symbolische beelden

Sorteren op:

Modern sculptuur van een paartje bij een hek. Brons optiek in polystone. Symbolisch voor Plannen maken. Maat- H 33 x B 22 x D 11 cm. Materiaal: polystone.
€73,95
Modern beeld Childhood, met de optiek van verweerd brons. Dit decoratieve object staat symbool voor een gelukkige kindertijd en is ook zeer geschikt als cadeau. Hoogte 31 cm
€68,00
Het symbool voor de rechtspraak; de personificatie van orde en recht: Vrouwe Justitia.
Oorspronkelijk is dit een Romeinse godin uit de Griekse mythologie, bekend als Themis. Lengte 31 cm. Gemaakt van brons gepatineerd kunsthars.
€68,00
Het sfeerbeeldje Evenwicht is een modern beeld met een symbolische betekenis: samen de balans in het leven vinden. Afmetingen:  H 37 x B 20 x D 11 cm
€74,00
Dit verliefde paar is leuk om cadeau te doen als woorden tekort schieten. Het decoratieve beeld je is uitgevoerd in pasteltinten met zilveren accenten. Materiaal: kunststeen. Afmetingen:  H 18 x B 20 x D 19 cm
€59,00
Karikatuurbeeld van The Wine Lover ( l'Amateur de Vin) van de bekende Guillermo Forchino, waarbij de karakteristieken van dit type op een komische wijze zijn belicht. Zeer gedetailleerd uitgevoerd in een beperkte oplage en gesigneerd. Afmetingen 17,5 x 1
€355,00
Karikatuurbeeld van The Big Boss waarbij de karakteristieke kenmerken van dit type op een komische wijze worden uitvergroot. Lengte 30 cm.
€349,00
Karikatuur The Wine taster ontworpen door Forchino. Het gedetailleerde beeld is 44 cm lang. Het karakteristieke beeld van de wijnliefhebber is een bijzonder cadeau voor iemand die van het leven geniet. De Forchino beelden zijn zeer gewild door kenners.
€349,00
Karikatuurbeeld van de golfer, waarbij de karakteristieke kenmerken van dit type op een komische wijze worden uitvergroot.
€149,00
Karikatuurbeeldje De motorrrijder, waarbij kenmerken van mensen of beroepen op een komische wijze worden benadrukt
€118,00
Geef een onmiskenbaar teken van liefde aan je familie, een vriend(in) of geef het Love-symbool in je eigen huis een plaatsje. Twee handen die een hart vormgeven. Het symolieke beeldje is 31 cm breed, is gemaakt van keramiek en afgewerkt in mat-champagne
€24,50
Lotusschijf uit de Good Vibrations Collectie van Toms Drags. Geïnspireerd door de sereniteit van het boeddhisme en de kunst om je gevoelens te laten spreken om lichaam en geest te revitaliseren, zijn er buitengewone objecten gecreëerd. Maten: Ø 31 x 10 c
€232,00
Yin-Yang symbool met bladgoud en groene achtergrond uit de Good Vibrations Collectie, een ontwerp van Toms Drags. Afmetingen: Ø 28 cm x 10 x H 41 cm. Dit is een kunstobject van marmorin, geïnspireerd door de sereniteit van het boeddhisme.
€279,00
Energiespiraal, een nieuw design van de Good Vibrations Collectie, met een diameter van 30 cm, hoogte 42 cm. Handbeschilderd, met een brede gouden bies waarin zich strass bevindt.
Een Chinees en Taoistisch symbool voor de levensenergie.
€274,00
Modern beeld van een jong gezin dat met een klein kindje de stapjes oefent. "De Eerste Stappen" is gemaakt in een goed gelijkende imitatie van grijze betonsteen en brons. Afmetingen: B 34 x H 18 x D 9 cm.
€109,00
Aapje Charly van het gezegde "Horen, Zien en Zwijgen". Een ontwerp van Toms Drags. Deze zwijgende aap is handgemaakt van Marmorin. Afmetingen: 15,5 x 14 x 17,3 cm.
€99,50
Aapje Charly van het gezegde "Horen, Zien en Zijgen". Een ontwerp van Toms Drags. Deze aap dekt zijn oren af met zijn handen. Gemaakt van Marmorin. Afmetingen: 13 x 11 x 17,5 cm.
€99,50
Aap Charly in een groen jasje, van het gezegde "Horen, Zien en Zwijgen". Een ontwerp van Toms Drags. Deze aap heeft zijn handen voor zijn ogen, dus je snapt het al: hij heeft niets gezien. De aap is handgemaakt van Marmorin. Afmetingen: 12 x 11 x 18 cm
€99,50

Deze stoere beelden met de natuurlijke uitstraling van steen en brons zijn niet alleen decoratief, maar kunnen ook een boodschap overbrengen en zijn daarom ook als geschenk een goede keuze.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
You are using a really old version of
Internet Explorer, click here to upgrade your browser.
x