt vanwege de geweldige prijs-prestatieverhouding.  De mozaiek-uitvoeringen sprankelen fantastisch in het zonlicht maar er zijn ook gladde geurlampen.

In deze categorie dus geen onderverdeling in de maten van de geurlampen om u een zo ruim mogelijk beeld te geven. De geschenksets (geurlamp + geurflakon) niet in deze lijst opgenomen.

Wat je ook kiest: elke geurlamp wordt geleverd in een elegante, zwarte cadeaudoos met gouden opdruk en bevat naast de Fragrance lamp tevens een handig trechtertje en handleiding.
Het belangrijkste is echter: de geurlampen verdrijven daadwerkelijk vieze geurtjes!
Overtuig jezelf.
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
You are using a really old version of
Internet Explorer, click here to upgrade your browser.
x