C. Jeré Metalen wanddecoratie Golden Gate bridge, Artisan House

Nog niet gewaardeerd | Schrijf je eigen review
C. Jeré
€ 895,00 Incl. btw

Bridge is een handgemaakt wandsculptuur naar het ontwerp van C. Jeré. Dit stijlvolle 3d object is een fantastische toevoeging aan het interieur. Maat ca.: 137 x 81 x 8 cm

Backorder

Levertijd:
2-3 weken
Artikelnummer:
CJ 100051

Wandsculptuur Bridge 

Bridge is een handgemaakte wanddecoratie in de vorm van de beroemde Golden Gate Bridge.  Onder de brug 'varen' drie bootjes. De Bridge is gemaakt uit "bladgoud over staal" en is met lak afgewerkt / geseald. Het wandsculptuur is gesigneerd door C. Jeré (designer) en wordt geleverd met een echtheidscertificaat.

Elk stuk is uniek.

Elk wandsculptuur is een kunstige, met de hand uit metaal gesmede eyecatcher, die door zijn ontwerp de fantasie prikkelt in je woonkamer, slaapkamer of kantoor. Elk exemplaar is handgesigneerd door C. Jeré en wordt geleverd met een certificaat.

Specificaties:

  • Wandsculptuur (Golden Gate) Bridge
  • Type: figuratief
  • Design: C. Jeré,
  • Gesigneerd, met echtheidscertificaat van Artisan House
  • Afmetingen: ca. 137 x 8 x 81 cm   
  • Materialen: bladgoud op staal
  • Voorzien van meerdere bevestigingspunten
  • De uitstraling van dit wandsculptuur past bij elk interieur en kan worden toegepast in een klassieke, vintage, industriële en strakke, moderne inrichting. 

De foto's van dit sculptuur zijn afkomstig uit de product catalogus.

Kleurbeoordeling:

Dit wandsculptuur wordt zodra we hem binnen krijgen door ons zelf gefotografeerd. We tonen alleen fotomateriaal van de leverancier als het sculptuur niet bij ons in voorraad is, of is geweest. Fotowerk voor catalogi wijkt qua kleur nog wel eens af van de feitelijke uitvoering. Dit komt enerzijds omdat het handwerk is, waarbij kleurnuances mogelijk zijn, anderzijds omdat studiobelichting volkomen anders is dan huiselijke belichting, waarbij lichtinval, schaduwwerking en de kleur van lampverlichting van invloed zijn. 

Bezichtiging showroom

Voor de beste indruk bent u daarom van harte welkom in onze showroom te Duiven (Gelderland). Vraag ons zonodig vooraf of het kunstwerk dat u specifiek wilt bezichtigen in voorraad / opgehangen is, zodat we u optimaal van dienst kunnen zijn. Het kan soms voorkomen dat niet alle in voorraad zijnde wandsculpturen een plaats aan de wand hebben. Overigens kunnen in de showroom uitgezochte wandsculpturen desgewenst meteen worden meegenomen.

Wandsculptuur Bridge is een ontwerp van C. Jeré dat exclusief wordt uitgebracht door Artisan House.

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen Uw review toevoegen
You are using a really old version of
Internet Explorer, click here to upgrade your browser.
x