Geschenkset - S

Sorteer op:

Special: Rosebud geurlamp met speciale essential oil. Deze luxe cadeaubox is gelimiteerd verkrijgbaar. Voor speciale momenten. Lief voor je moeder of je vriendin.
€48,95
Mooie cadeau combiset Little Treasure / Oriental Spice van Ashleigh & Burwood: geurlamp en olie in chique cadeaudoos met trechter en handleiding. Een praktisch en decoratief geschenk voor het scheppen van een aangename ambiance.
€49,50
Mooie geschenkset bestaande uit de geurlamp Fairy Ball en een flakon Lavendel geurolie en een trechtertje van Ashleigh & Burwood.
€49,50
Geurlamp All Because + geur in chique geschenkdoos inclusief trechter en handleiding. Deze decoratieve handgemaakte geurlamp laat je huis lekker ruiken.
€49,95
Golden Sunset geschenkset in chique doos, met een compacte handgemaakte geurlamp, een flesje aromatische olie, trechter en handleiding. Een decoratief cadeau dat niet alleen mooi is maar ook praktisch. Hoogte ca. 12 cm.
€49,95
Complete set bestaande uit een geurlamp, geurolie en trechtertje in cadeaudoos van Ahleigh & Burwood. De effectieve manier om snel ongewenste luchtjes te elimineren.
€49,50

Geschenkset - S

Ashleigh & Burwood geurlamp met geurolie

Mooie combinatieset bestaande uit een geurlamp én een flakon geurolie van Ashleigh & Burwood, een trechtertje en handleiding, verpakt in een chique zwarte geschenkdoos met gouden opdruk.
Geurlampen verwijderen d.m.v. katalytische oxydatie onaangename geurtjes, kooklucht etc. door de 'vieze' geurmoleculen te verbranden. Dat dit echt werkt is bewezen!
Ze zijn prachtig om te zien en altijd een welkom geschenk. De geschenkset bevat alles wat je nodig hebt om direct van start te gaan.

Is de gewenste kleur / model geurlamp er niet bij? Bestel dan een 'losse' geurlamp en voeg hieraan zelf een geur toe.  Omdat ALLE geurlampen worden geleverd in een zwarte geschenkdoos met trechtertje heeft u altijd een mooi verpakt artikel.
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
You are using a really old version of
Internet Explorer, click here to upgrade your browser.
x