test banner

Kleurrijke meubelen en humor

Kleurrijke meubelen en humor

Een verfrissende woontrend met opvallende kleuren en designs bevorderen het gevoel van geluk.

Coronagezeur, smorende bosbranden en wateroverlast; voor velen is een vakantie in het buitenland nu nog geen optie.  Wat doen we dan?

Sommigen verhuizen of verbouwen liever hun huis of restylen het interieur, om straks in het najaar - als het buitenleven weer verruild wordt voor de woonkamer – te kunnen genieten van een verwarmende sfeer met een sprankelende, kleurrijke inrichting.

De behoefte aan kleur en vrolijkheid is eenvoudig te vertalen naar het interieur, want een woonkamer waar we met plezier in vertoeven draagt bij aan een vreugdegevoel. Enkel een landelijke sfeer is nu ontoereikend; er moet ook plaats geboden worden aan een nieuwe woontrend met een zonnige uitstraling en met méér karakter. Hieraan mag ook een zekere dosis humor niet ontbreken.

Een kleurrijke en authentieke meubeltrend.

Met deze behoefte in gedachten is er een interessante meubel- en accessoire-collectie die er helemaal op aansluit en een knipoog geeft aan de Versailles- en barok architectuur.  Wellicht zag je er ooit al iets van voorbij komen, maar het is waarschijnlijker dat je er nu voor het eerst mee kennismaakt. Een kleurrijke en overweldigende collectie die vrolijkheid uitstraalt, met maling aan gebruikelijke geslachtskenmerken en ingetogenheid.  Je mond valt open van verbazing en goedkeuring, of je slaakt een kreet van afgrijzen, maar één ding is zeker: je hebt wel lef en individualisme nodig om de Toms Drags te omarmen.

De Toms Drags collectie omvat karakteristieke, handgemaakte meubelen en woonaccessoires Het zijn designobjecten die wonderlijk zijn afgewerkt met bijvoorbeeld sieraden, lange wimpers en tal van andere details. Kenmerkend zijn de onder kasten, stoelen en tafels gemonteerde schoentjes of laarzen. Goud- en zilverelementen zijn rijkelijk aanwezig naast de hand geverfde zwierige krulpatronen in alle kleuren van de regenboog. Zo is er een twee meter lange giraf, met tussen haar volle rode lippen een sigaret, die staand op haar gouden laarzen brutaal door haar met lange wimpers omlijste ogen op je neerkijkt. Een ladekast of tafel op gekleurde pumps die een vette knipoog geeft naar de Versaillesstijl en een salontafel op gouden western boots. Ook een spraakmakend stijlelement zijn die sexy damesbenen op rode pumps met daarop een met goudpatina bewerkt tafelblad om bijvoorbeeld je post op te leggen.  

De Toms Drags collectie is omvangrijk, kleurrijk en straalt ontegenzeggelijk individualisme uit.  Het hoeft geen betoog dat je van de geplaveide interieurpaden moet durven af te wijken,  maar als jij wat karakter en zonnigheid wilt toevoegen aan je inrichting, dan kun je met deze collectie helemaal los gaan. Er zijn ook tal van kleine kleurrijke woonaccessoires en dierenbeelden waarmee je een statement kunt maken. Kunst of kitsch, je kijkt bij deze exclusieve Toms Drags collectie je ogen uit!

Maak een bezoekafspraak via tel. 0316-249759. Onze showroom bevindt zich op de Marketing 20 te Duiven. 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »