BodyTalk

Sorteer op:

Naaktsculptuur in Veronese design van een naakte vrouw in brons-look. Gemaakt van kunststeen resin met goudbronzen patina Hoogte 22 cm.
€62,50
Gedetailleerd sculptuur van een mannelijk naakt, in geknielde positie. Door de prachtige bronzen patina is de spiermassa goed te zien. Decoratief beeld uit de Body Talk collectie met een hoogte van 15 cm.
€32,50
Naakbeeld van een atletische, voorover gebogen bodybuilder met gespreide armen. De bronzen patina laat de anatomische perfectie zien. Body Talk collectie, breedte 44 cm.
€69,00
Gedetailleerd beeld van een bodybuilder met gespreide armen. Dit gespierde sculptuur is afgewerkt met een prachtige bronsen patina.

Materiaal: resin.
Hoogte 10 cm / breedte 27 cm
€37,75
Vrouwelijk naaktsculptuur, zittend. Dit mooie beeldje is ook leuk om cadeau te doen. Wij verpakken op verzoek gratis in cadeaupapier. Maat: hoogte 15 cm
Materiaal: resin, brons gepatineerd.
€29,00
Sculptuur van een naakte, jonge vrouw, zittend op een sokkel.
Het beeld is gemaakt van resin en behoort tot de Body Talk Collectie. Het is prachtig afgewerkt met een bronzen patina. Vrouwenbeeldje, naaktsculptuur.
€39,95
Sculptuur meisje in de yoga positie Ardha Matsyendrasana (zittende twist), deel van de Body Talk collectie. Gemaakt van brons gepatineerd resin / kunsthars. Hoogte ca. 15 cm .
€33,50
Body Talk sculptuur van een body builder in kleermakerszit. Gemaakt van resin, met brons patina. Onderdeel van de Body Talk collectie van het beroemde Parastone Atelier.
Afmeting: hoogte 8 cm
€33,50
Sculptuur van een naakte vrouw met goede proporties en lang haar. Dit beeldje is uit de Body Talk Collectie.
Materiaal: resin (kunststeen) met een prachtige bronzen patina.

Maat M: hoogte:13 cm
€27,50
In bronskleur uitgevoerde bodybuilder stretching bij een zwarte sokkel. Dit gedetailleerd gemaakte naaktsculptuur is 34 cm hoog. Stoer en smaakvol beeld dat wordt geleverd in een representatieve doos.
€97,95
Prachtig sculptuur van een mannelijk naakt, zittend met met opgetrokken knieën. Deze atletische bodybuilder is onderdeel van de Body Talk Collectie, die onverwacht mooi vervaardigd is. Hoogte 18 cm.
€59,00
Smaakvol, gedetailleerd sculptuur van een mannelijk naakt, gemaakt van kunststeen en afgewerkt met een bronzen patina. Hoogte 25 cm. In geschenkverpakking.
€56,50
Sierlijk sculptuur van een naakte jonge vrouw zittend met opgetrokken been op een zwarte sokkel. Dit beeld is gemaaktk van brons gepatineerd resin (kunststeen).
Dit smaakvolle object uit de Body Talk collectie heeft een totale hoogte van 35 cm.
€89,00
Smaakvol vervaardigd vrouwelijk naakt sculptuur. Materiaal: resin.
Verkrijgbaar in twee maten. Beide maten hebben dezelfde kleur brons.
€62,50
Gedetailleerd uitgewerkt mannelijk naakt van een gehurkte bodybuilder. Dit beeld van 15 cm hoog is afgewerkt met een glanzende, bronzen patina. In geschenkdoos.
€35,00
Vrouw in de yoga positie Ganda Bherundasana. Beeldje uit de Body Talk collectie.
Afmetingen: Hoogte 12 cm.
Materiaal : resin, rood-brons gepatineerd
€32,50
Body Talk Veronese sculptuur van een naakte atleet of bodybuilder in Wrap positie. Gemaakt van kunststeen en brons gepatineerd. Geleverd in representatieve cadeaudoos. Verkrijgbaar in drie maten (zie hieronder).
€16,50
Sculptuur meisje in de yoga positie Eka Pada Rajakapotasana (One-Legged King Pigeon pose, beeldje uit de Body Talk collectie.
Formaat 14 cm hoog. Gemaakt van brons gepatineerd kunsthars.
Materiaal : resin, brons gepatineerd
€33,50
Gedetailleerd uitgewerkt beeld van een bodybuilder in knielende positie.
Dit sculptuur heeft een hoge kwaliteit en is afgewerkt met een glanzend, bronzen patina. Hoogte 7 cm.
€25,95
Dit anatomisch gevormde lijf van een zich strekkend mannelijk naakt is gemaakt van resin en afgewerkt met een glanzende, bronzen patina. Smaakvolle bodybuilder van 18 cm breed.
€32,25
Erg mooi vrouwelijk naaktbeeld, zittend op een verhoging. Smaakvol uitgevoerd in brons gepatineerd resin (kunststeen). Totale hoogte van 35 cm. Dit beeld behoort tot de Body Talk Collectie.
€92,00
Vrouw in de yoga positie Zonnegroet, Surya Namaskar
Afmetingen: Hoogte 19 cm.
Materiaal : resin, rood-brons gepatineerd
€32,50
Mooi vormgegeven vrouwelijk naakt uit de Body Talk collectie van vrouwen, in een zachtglanzende patinering in de kleur brons. Het naaktsculptuur is smaakvol neergezet en is ook als cadeau geschikt. Het zit in een stevige doos. In 2 maten verkrijgbaa...
€62,50
Pose naaktbeeld jonge vrouw met gebronsd lijf. Body Talk Collectie, in 2 maten verkrijgbaar.
Materiaal: resin (kunststeen) met prachtige bronzen patina.
€27,50
Een collectie atletisch gebouwde mannen - body builders - en vrouwen in een prachtige bronzen patinering. De sculpturen zijn gemaakt van massief resin en zijn door de vaklieden van het atelier Parastone tot in detail uitgewerkt.
You are using a really old version of
Internet Explorer, click here to upgrade your browser.
x