C. Jeré - Artisan House Wanddecoratie Raindrops van C. Jeré - Artisan House

Nog niet gewaardeerd | Schrijf je eigen review
C. Jeré - Artisan House
€ 998,00 Incl. btw

Raindrops is één van de beroemdste ontwerpen van C. Jeré. Een imponerend metalen wandsculptuur in 3D, bestaande uit halve bollen en bewerkte schijven. Maat M : ca. 125 cm lang / 63 cm hoog.

te bestellen

Levertijd:
12 á 17 dagen
Artikelnummer:
CJ320941

Wandsculptuur Raindrops Silver/Chrome - M

Wandsculptuur Raindrops Silver is één van de beroemdste ontwerpen van Curtis Freiler en Jerry Fels, oftewel C. Jeré. Het kunstobject bestaat uit schijven en halve ballen van gepolijst en verchroomd staal, die clustergewijs op metaaldraad staan. Een deel van de schijven is met een snijbrander gecut en heeft een vlambehandeling ondergaan. Hierdoor zijn er bruin getinte ringen ontstaan, deels met blauwe verkleuringen. Elke schijf heeft op het laspunt een kleine donkere kern.

Deze bijzondere eye-catcher weerspiegelt alles in zijn bereik op ingenieuze wijze waaronder ook de kleuren van zijn omgeving. De 'cleane' catalogusfoto waarop een zilver glimmend object te zien is, zal in een gestoffeerde / gemeubileerde ruimte echter geheel anders tonen. Het wandsculptuur past zich wonderwel aan zijn omgeving aan en zal door weerspiegeling van inrichting, wisseling van lichtinval en lichtintensiteit telkens een andere beleving geven.

Het ontwerp stamt uit de zeventiger jaren waarna de productie lange tijd stopte. Artisan House heeft echter besloten dit prachtige object vanwege zijn unieke karakter te herintroduceren. Dit wandsculptuur is met de hand gemaakt, gesigneerd C.Jeré en gedateerd. Raindrops wordt exclusief uitgebracht door Artisan House, die bij dit wandsculptuur een echtheidscertificaat verstrekt.

Specificaties wandsculptuur C. Jeré, Raindrops Silver wanddecoratie

  • ontwerp C. Jeré
  • met echtheidscertificaat van Artisan House
  • Type: abstract kunstwerk
  • afmetingen: ca.: 125 x 60  x 20 cm
  • materiaal: staal, verchroomd en gepolijst
  • gewicht ca. 4 kilo

Ophangen wanddecoratie

Raindrops Silver is voorzien van zes ophangpunten, waarmee het wandobject in elke gewenste positie kan worden opgehangen. Hierdoor is Raindrops ook geschikt voor een smallere wand.
Deze wanddecoratie heeft een beperkt gewicht en kan eenvoudig (plug / schroef) en stevig aan de wand worden bevestigd.

Goede raad:

Onze ervaring is dat de standaard catalogusfoto meestal niet helemaal overeen komt met de feitelijke kleur van het object. Dit is het logische gevolg van ambachtelijk handwerk, maar ook licht bij fotografie heeft invloed op de uitstraling. Daarom voegen we ook altijd onze eigen foto's toe zodat u een divers beeld krijgt. Ons advies is echter om altijd om te komen kijken in de showroom. Als wandobject Raindrops u bevalt, dan kunt u deze daar ook gelijk aankopen,mits in voorraad. 

Bezichtiging showroom

U kunt in principe dagelijks terecht, maar kom op afspraak omdat we enerzijds niet continue aanwezig zijn, maar ook omdat we ervoor willen zorgen dat wat u wilt bezichtigen ook echt aan de wand hangt (mits in voorraad). We hebben een grote keuze in wandobjecten van C. Jeré, waardoor we soms niet alles vooraf konden ophangen.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen Je beoordeling toevoegen
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
You are using a really old version of
Internet Explorer, click here to upgrade your browser.
x