BodyTalk

Sorteer op:

In bronskleur uitgevoerde bodybuilder stretching op een zwarte sokkel. Dit gedetailleerd gemaakte mannelijk naaktsculptuur is 22 cm hoog. Stoer, smaakvol beeld. Wordt geleverd in representatieve doos.
€48,75
Prachtig sculptuur van een mannelijk naakt, gehurkt en voorover gebogen. Deze atletische bodybuilder is onderdeel van de Body Talk Collectie. Hoogte 10 cm. Gemaakt van resin, met bronzen patina.
€29,50
Mannelijk naakt van een trainende bodybuilder. Dit smaakvolle naaktbeeld is deel van de hoog kwalitatieve Body Talk Collectie en is afgewerkt met een bronzen patina. Hoogte 23 cm. Geleverd in representatieve verpakking.
€59,00
Gedetailleerd beeld van een bodybuilder in knielende positie. Hoogte 12 cm.
Dit sculptuur is afgewerkt met een glanzend, bronzen patina en wordt in representatieve verpakking geleverd.
€58,75
Prachtig sculptuur van een mannelijk naakt, zittend met met opgetrokken knieën. Deze atletische bodybuilder is onderdeel van de Body Talk Collectie, die onverwacht mooi vervaardigd is. Hoogte 18 cm.
€59,00
Sculptuur meisje in de yoga positie Ardha Matsyendrasana (zittende twist), deel van de Body Talk collectie. Gemaakt van brons gepatineerd resin / kunsthars. Hoogte ca. 15 cm .
€33,50
Sculptuur meisje in de yoga positie Eka Pada Rajakapotasana (One-Legged King Pigeon pose, beeldje uit de Body Talk collectie.
Formaat 14 cm hoog. Gemaakt van brons gepatineerd kunsthars.
Materiaal : resin, brons gepatineerd
€33,50
Vrouw in de yoga positie Ushtrasana - camel pose, beeldje uit de Body Talk collectie.
Afmetingen: L 11,50 - H: 13.00 cm
Materiaal : resin, rood-brons gepatineerd
€31,50
Vrouw in de yoga positie Dhanurasana, beeldje uit de Body Talk collectie.
Afmetingen: Lengte 13,5 cm
Materiaal : resin, rood-brons gepatineerd
€32,50
Groot vrouwelijk naaktbeeld van 67 cm hoog. Deze geknield zittende jonge vrouw is gemakat van brons gepatineerd resin (kunststeen) en maakt deel uit van de Body Talk Collectie.
€345,00
Sierlijk sculptuur van een naakte jonge vrouw zittend met opgetrokken been op een zwarte sokkel. Dit beeld is gemaaktk van brons gepatineerd resin (kunststeen).
Dit smaakvolle object uit de Body Talk collectie heeft een totale hoogte van 39 cm.
€89,00
Erg mooi vrouwelijk naaktbeeld, zittend op een verhoging. Smaakvol uitgevoerd in brons gepatineerd resin (kunststeen). Totale hoogte van 39 cm. Dit beeld behoort tot de Body Talk Collectie.
€92,00
Smaakvol vervaardigd vrouwelijk naakt sculptuur. Materiaal: resin.
Verkrijgbaar in twee maten. Beide maten hebben dezelfde kleur brons.
€62,50
Mooi vormgegeven vrouwelijk naakt uit de Body Talk collectie van vrouwen, in een zachtglanzende patinering in de kleur brons. Het naaktsculptuur is smaakvol neergezet en is ook als cadeau geschikt. Het zit in een stevige doos. In 2 maten verkrijgbaa...
€62,50
Pose naaktbeeld jonge vrouw met gebronsd lijf. Body Talk Collectie, in 2 maten verkrijgbaar.
Materiaal: resin (kunststeen) met prachtige bronzen patina.
€27,50
Vrouwelijk naaktsculptuur, zittend. Dit mooie beeldje is ook leuk om cadeau te doen. Wij verpakken op verzoek gratis in cadeaupapier. Maat: hoogte 15 cm
Materiaal: resin, brons gepatineerd.
€29,00
Vrouwelijk naaktsculptuur, haar hoofd steunend op een hand. Dit mooie beeldje is ook leuk om cadeau te doen. Wij verpakken op verzoek gratis in cadeaupapier. Maat: hoogte 13 cm
Materiaal: resin, brons gepatineerd.
€27,50
Vrouwelijk naaktsculptuur, rustend. Dit mooie beeldje is ook leuk om cadeau te doen. Wij verpakken op verzoek gratis in cadeaupapier. Maat: hoogte 10 cm
Materiaal: resin, brons gepatineerd.
€27,50
Vrouw in de yoga positie Padmasana, deze lotushouding helpt de meditatie verdiepen door geestelijke ontspanning. Gemaakt van resin-steen, handmatig rose-brons gepatineerd. Hoogte 14 cm. Verpakt In geschenkdoos.
€29,90
Vrouw in de yoga positie Ganda Bherundasana. Beeldje uit de Body Talk collectie.
Afmetingen: Hoogte 12 cm.
Materiaal : resin, rood-brons gepatineerd
€32,50
Vrouw in de yoga positie Zonnegroet, Surya Namaskar
Afmetingen: Hoogte 19 cm.
Materiaal : resin, rood-brons gepatineerd
€32,50
Vrouwelijk naaktsculptuur, reikend naar voet. Maat: lengte 15 cm, hoogte 10 cm,
breedte 7 cm.
Materiaal: resin, brons gepatineerd.
€27,50
Goed geproportioneerd vrouwelijk naakt in slaaphouding. Maat: lengte 22 cm, materiaal: resin. Het beelde is brons gepatineerd en wordt geleverd in geschenkdoos. BodyTalk collectie.
€29,90
Erg mooi gemaakt naakt beeldje van een zich oprichtende vrouw. Maat: lengte 20 cm. x hoogte 8 cm. x breedte 11 cm. Materiaal: resin, brons gepatineerd.
€35,90
Een collectie atletisch gebouwde mannen - body builders - en vrouwen in een prachtige bronzen patinering. De sculpturen zijn gemaakt van massief resin en zijn door de vaklieden van het atelier Parastone tot in detail uitgewerkt.
You are using a really old version of
Internet Explorer, click here to upgrade your browser.
x