QisDESIGN met LED

Sorteren op:

Sale
Bijzonder model LED warm-wit tafellamp Seagull, geïnspireerd op de zeemeeuw. De vleugels kunnen zowel naar boven- als naar beneden worden gedraaid. Met de dimfunctie en vleugelstand samen, kan de licht intensiteit aangepast worden. Metaal, mat-zilver...
€585,00 €525,00

QisDesign Led-verlichting

De ontwerpers van QisDesign led verlichting blijven de traditionele grenzen overschreiden, het publiek verbazen met beleving van licht. Om de vereiste perfectie te bereiken wordt innovatieve technologie gecombineerd met geavanceerde ontwerpen, die allemaal iets extra's hebben. Bekijk de diverse filmpjes bij de lampen om te zien wat we bedoelen.

QisDesign poogt een unieke ervaring te leveren, beleving toe te voegen, door enerzijds te voldoen aan de wensen van de consument en anderzijds door het stimuleren van de verbeelding. QisDESIGN led-verlichting zit vol met inspiratie

Door uitstekend vakmanschap en creativiteit op het gebied van ontwerp en uitvoering heeft QisDesign naast alle loftuigingen inmiddels veel internationale prijzen gewonnen, zoals iF awards en Red Dot awards en Japan's G-Mark awards.

LED-verlichting vol inspiratie

Een veelheid aan typen lampen, zoals de Coral, Coral Reef, Piano, Crystal, Seagull, Be Light,  Aurelia, Flamenca, Infinito, Hatha, Compasso en Infinito.

QisDesign verbaast door speelsheid, bedieningswijze en gebruiksbeleving, gevat in duurzame led-verlichting. De ontwerpen zijn geïnspireerd op de natuur, symbolen en begrippen. Er zijn tal van bijzondere verlichtingsmogelijkheden gecreeerd met een intrigerende vormgeving, die speels, vernuftig en duurzaam is. Winnaar van vele design-awards op het gebied van functionaliteit en ontwerp in led-verlichting.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
You are using a really old version of
Internet Explorer, click here to upgrade your browser.
x