Zoeken

Bedrijfsinformatie en productlijn

 

 

DecoVista is een in Nederland gevestigd bedrijf dat is gestart in 2009.  Per 1 januari 2014 is ze zelfstandig geregistreerd in het Handelsregister onder nr.: 59520418.
BTW-nummer: NL051806162B01

 

Bank:
Betalingen aan Decovista via: Rabobank no. 145076369

Europese betalingen via IBAN: NL21RABO 0145 0763 69.

Extra gegevens voor internationale betalingen: BIC: NL21RABO / SWIFT: RABONL2U

 

Vestigingsadres:                                          
Golden Delicious 16                                      
6922 AS te Duiven, GLD,Nederland

 

Bezichtiging en directe verkoop:

Bezichtiging producten, bezoek kleine meubelshowroom, directe verkoop en afhalen kan na het maken van een afspraak. We hebben ruime mogelijkheden.


Klantenservice en contact

E-mail  klantenservice@decovista.nl  of info@decovista.nl

Telefoon: 0316 249 759 (10.00 / 20.00 uur). Buiten deze tijden kunt u een bericht inspreken.

 

Aangesloten bij:

Thuiswinkel Keurmerk

Kiyoh, eenn onanfhankelijk  beoordelingssysteem


DE PRODUCTLIJN  -  KIEZEN EN KOPEN

.... is 24 uur per dag mogelijk via de webshop. Directe verkoop op het bezoekadres kan enkel op afspraak.  Voor artikelinformatie, zoals de maten, en beschikbaarheid (voorraad), verwijzen we naar de informatie die te vinden is in de webwinkel  bij het betreffende artikel, onder de knop: 


Veilig online bestellen:

Decovista volgt de Europese regelgeving voor online-aankopen c.q. het kopen op afstand. Dit betekent o.a. dat de consument een bedenktijd van 14 dagen krijgt voor online gekochte artikelen, voor zover deze daarvan niet uitgesloten zijn. De details en regels, treft u aan bij de hoofstukken Levertijd, Verzenden & Retourneren.  We bieden consumenten een onafhankelijk beoordelingsplatvorm genaamd KiyOh aan, waar eerlijke, niet gemanipuleerde beoordelingen van onze winkel te vinden zijn.  Aanvullend zijn we aangesloten bij het Thuiswinkel Keurmerk welke kan bemiddelen bij geschillen tussen consument en webwinkelier.

Ons kleine team reageert snel op uw aanvragen en e-mails. Persoonlijke service is onze kracht. Lees hier op de onafhankelijke review site hoe klanten over ons denken.

Facturering:

De klant ontvangt direct na bestelling per e-mail een bevestigingsbericht waarbij de factuur als bijlage wordt meegestuurd. Als direct online een succesvolle betaling is ontvangen, dan ontvangt de klant ook hiervan een betaalbevestiging.  Er wordt met het pakket geen factuur  meegestuurd.  Krijgt u na een bestelling en directe online betaling geen enkel bericht van ons, neem dan contact op. Mogelijk was uw emaladres onjuist ingevuld, of zijn er andere email-problemen.

Cadeau-service:

Voor de meeste artikelen bieden we kostenloos verzending in cadeaupapier aan. Selecteer deze verpakkingsmethode alvorens het artikel in de winkelwagen te deponeren. Wordt geen keuze gemaakt, dan volgt een standaard verpakking. We sluiten bij pakketten met een afleveradres binnen Europa nooit de factuur bij (deze ontvangt de besteller per email). De naam van de afzender staat wel op de pakbon gedrukt.  We verzenden naar ieder op te geven afleveradres .voor zover de ontvanger voor ontvangst kan tekenen. Het is beperkt mogelijk geschikte producten te laten graveren  met een korte naam of  datum, zoals bij glassculpturen op een transparante voet. Vraag naar de mogelijkheden.

Bezoek en afhalen

Wilt u een bestelling afhalen of een product eerst bekijken, informeer dan eerst of dit artikel daarvoor in aanmerking komt. In de regel kunt u ons op korte termijn bezoeken.  In ons magazijn hebben we enkele meubels en wandsculpturen ter bezichtiging beschikbaar (zie de voorraad-status van het betreffende artikel). 

Decovista is gevestigd in Duiven, tussen Arnhem en Zevenaar, op ca. 5 auto-minuten van de A12, Intratuin, Ikea en Makro.  De internationaal bekende dierentuin Burgers Zoo, het Openlucht Museum en de binnenstad van Arnhem bereik je in ca. 20 minuten. Combineer ons met een dagje uit.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »