Sorteren op:

Prachtig karikatuurachtig beeld van een fanatieke padelspeler, die soms wat tegenslag heeft. Het kunstzinnige en komische Forchino-beeld is genummerd en wordt geleverd met een certificaat. Afm. 19 x 20 x 46 cm. Gmaakt van handbeschilder resin.
€359,00
Enorm grappig karikatuurbeeld van een golfer, die - hoe ervaren hij ook mag zijn, soms zijn bal in het struikgewas moet zoeken. Alle karakteristieke kenmerken van dit type worden op een komische wijze uitvergroot. Afmetingen : 23 x 23 x 46 cm.
€329,00
Typerend sculptuur van een barista, de vakman in het bereiden van espresso en aanverwante dranken. Hij is specialist in het bereiden en serveren van koffie. Dit kunstbeeld is een ontwerp van Forchino, genummerd met certificaat. Afm. 17 x 17 x 44 cm.
€340,00
Karikatuurbeeld van The Wine Lover ( l'Amateur de Vin) van de bekende Guillermo Forchino, waarbij de karakteristieken van dit type op een komische wijze zijn belicht. Zeer gedetailleerd uitgevoerd in een beperkte oplage en gesigneerd. Afmetingen 17,5 x 1
€345,00
Karakteristiek, genummerd sculptuur van ontwerper Guillermo Forchino. De scene is gedetailleerd en met een knipoog uitgewerkt. De motorrijder is gemaakt van resin, is genummerd en wordt geleverd met certificaat. Afmetingen 25 x 10 cm x H. 15 cm.
€223,00
Karikatuurbeeld van The Big Boss waarbij de karakteristieke kenmerken van dit type op een komische wijze worden uitvergroot. Dit is een genummerd kunstwerk van Forchino, geleverd met een klein certificaat Kies uit maat L: 30 cm / maat S: 15,5 cm.
€185,00
Comic Art sculptuur van een brandweerman met zijn herkenbare karakteristieken in dit beroep benadrukt. Lengte 22 cm (klein model). Dit is een kleurrijk en gelicenseerd kwaliteitsobject van de wereldberoemde Guillermo Forchino.
€99,00
Karakteristiek, genummerd Forchino sculptuur. De scene is gedetailleerd en humoristisch in beeld gebracht. Het kunstbeeld is genummerd en wordt geleverd met certificaat.
Afmetingen 18x17x40 cm. Materiaal resin, handbeschilderd.
€296,00
Karikatuurbeeld van een golfspeler, waarbij de karakteristieke kenmerken van een golfer op komische wijze uitvergroot zijn. Het beeld is genummerd, 20 cm lang en van hoge kwaliteit resin. Ontworpen door de beroemde Guillermo Forchino.
€149,00
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
You are using a really old version of
Internet Explorer, click here to upgrade your browser.
x