Bedrijfsinformatie en productlijn


DecoVista is een in Nederland gevestigd bedrijf, gestart in 2009.  Per 1 januari 2014 is ze zelfstandig geregistreerd in het Handelsregister onder nr.: 59520418.

Bank:
Betalingen aan Decovista via IBAN: NL21RABO 0145 0763 69.  Extra gegevens voor internationale betalingen: BIC: NL21RABO / SWIFT: RABONL2U

Vestigingsadres:                                          
Golden Delicious 16                                      
6922 AS te Duiven, provincie Gelderland.

Directe verkoop of bezichtiging:                                          
Op afspraak kunt u bij ons terecht voor afhalen van bestellingen, bezichtiging van artikelen en voor directe verkoop.  Informeer naar de actuele betaalmogelijkheden op ons vestigingsadres.

Klantenservice / contact:                                          
E-mail:  info@decovista.nl.
Telefoon: +31 (0)316 249 759 (tussen 10.00 / 20.00 uur)

Aangesloten bij:                                          
Thuiswinkel Keurmerk en Kiyoh

DE PRODUCTLIJN  -  KIEZEN EN KOPEN....

U kunt  24 uur per dag kopen via de webshop en op vele manieren afrekenen.  Bij het artikel vindt u alle relevante informatie, zoals de maten, de actuele voorraad en prijs.  Op afspraak kunt u ook langskomen, maar we hebben geen vrij toegankelijke winkel.

Veilig online bestellen:

Decovista volgt de Europese regelgeving voor online-aankopen. Dit betekent dat er bij online verkopen voor consumenten een bedenktijd van 14 dagen geldt, met uitzondering van hetgeen waarvoor een retourneerbeperking geldt. De details en regels, treft u aan bij het onderdeel Retourneringsvoorwaarden - tevredenheidsgarantie, punt C, Retourneerbeperking

We bieden consumenten een onafhankelijk beoordelingsplatvorm aan via KiyOh,  waar eerlijke, niet gemanipuleerde beoordelingen door klanten vindbaar zijn.  Lees hier  hoe klanten over ons denken. Aanvullend zijn we aangesloten bij het Thuiswinkel Keurmerk dat kan bemiddelen bij geschillen.

Ons kleine team is snel en biedt een uitzonderlijke persoonlijke service. 

Facturering:

De klant ontvangt direct na bestelling per e-mail een bevestigingsbericht waarbij de factuur als bijlage wordt meegestuurd. Als direct online een succesvolle betaling is ontvangen, dan ontvangt de klant ook hiervan een betaalbevestiging.  Er wordt met het pakket geen factuur  meegestuurd.  Krijgt u na een bestelling en directe online betaling geen enkel bericht van ons, neem dan contact op. Waarschijnlijk hebt u een fout gemaakt in het e-mailadres, of zijn er andere technische oorzaken.

Cadeau-service:

Relevante artikelen verpakken we kostenloos in cadeaupapier. Selecteer deze verpakkingsmethode alvorens het artikel in de winkelwagen te deponeren. Wordt geen keuze gemaakt, dan volgt een standaard verpakking. We sluiten bij pakketten met een afleveradres binnen Europa nooit de factuur bij (deze ontvangt de besteller per email). De naam van de afzender staat wel op de pakbon gedrukt.  We verzenden naar ieder op te geven afleveradres .voor zover de ontvanger voor ontvangst kan tekenen. Het is beperkt mogelijk geschikte producten te laten graveren  met een korte naam of  datum, zoals bij glassculpturen op een transparante voet. Vraag naar de mogelijkheden.

Bezoek en afhalen

Wilt u een bestelling afhalen of een product eerst bekijken, informeer dan eerst of dit artikel daarvoor in aanmerking komt. In de regel kunt u ons op korte termijn bezoeken.  In ons magazijn hebben we enkele meubels en wandsculpturen ter bezichtiging beschikbaar (zie de voorraad-status van het betreffende artikel). 

Decovista is gevestigd in Duiven, tussen Arnhem en Zevenaar, op ca. 5 auto-minuten van de A12, Intratuin, Ikea en Makro.  De internationaal bekende dierentuin Burgers Zoo, het Openlucht Museum en de binnenstad van Arnhem bereik je in ca. 20 minuten. Combineer ons met een dagje uit.

U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x