Da Vinci, Leonardo

Sorteren op:

Drie-dimensionaal beeld van 41 cm hoog, van de Vitruvian Man in albast-wit, naar een tekening van Leonardo Da Vinci, die de perfecte menselijke vormverhouding weergeeft. Het beeld is onder licentie uitgebracht. Geleverd in een geschenkddoos.
€172,00
Drie-dimensionaal beeld van 41 cm hoog, van de Vitruvian Man in bronskleur, naar een tekening van Leonardo Da Vinci, die de perfecte menselijke vormverhouding weergeeft. Het beeld is onder licentie uitgebracht. Geleverd in een geschenkddoos met certificaa
€169,00
Dit paard is gebaseerd op de tekening van Da Vinci om een 7,2 meter hoog paard in brons te gieten. Vanwege de oorlog werd het niet gerealiseerd door gebrek aan brons. De Cheval is onder licentie gemaakt in resin en is 24 cm hoog.
€108,00
Een 3D beeld naar de beroemde tekening van Da Vinci van de Vitruvius man.
Het illustreert de perfecte menselijke vorm zoals deze door de Romeinse architect Vitruvian was berekend. Zie het verklarende filmpje onder de afbeelding.
€74,75
Da Vinci Presse-papier De Man van Vitruvius. Geleverd in chique gevoerde cadeaudoos met brochure. Zowel een intelligent, decoratief als praktisch cadeau. Diam. 8 cm, hoogte 3,5 cm.
€17,50
Een 3D beeld van 23cm hoog naar de beroemde tekening van Da Vinci van de Vitruvius man.
Het illustreert de perfecte menselijke vorm zoals deze door de Romeinse architect Vitruvian was berekend. Zie het verklarende filmpje onder de afbeelding.
€74,75
Leonardo da Vinci was een genie en beoefende hij vrijwel elke kunst en wetenschap, van schilderkunst tot compositieleer en van filosofie tot scheikunde. Hij was beeldhouwer, architect, muzikant, wiskundige, ingenieur, uitvinder, anatoom, geoloog, cartograaf, botanicus en schrijver en veel hedendaagse producten zijn gebaseerd op ontwerpen of prototypen van Da Vinch.
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
You are using a really old version of
Internet Explorer, click here to upgrade your browser.
x