Bedrijfsinformatie en bestelproces


DecoVista is een in Nederland gevestigd bedrijf, gestart in 2009 en geregistreerd in het Handelsregister onder nr.: 59520418.

Bank:
Betalingen aan Decovista via IBAN: NL21RABO 0145 0763 69.  Extra gegevens voor internationale betalingen: BIC: NL21RABO / SWIFT: RABONL2U

Vestigingsadres:                                          
Golden Delicious 16                                      
6922 AS te Duiven, provincie Gelderland.

Directe verkoop of bezichtiging:                                          
Op afspraak kunt u bij ons terecht voor afhalen van bestellingen, bezichtiging van artikelen en voor directe verkoop.  Informeer naar de actuele betaalmogelijkheden op ons vestigingsadres.

Klantenservice / contact:                                          
E-mail:  info@decovista.nl.
Telefoon: +31 (0)316 249 759 (tussen 10.00 / 19.00 uur)

Aangesloten bij:                                          
Thuiswinkel Keurmerk en Kiyoh

Bestelproces

U kunt  24 uur per dag uw aankopen regelen via de webshop en op diverse manieren afrekenen. Bij elk artikel vindt u alle relevante informatie, zoals de maten, de actuele voorraad en prijs.  
Decovista volgt de Europese regelgeving voor online-aankopen / kopen op afstand. Dit betekent dat er bij online verkopen voor consumenten een bedenktijd van 14 dagen geldt, mits er geen retourneerbeperkingen zijn. De details en regels treft u aan bij “Levertijd, Verzenden, Retourneren”.

We bieden consumenten een onafhankelijk beoordelingsplatvorm aan via KiyOh,  waar eerlijke, niet gemanipuleerde beoordelingen door klanten vindbaar zijn.  Aanvullend zijn we aangesloten bij het Thuiswinkel Keurmerk dat kan bemiddelen als er geschillen zouden zijn. Ons kleine team is snel en biedt een uitzonderlijke persoonlijke service. 

Online communicatie over uw bestelling:

Direct na een bestelling ontvangt de klant per e-mail een bestelbevestiging met als bijlage de factuur. Vervolgens wordt bij een succesvolle (online) betaling een betaalbevestiging verzonden.  Bij verzending sturen wij een bericht met track-trace informatie.

Krijgt u na een bestelling geen enkel e-mail bericht van ons (controleer ook uw spam-box), neem dan contact met ons op, want misschien is er bij het invullen van uw e-mailadres een fout gemaakt, waardoor onze berichten niet bij u aankomen.  

Cadeau-service:

U kunt bij veel artikelen kiezen voor een verpakking in cadeaupapier. Dit is gratis. Op verzoek voegen we ook uw persoonlijke boodschap toe. We sluiten bij pakketten met een afleveradres binnen Europa nooit de factuur bij. Uw naam, als besteller, staat wel vermeld op de Pakbon.

Bezichtigen, directe verkoop en afhalen

Wilt u een artikel eerst zien, direct aankopen of afhalen neem dan eerst contact met ons op.   
In ons magazijn zijn een beperkt aantal meubels en wandsculpturen te bezichtigen (zie de voorraad-status van het betreffende artikel). 

Decovista is gevestigd in Duiven, op ca. 5 auto-minuten van de A12, Intratuin, Ikea en Makro.  De internationaal bekende dierentuin Burgers Zoo, het Openlucht Museum en de binnenstad van Arnhem bereik je in ca. 20 minuten. 

U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x