Showroom

Update 09-11-22
De showroom is alleen op afspraak toegankelijk van maandag t/m zondag  tussen 11.00 en 19.00 uur.  Een afspraak kan kort van te voren worden gemaakt.
Kom je speciaal voor een bepaald artikel vraag dan vooraf of deze bij ons in de showroom aanwezig is. E-mail of bel ons op tel. 0316-249759. Er is altijd een representatieve voorraad van de collectie te zien.
Vooraf via de webshop bestelde artikelen kunnen zodra ze beschikbaar zijn, hier ook worden opgehaald. We nemen daarvoor contact met je op.  
 
De showroom is gesloten voor bezoek van 5 t/m 13 december 2022.
 
Directe verkoop
Zich in de showroom bevindende artikelen kunnen direct worden aangekocht en meegenomen. We accepteren pinbetalingen of gepast contant geld. Als een aankoop niet in de auto meegenomen kan worden dan is het mogelijk om het transport (via een externe vervoerder) te regelen.
 
Bezoekadres:
Industrieterrein Centerpoort Noord, Marketing 20 D (de bovenste etage is per trap bereikbaar), 6921RE te Duiven (Gelderland). De showroom ligt op ca. 500 meter na de afslag Duiven op de A12. Je kunt er gratis parkeren. Hotel-restaurant Van der Valk ligt op een steenworp afstand, maar ook Intratuin, Ikea, Hornbach en Makro zijn op korte afstand te vinden.
  
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
You are using a really old version of
Internet Explorer, click here to upgrade your browser.
x