Een mix van koele en warme tinten metaal - Artisan House

Sorteren op:

Rings of Gravity is een robuust, 130 x 90 cm groot kunstobject voor aan de wand, gemaakt van geborsteld staal met koperaccenten. Deze exclusieve wanddecoratie roept een gevoel van beweging op, wat versterkt wordt door de gebrushte oppervlakte.
€1.269,00
Pulsar is een handgemaakt wandsculptuur met een krachtige uitstraling. Het kunstwerk is samengesteld uit metalen elementen die lijken te exploderen vanuit de gebrushte bol. Afmetingen: B 124 x H 80 x D 17 cm. Een absolute eye-catcher. Ontwerp: C. Jeré.
€1.095,00
Firmament is een twee-delig, 3Dwandsculptuur opgebouwd uit metalen vierkantjes van staal, koper en messing. Het is een gesigneerd ontwerp van C. Jeré. Elk deel is 130 cm x 50 cm. Het kan horizontaal maar ook schuin of versprongen opgehangen worden.
€1.095,00
Tweedelig metalen wandsculptuur Propensity bestaand uit ronde ringen en schijven die door vlambehandeling een uniek kleurenpatroon laten zien. Elk deel is ca. 84x 62 cm. Dit muurkunstwerk is handgemaakt en gesigneerd.
€885,00
Sale
Wandobject Safari is een samenhang van kleine zonnen , geverfd in mat zilver en goud. Het handgemaakte kunstwerk is ingetogen en heeft een 'open" en zonnige uitstraling. Maat: 118 x 70 x 15 cm. Gesigneerd C. Jeré met certificaat van Artisan House.
€1.019,00 €995,00
Firmament Single is een wandobject bestaande uit kleine metalen vierkantjes van staal, koper en messing. van ca. 130 x 10 x 50 cm.
€675,00
Interlink Stainless is een tweedelig RVS wandsculptuur, gesigneerd C. Jeré. Dit stijlvolle 3D object is een chique verrijking van het interieur. Maat ca.: 112 x 13 x 61 cm.
€945,00
Wandsculptuur Calculation van Artisan House is een abstract kunstobject bestaande uit geometrische vormen van vlambehandeld koper en blank staal. Het sculptuur is handgemaakt en gesigneerd C. Jeré. Afmetingen ca. 147 x 8 x 99 cm.
€845,00
"Spontaneous" is een speels en luchtig wandsculptuur van ca. 135 x 13 x 99 cm. De abstracte wanddecoratie is handgemaakt van ongekleurd en gekleurd messing kelkjes die gezet zijn op staaldraad. Gesigneerd, met certificaat.
€685,00

WARME EN KOELE METAALCOMBINATIES

Ambachtelijk gemaakte en kunstig bewerkte wanddecoraties, waarbij koele tinten en warme tinten elkaar afwisselen. De metalen kunstobjecten in deze categorie passen altijd binnen je interieur omdat ze zowel warmgouden tinten bevatten maar ook rvs, stalen of chroom accenten bevatten. De wandsculpturen van een prachtige kwaliteit zijn ontworpen door C. Jeré - Artisan House en door vaklieden van het atelier vervaardigd. Elk kunstwerk is gesigneerd, voorzien van een jaartal en wordt geleverd met een echtheidscertificaat van Artisan House. 

Decovista heeft een aantal van deze grote en exclusieve wandsculpturen in haar showroom tentoongesteld.  De showroom is op afspraak vrijblijvend te bezoeken. 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
You are using a really old version of
Internet Explorer, click here to upgrade your browser.
x