Showroom

SHOWROOM 

Update 15-05-2022
De showroom is alleen op afspraak toegankelijk van maandag t/m zondag  tussen 11.00 en 19.00 uur. Kom je om een specifiek artikel te zien, vraag dan vooraf of deze bij ons in de showroom aanwezig is. Bel ons op tel. 0316-249759. Er is altijd een representatieve voorraad van de collectie aanwezig. 
 
Bezoek is niet mogelijk op:
  • 26 mei 2022
  • 25 juni 2022
Direct meenemen
Zie je in de showroom iets dat je aanspreekt, dan kun je het direct kopen en meenemen.
Afrekenen kan per pintransactie (i-Deal), via de betaal-App van je bank of cash, mits afgepast. (geen wisselgeld aanwezig). Past het niet in je auto dan kunnen we ook regelen dat het bezorgd wordt.
 
Bezoekadres:

Marketing 20 D (3e etage) - gelegen op het industrieterrein Centerpoort-Noord  - 6921RE te Duiven (Gelderland). De showroom ligt op ca. 500 meter van de A12 bij de afslag Duiven, schuin tegenover het Van der Valk hotel-restaurant. De 3e etage is momenteel alleen per trap bereikbaar.  

Afhalen
Gereserveerde artikelen kunnen zodra ze beschikbaar zijn, na het maken van een afspraak worden opgehaald. Betalen kan alleen per pin (I-Deal) of gepast.
  
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
You are using a really old version of
Internet Explorer, click here to upgrade your browser.
x