Showroom en afhalen

SHOWROOM GEOPEND

Je kunt bij ons  in corona-tijd veilig winkelen. We blijven op 1,5 meter afstand en zorgen ervoor dat alle deurklinken en toilet. vóór je bezoek gereinigd zijn.  We ontvangen je uitsluitend op afspraak en je hebt een uur de tijd om rond te kijken. Het dragen van een mondkapje is vereist. 

Bezoek is 7 dagen per week mogelijk  tussen 11.00 en 19.00 uur. Kom je voor een bepaald artikel, laat het ons dan vooraf weten. We checken dan of het artikel in voorraad is en zetten het eventueel klaar zodat je het vrijblijvend kunt bekijken.

Om een afspraak te maken, bel met 0316-249759.  

Kiezen en Betalen
Zie je in de showroom iets van je gading, dan is het mogelijk om het artikel direct aan te kopen en mee te nemen. Desgewenst kunnen we ook het transport regelen als de aankoop niet in je auto past. Je kunt bij ons pinnen met je bankpas (i-Deal), of via de betaal-App van je bank. Gepast betalen kan ook. 
 
De showroom is gesloten op:
  • donderdag 1 april 2021
Bezoekadres showroom:
Marketing 20 D (industrieterrein Centerpoort-Noord) - 6921RE te Duiven (Gelderland).
De showroom ligt op ca. 500 meter van de A12 bij de afslag Duiven.  Een trapje naar het bordes maakt toegang met een rolstoel of kinderwagen helaas onmogelijk.
Bestellingen afhalen
Vooruit betaalde online-bestellingen kunnen na het maken van een afspraak worden opgehaald. Betaal je aankoop vooraf, via de webshop, of vraag een betaallinkje aan. Neem de factuur van je bestelling mee. 
Zie je bij een bezoek nog iets leuks, dan kun je de aankoop met iDeal betalen / pinnen. 
  
 
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
You are using a really old version of
Internet Explorer, click here to upgrade your browser.
x