Bedrijfsinformatie en productlijn


DecoVista is een in Nederland gevestigd bedrijf, gestart in 2009.  Per 1 januari 2014 is ze zelfstandig geregistreerd in het Handelsregister onder nr.: 59520418.

Bank:
Betalingen aan Decovista via IBAN: NL21RABO 0145 0763 69.  Extra gegevens voor internationale betalingen: BIC: NL21RABO / SWIFT: RABONL2U

Vestigingsadres:                                          
Golden Delicious 16                                      
6922 AS te Duiven, GLD,Nederland

Bezichtiging en directe verkoop:

Bezichtiging producten, bezoek kleine meubelshowroom, directe verkoop en afhalen bestellingen kan enkel na het maken van een afspraak.

Klantenservice en contact

E-mail:  info@decovista.nl.
Telefoon: +31 (0)316 249 759 (tussen 10.00 / 20.00 uur)

Aangesloten bij:

Thuiswinkel Keurmerk. Kiyoh, een onanfhankelijk beoordelingsplatform voor webwinkels

DE PRODUCTLIJN  -  KIEZEN EN KOPEN

.... is 24 uur per dag mogelijk via de webshop. Directe verkoop op het bezoekadres kan enkel op afspraak.  Voor artikelinformatie, zoals de maten, en beschikbaarheid (voorraad), verwijzen we naar de informatie die te vinden is in de webwinkel  bij het betreffende artikel, onder de knop: 


Veilig online bestellen:

Decovista volgt de Europese regelgeving voor online-aankopen. Dit betekent o.a. dat de consument een bedenktijd van 14 dagen heeft, voor zover het online gekochte artikelen betreft die geen retourneerbeperking hebben. De details en regels, treft u aan bij de hoofstukken Levertijd, Verzenden & Retourneren.  We bieden consumenten een onafhankelijk beoordelingsplatvorm genaamd KiyOh aan, waar eerlijke, niet gemanipuleerde beoordelingen van onze winkel te vinden zijn.  Aanvullend zijn we aangesloten bij het Thuiswinkel Keurmerk welke kan bemiddelen bij geschillen tussen consument en webwinkelier die niet onderling kunnen worden opgelost.

Ons kleine team is snel en biedt een uitzonderlijke persoonlijke service.  Lees hier op de onafhankelijke beoordelingssite hoe klanten over ons denken.

Facturering:

De klant ontvangt direct na bestelling per e-mail een bevestigingsbericht waarbij de factuur als bijlage wordt meegestuurd. Als direct online een succesvolle betaling is ontvangen, dan ontvangt de klant ook hiervan een betaalbevestiging.  Er wordt met het pakket geen factuur  meegestuurd.  Krijgt u na een bestelling en directe online betaling geen enkel bericht van ons, neem dan contact op. Waarschijnlijk hebt u een fout gemaakt in het e-mailadres, of zijn er andere technische oorzaken.

Cadeau-service:

Relevante artikelen verpakken we kostenloos in cadeaupapier. Selecteer deze verpakkingsmethode alvorens het artikel in de winkelwagen te deponeren. Wordt geen keuze gemaakt, dan volgt een standaard verpakking. We sluiten bij pakketten met een afleveradres binnen Europa nooit de factuur bij (deze ontvangt de besteller per email). De naam van de afzender staat wel op de pakbon gedrukt.  We verzenden naar ieder op te geven afleveradres .voor zover de ontvanger voor ontvangst kan tekenen. Het is beperkt mogelijk geschikte producten te laten graveren  met een korte naam of  datum, zoals bij glassculpturen op een transparante voet. Vraag naar de mogelijkheden.

Bezoek en afhalen

Wilt u een bestelling afhalen of een product eerst bekijken, informeer dan eerst of dit artikel daarvoor in aanmerking komt. In de regel kunt u ons op korte termijn bezoeken.  In ons magazijn hebben we enkele meubels en wandsculpturen ter bezichtiging beschikbaar (zie de voorraad-status van het betreffende artikel). 

Decovista is gevestigd in Duiven, tussen Arnhem en Zevenaar, op ca. 5 auto-minuten van de A12, Intratuin, Ikea en Makro.  De internationaal bekende dierentuin Burgers Zoo, het Openlucht Museum en de binnenstad van Arnhem bereik je in ca. 20 minuten. Combineer ons met een dagje uit.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x