Showroom en afhalen

SHOWROOM GEOPEND

Bij ons kunt u veilig winkelen in Corona-tijd. Wij blijven op 1,5 meter afstand en zorgen ervoor dat alle deurklinken en toilet. vóór je bezoek adequaat gereinigd zijn. Elke bezoeker ontvangt vooraf van ons informatie over hoe wij meehelpen om het Covid-19 virus in te dammen. We ontvangen je uitsluitend op afspraak.  Draag s.v.p. een mondkapje.

Bezoek is 7 dagen per week mogelijk en bij voorkeur tussen 11.00 en 19.00 uur. Wil je iets specifieks zien laat het dan vooraf weten. We checken dan of het artikel in voorraad is en zetten het eventueel klaar zodat je het vrijblijvend kunt bekijken.

Om een afspraak te maken, bel met 0316-249759.  

Kiezen en Betalen
Zie je in de showroom iets van je gading, dan is het mogelijk om het artikel direct aan te kopen en mee te nemen. Desgewenst kunnen we ook bezorging regelen als de aankoop niet in je auto past. Je kunt bij ons pinnen met i-Deal, of via de betaal-App van je bank. Gepast betalen kan ook. 
 
De showroom is gesloten op:
  • n.v.t.
Bezoekadres showroom
Marketing 20 D (industrieterrein Centerpoort-Noord)
6921RE te Duiven 
De showroom ligt op ca. 500 meter van de A12 bij de afslag Duiven.  Een trapje naar het bordes maakt toegang met een rolstoel of kinderwageb helaas onmogelijk.
Bestellingen afhalen
Betaalde online-bestellingen kunnen na het maken van een afspraak worden opgehaald. Betaal je aankoop vooraf, via de webshop, of vraag een betaallinkje aan. Neem de factuur van je bestelling mee.
Zie je bij een bezoek nog iets leuks, dan kun je de aankoop met iDeal betalen / pinnen. 
  
 
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
You are using a really old version of
Internet Explorer, click here to upgrade your browser.
x