Forchino The Motorbike - Comic Art

Nog niet gewaardeerd | Schrijf je eigen review
Forchino
€ 223,00 Incl. btw

Karakteristiek, genummerd sculptuur van ontwerper Guillermo Forchino. De scene is gedetailleerd en met een knipoog uitgewerkt. De motorrijder is gemaakt van resin, is genummerd en wordt geleverd met certificaat. Afmetingen 25 x 10 cm x H. 15 cm.

te bestellen

Levertijd:
ca. 6 - 10 dagen
Artikelnummer:
FO85031

The motorbike / de motorfiets - comic

"The Motorbike" is een boeiend karikatuurbeeldje dat de essentie van vrijheid en avontuur perfect vastlegt. Zie hier een stoere motorrijder, met warrige lokken en een opvallende tatoeage, die moeiteloos rondtoert op zijn klassieke motorfiets of chopper, compleet met een hangende zadeltas. Het beeldje belichaamt prachtig het opwindende gevoel van jeugd en vrijheid dat gepaard gaat met motorrijden.

Dit motorrijder sculptuur vertegenwoordigt een fase in het leven, waarin tijd nog, of nogmaals overvloedig is en de geest eeuwig jong blijft. Dit beeldje symboliseert onafhankelijkheid, veerkracht en de plezier bij het verkennen van de openbare weg op twee wielen. Een perfecte keuze voor speciale momenten - of het nu gaat om een mijlpaal zoals een jubileum of een gekoesterde verjaardag.

Met nauwgezette aandacht voor detail vervaardigd, is dit beeldje een eerbetoon aan de vaardigheid en creativiteit van de gerenommeerde kunstenaar Guillermo Forchino. Geniet van de charme van "The Motorbike" - waar kunst op een boeiende manier de sensatie van motorrijden weet vast te leggen.

  • Designer: Guillermo Forchino
  • Handgemaakt en handbeschilderd
  • gelimiteerde oplage met een genummerd certificaat.
  • Materiaal: resin
  • verpakt in originele doos met Forchino Krant/Times en de biografie 
  • Afmetingen: ca. 25 x 10 cm H. 15 cm

Ook de ontwerper heeft een grappig verhaaltje bedacht behorend bij dit sculptuur van de motorrijden. Deze is bijgesloten in de verpakking. 

De kunstenaar Guillermo Forchino:
Forchino ontwerpt sculpturen van alledaagse situaties en typetjes met een humoristische trekje en met veel kleur. Door de karikaturistische stijl wordt het sculptuur komisch, omdat foutjes of karaktertrekjes van het menselijk ras op grappige wijze worden uitvergroot. Dit doet hij op een zodanige wijze dat we er allemaal iets van onszelf in herkennen.  

0 sterren op basis van 0 beoordelingen Je beoordeling toevoegen
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
You are using a really old version of
Internet Explorer, click here to upgrade your browser.
x