Niloc Pagen

Sorteer op:

De Lip Bowl is een grappig abstract schaaltje dat lijkt op een wandelende mond met grote rode lippen. Wie daar niet om lacht. De bowl is door de Nederlandse kunstenaar Niloc Pagen ontworpen, handbeschilderd en gesigneerd. Echte kleinkunst.
€23,50
Hoe presenteer je breedlachend snoepjes? Met de Lip Bowl! Dit grappige abstracte schaaltje met grote rode lippen is ontworpen door Niloc Pagen en is handbeschilderd. Hoogte 13 cm.
€23,50
De Lip Mouth is een geinig schaaltje van ca. 13 cm hoog. Dit buitenaards ogend mini-kunstobject is een ontwerp van Niloc Pagen. Het lippenschaaltje is ook leuk als cadeau. Dit schaaltje is handbeschilderd en gesigneerd.
€23,95
Dit miniatuur van 13 cm hoog is een buitenaards ogend kunstobject met grote rode lippen, ontworpen door Niloc Pagen. Materiaal: handbeschilderd kunsthars. Dit kleine model kan niet worden geopend in. Een leuk cadeauartikel.
€22,50
De Lip Basket met zijn gretige lippen is een modern kunstobject in zwart-wit, maar tevens een buitenaards lijkende opbergdoos met deksel. Ontworpen door Niloc Pagen. Hoogte 32 cm.
€99,00
Sale
Grappig kunstobject van 90 cm hoog, met opbergfunctie: de Lip basket. Kunst met een buitenaards trekje van designer Niloc Pagen. Materiaal: fiberglas/resin composiet.
€495,00 €455,00
Lippen om van te snoepen. Lip Bowl is een grappig schaaltje voor bijvoorbeeld zoetigheden. Opvallend zijn de glanzende rode lippen. Dit kleurrijke kunstobject is een ontwerp van Niloc Pagen. Leuk om cadeau te doen aan je liefste.
€89,00
De Lip Bowl is een grappig abstract schaaltje dat lijkt op een wandelende mond met grote rode lippen. Wie daar niet om lacht ..... De bowl is door de Nederlandse kunstenaar Niloc Pagen ontworpen,handbeschilderd en gesigneerd.
€89,00
Sale
De Lip Mouth is een idioot grappig schaaltje van 32 cm hoog, dat klaar is om alles op te schrokken. Dit buitenaardse kunstobject met de grote lippen is ontworpen door kunstenaar Niloc Pagen, is handgeschilderd en persoonlijk gesigneerd.
€95,00 €85,00
Sale
De Lip Mouth is een presenteerschaaltje dat lijkt op een opengesperde mond met grote rode lippen. Ontworpen door de Nederlandse kunstenaar Niloc Pagen. Hoogte 32 cm, handgeschilderd.
€95,00 €85,00
Sale
Moderne en grappige opbergbox met deksel van 32 cm hoog, de Lip-basket van kunstenaar Niloc Pagen. Ideaal voor kleinigheden, of bonbons. Dit ludieke kunstobject met buitenaards trekje en grote rode lippen is er ook in het zwart-wit. Prachtig als stel...
€95,00 €85,00
De Lip basket is een science-fiction achtig kunstobject met grote rode lippen, een ontwerp van Niloc Pagen. Materiaal: handbeschilderd kunsthars. Dit kleine model is 13 cm hoog. Kan niet worden geopend.
€22,50
Hotdog hond met lang lijf en zwart-witte strepen.
Een kunstobject van de Nederlandse kunstenaar Niloc Pagen, handgeschilderd en persoonlijk gesigneerd. Materiaal: kunsthars.
€45,00
NILOC PAGEN Niloc Pagen is geboren te Heerlen in 1960. Het grootste gedeelte van zijn leven heeft hij doorgebracht in het buitenland. Geïnspireerd door verschillende culturen en pop-art, maakt hij kleurrijke objecten van papier-maché en kunsthars. Met zijn werk probeert hij met een knipoog de glimlach van het leven naar zijn publiek te brengen. Zijn beelden zijn allen handgeschilderd en hand gesigneerd.
You are using a really old version of
Internet Explorer, click here to upgrade your browser.
x