Showroom

SHOWROOM 

We verwelkomen je alleen op afspraak en met inachtneming van de huidige corona-maatregelen (28 juni  2021), d.w.z. nog steeds op 1,5 meter afstand. Het is niet verplicht een mondkapje te dragen.

In principe is op alle dagen van de week bezoek mogelijk, dus ook op zondag. Dat kan tussen 11.00 en 19.00 uur. Wil je een specifiek artikel zien, vermeld dit dan. We checken dan of het artikel in voorraad is, of regelen we dat het uitgestald is.  Bel naar 0316-249759.  

Er is géén bezoek aan de showroom mogelijk op :

  • donderdag 29 juli 2021  
Kiezen en Betalen
Zie je in de showroom iets van je gading, dan is het mogelijk om het artikel direct aan te kopen en mee te nemen. Desgewenst kunnen we ook het transport regelen als de aankoop niet in je auto past. Afrekenen kan per pintransactie met je bankpas (i-Deal), of via de betaal-App van je bank. Gepast betalen kan ook (er is geen wisselgeld). 
 
Bezoekadres showroom:
Marketing 20 D (industrieterrein Centerpoort-Noord) - 6921RE te Duiven (Gelderland).
De showroom ligt op ca. 500 meter van de A12 bij de afslag Duiven, schuin tegenover het hoge Van der Valk hotel-restaurant.  Een trapje naar het bordes maakt toegang met een rolstoel of kinderwagen helaas onmogelijk.
Bestellingen afhalen
Vooruit betaalde bestellingen kunnen na het maken van een afspraak worden opgehaald. Neem de factuur van je bestelling mee. 
 
  
 
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
You are using a really old version of
Internet Explorer, click here to upgrade your browser.
x