QisDESIGN met LED

Sorteer op:

Sale
Aurelia tafellamp in de kleur aquamarijn, een ontwerp van QisDesign. De lamp heeft zuinige LED's die dimbaar zijn in drie standen via aanraking. Deze moderne lamp is geïnspireerd op de maankwal en geeft 's avonds sfeervol licht. Hoogte 46 cm, diame...
€469,00 €429,00
Sale
De BE-lamp werd geispireerd door de origami kunst (papiervouwen)en stelt gebruikers in staat om voor alle leesomstandigheden de verlichtshoek aan te passen.
€963,00 €895,00
Deze 58 cm hoge leeslamp of bureaulamp Compasso heeft een oogstrelend design. Hij is veelzijdig verstelbaar en dimbaar. Kleur zwart. 2700 Lux licht. Merk: QisDesign.
€545,00
Sale
Coral(koraal) van Qisdesign is een meervoudige hanglamp uitgevoerd in Frosted White glas, met 16 witte LED-lampjes.
€989,00 €919,00
Sale
De Coral hanglamp van QisDesign met energiezuinige LED, creëert een visueel hypnotiserend effect als haar licht weerkaatst. Geïnspireerd op de lichtweerkaatsing van door het water gefilterd licht op de koralen in de zee.
Design winnaar RED DOT AWAR...
€387,00 €344,00
Sale
De Coral Ball hanglamp - transparant van QisDesign is geïnspireerd op de lichtweerkaatsing van door het water gefilterd licht op de koralen in de zee. Designlamp bekroond met RED DOT AWARD.
€387,00 €344,00
Sale
De Coral hanglamp van QisDesign met energiezuinige LED, creëert een visueel hypnotiserend effect als haar licht weerkaatst. Geïnspireerd op de lichtweerkaatsing van door het water gefilterd licht op de koralen in de zee.
Design winnaar RED DOT AWAR...
€387,00 €344,00
Sale
De Coral Light tafellamp met leesverlichting van Qis Design is 55cm hoog en creëert een visueel hypnotiserend effect als haar licht weerkaatst.
€484,00 €423,00
Coral Reef brengt het koraalrif in je huis. Moderne dimbare interieurverlichting op led-basis in warm-wit. Elke schotel is in-uit te schakelen. Hoogte 162 cm.
€1.585,00
De Coral tafellamp van QisDesign is 45 cm hoog en creëert een visueel hypnotiserend effect als haar licht weerkaatst. Design winnaar RED DOT AWARD. Materiaal: PMMA/RVS.
€352,00
De Coral tafellamp van QisDesign is 45 cm hoog en creëert een visueel hypnotiserend effect als haar licht weerkaatst. Materiaal: PMMA / RVS
€352,00
De Coral tafellamp van QisDesign is 45 cm hoog en creëert een visueel hypnotiserend effect als haar licht weerkaatst. Geïnspireerd op de zeekoralen. Design winnaar RED DOT AWARD.
€352,00
Crystal tafellamp bestaande uit acht koppelbare elementen, zodat je de vorm van de lamp kunt wijzigen. Via een afstandsbediening verander je ook de kleuren wanneer je wilt .
€699,00
Het sfeervolle licht van het LED wandlampje Flamenca danst op en neer als een Flamenco danseres en kan door aanraking gedimd worden. Werkt op AC, USB en batterijen.
€119,00
Innovatieve hanglamp Infinito in mat-alumnium behuizing met dimbare deelverlichting. Werkt met handbewegingen. Sfeerlamp en leeslamp in één. Lengte 150 cm.
€1.135,00
De buigzame en dimbare LED tafelverlichting Hatha combineert een uitzonderlijke functionaliteit met design. Door een combinatie van paars siliconenrubber en metaal is de lamp zowel buigzaam als een lichaam en stabiel.
€295,00
De buigzame en dimbare LED tafelverlichting Hatha combineert een uitzonderlijke functionaliteit met design. Door een combinatie van siliconenrubber en metaal is de lamp zowel buigzaam als een lichaam en stabiel.
€295,00
De buigzame en dimbare Hatha LED tafellamp en bureaulamp combineert een uitzonderlijke functionaliteit met design.
€295,00
Sale
Het ontwerp van de Piano LED vloerlamp van QisDesign is geïnspireerd door de piano. De vloerlamp is voorzien van een LED-armatuur en een speciale lichtgeleidertechniek. Hierdoor kan de gebruiker met het licht spelen, zoals bij een piano, door het ind...
€1.685,00 €1.599,00
Geïnspireerd door de piano; een design LED- lamp met toetsen die afzonderlijk kunnen worden bediend. Gratis geleverd binnen Nederland. Hoogte 46 cm.
€533,00

QisDesign Led-verlichting

De ontwerpers van QisDesign led verlichting blijven de traditionele grenzen overschreiden, het publiek verbazen met beleving van licht. Om de vereiste perfectie te bereiken wordt innovatieve technologie gecombineerd met geavanceerde ontwerpen, die allemaal iets extra's hebben. Bekijk de diverse filmpjes bij de lampen om te zien wat we bedoelen.

QisDesign poogt een unieke ervaring te leveren, beleving toe te voegen, door enerzijds te voldoen aan de wensen van de consument en anderzijds door het stimuleren van de verbeelding. QisDESIGN led-verlichting zit vol met inspiratie

Door uitstekend vakmanschap en creativiteit op het gebied van ontwerp en uitvoering heeft QisDesign naast alle loftuigingen inmiddels veel internationale prijzen gewonnen, zoals iF awards en Red Dot awards en Japan's G-Mark awards.

LED-verlichting vol inspiratie

Een veelheid aan typen lampen, zoals de Coral, Coral Reef, Piano, Crystal, Seagull, Be Light,  Aurelia, Flamenca, Infinito, Hatha, Compasso en Infinito.

QisDesign verbaast door speelsheid, bedieningswijze en gebruiksbeleving, gevat in duurzame led-verlichting. De ontwerpen zijn geïnspireerd op de natuur, symbolen en begrippen. Er zijn tal van bijzondere verlichtingsmogelijkheden gecreeerd met een intrigerende vormgeving, die speels, vernuftig en duurzaam is. Winnaar van vele design-awards op het gebied van functionaliteit en ontwerp in led-verlichting.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
You are using a really old version of
Internet Explorer, click here to upgrade your browser.
x