Niloc Pagen

Sorteren op:

De Lip basket is een science-fiction achtig kunstobject met grote rode lippen, een ontwerp van Niloc Pagen. Materiaal: handbeschilderd kunsthars. Dit kleine model is 13 cm hoog.
€19,95
Grappige 2-delige bowl met deksel uit de Lip Bowl serie van 32 cm hoog, ontworpen door de Nederlandse kunstenaar Niloc Pagen. Het fleurig gekleurde buitenaardse ontwerp is geschikt voor snoepjes of andere dingen die je erin wilt bewaren. Gemaakt van poly
€85,00
De Lip Mouth is een bonbonschaal, ontworpen door Niloc Pagen. Dit buitenaardse model is 32 cm hoog.
€99,00
Lippen om van te snoepen. Lip Bowl is een grappig schaaltje voor bijvoorbeeld zoetigheden. Opvallend zijn de glanzende rode lippen. Dit kleurrijke kunstobject is een ontwerp van Niloc Pagen. Leuk om cadeau te doen aan je liefste.
€79,00
Dit miniatuur van 13 cm hoog is een buitenaards ogend kunstobject met grote rode lippen, ontworpen door Niloc Pagen. Materiaal: handbeschilderd kunsthars. Dit kleine model kan niet worden geopend in. Een leuk cadeauartikel.
€22,50
De Lip Mouth is een geinig schaaltje van ca. 13 cm hoog. Dit buitenaards ogend mini-kunstobject is een ontwerp van Niloc Pagen. Het lippenschaaltje is ook leuk als cadeau. Dit schaaltje is handbeschilderd en gesigneerd.
€19,95
Hoe presenteer je breedlachend snoepjes? Met de Pop-Art kuslippen van de Lip Bowl! Dit grappige abstracte schaaltje met grote rode lippen is ontworpen door Niloc Pagen en is handbeschilderd. Hoogte 13 cm.
€23,50
NILOC PAGEN Niloc Pagen is geboren te Heerlen in 1960. Het grootste gedeelte van zijn leven heeft hij doorgebracht in het buitenland. Geïnspireerd door verschillende culturen en pop-art, maakt hij kleurrijke objecten van papier-maché en kunsthars. Met zijn werk probeert hij met een knipoog de glimlach van het leven naar zijn publiek te brengen. Zijn beelden zijn allen handgeschilderd en hand gesigneerd.
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
You are using a really old version of
Internet Explorer, click here to upgrade your browser.
x