Showroom en afhalen

SHOWROOM alleen onder goede afspraken toegankelijk

In verband met het Corona-virus hebben we besloten om alleen bezoekers te ontvangen als er goede afspraken kunnen worden gemaakt omtrent het houden van afstand. Twijfel je over een keuze, bestel dan bij voorkeur online. Je hebt 14 dagen de tijd om je aankoop te herroepen.  

(Het is mogelijk ons 7 dagen per week, na het maken van een afspraak te bezoeken. Hiervoor kunt u tot anderhalf uur van te voren bellen. Dit is de tijd die wij nodig hebben om bij de showroom present te zijn. Als je voor iets specifieks komt dan kunnen we je ook zeggen of het artikel in de showroom te zien is. Een bezoek is uiteraard geheel vrijblijvend. We ontvangen u bij voorkeur tussen 11.00 uur 'morgens en 18.00 uur 's middags.)

Om een afspraak te maken kunt u bellen met 0316-249759. 

Kiezen en Betalen
Zie je in de showroom iets van je gading, dan is het mogelijk om het artikel direct aan te kopen en mee te nemen. Desgewenst kunnen we ook de levering verzorgen als de aankoop te groot is om zelf mee te nemen. Je kunt bij ons pinnen met i-Deal, of via de betaal-App van je bank. Gepast betalen kan ook, maar er is geen wisselgeld). 
 
Gesloten voor bezoek:
  • tijdens de corona-crisis
Bezoekadres showroom
Marketing 20 D (industrieterrein Centerpoort-Noord)
6921RE te Duiven 
De showroom ligt op ca. 500 meter van de A12 bij de afslag Duiven.  Er is ruime parkeergelegenheid aanwezig. Vanwege een trapje naar het bordes is toegang met een rolstoel onmogelijk.
Bestellingen afhalen
Betaalde online-bestellingen kunnen na het maken van een afspraak worden opgehaald. Neem de factuur van je bestelling mee.
  
 
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
You are using a really old version of
Internet Explorer, click here to upgrade your browser.
x