Showroom

SHOWROOM 

Update 19 december 2021
De showroom is op afspraak geopend (om artikelen af te halen) van 19-12 t/m 24-12 2021 met uitzondering van woensdag 22 december. Na de kerstdagen is bezoek aan de showroom (voor afhalen) weer mogelijk.
Mond/neusmasker: verplicht.

Doorgaans is op alle dagen van de week bezoek mogelijk, óók op zondag. We ontvangen je alleen op afspraak. Een afspraak kan worden gemaakt tussen 11.00 en 18.00 uur. Kom je voor een specifiek object, informeer dan eerst of deze bij ons is opgehangen.  Bel naar +31 (0)316-249759.  

Kiezen en Betalen
Zie je in de showroom iets van je gading, dan is het mogelijk om het artikel direct aan te kopen en mee te nemen. Desgewenst kunnen we ook het transport regelen als de aankoop niet in je auto past.
Afrekenen kan per pintransactie (i-Deal), of via de betaal-App van je bank. Contant (afgepast) betalen is eveneens mogelijk (er is geen wisselgeld beschikbaar). 
 
Bezoekadres showroom:
Marketing 20 D (industrieterrein Centerpoort-Noord) - 6921RE te Duiven (Gelderland).
De showroom ligt op ca. 500 meter van de A12 bij de afslag Duiven, schuin tegenover het Van der Valk hotel-restaurant.  (geen rolstoel-of kinderwagenopgang) Helaas is de lift momenteel defect.
Afhalen
Gereserveerde artikelen kunnen zodra ze beschikbaar zijn, na het maken van een afspraak worden opgehaald.
  
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
You are using a really old version of
Internet Explorer, click here to upgrade your browser.
x