Walltastic

Sorteer op:

Kinderbehang Blaze en de Monsterwielen XXL, behang voor de meisjeskamer of jongenskamer. Voordelig themabehang voor jongens en meisjes: een snelle en voordelige kamer metamorfose
€69,00
Dit fotobehang wekt de illusie dat je via je veranda uitkijkt op een prachtig panorama.
Waterfall XXL wordt in 12 vellen geleverd in de maat XXL: 305 x 244 cm
€59,95
Dierenbos behang voor jongens en meisjes. Maat XXL is voor een wand van 300 cm breed.
Sluit prachtig aan op sprookjes en natuurlijk een must voor de kleine dierenliefhebbers. Bambi, Mr. Stinky, het roodborstje Red, Sally de Spin.
€69,00
Brandweerman Sam XXL, jongens behang voor een voordelig themakamer. Behang in 3D optiek voor een snelle kamer-metamorfose voor jongens.
€69,00
Sea Adventure XXL behang. Nieuw design. 305 x 244 cm
€69,00
Kinderbehang Paw Patrol XL, behang voor de meisjeskamer of jongenskamer. Voordelig themabehang voor jongens en meisjes: een snelle en voordelige kamer metamorfose
€59,95
Jongensbehang Thomas de trein XL, kinderbehang voor de wat kleinere wand.
€59,95
Dinosaurusbehang voor de jongenskamer. Maak een geweldige pre-historische dinosauruskamer in een handomdraai. Afmetingen: voor een wand van ca. 305 x 244 cm (B x H).
€69,95
Vrolijk gekleurd en muurvullend behang met magische elfjes.
Net zoals bij de andere dessins wordt dit behang in 12 behangvellen voor een muuroppervlak van 243,8 cm hoog en 302,8 cm breed
€69,00
Disney Cars 3 XXL; jongensbehang in de maat XXL. Snel en voordelig de jongenskamer omtoveren tot een themakamer. Voordelig en eenvoudig behangen met Walltastic behang met behangpanelen.
€69,00
Disney Minnie Mouse XL
behang voor de meisjeskamer. Voordelig en makkelijk te behangen. Snel een kamermetamorfose voor de dochter realiseren met spannend meisjesbehang in 3D optiek.
€59,95
Grappig, gezellig en zachtgetint babykamerbehang, geschikt voor jongens en meisjes. Vriendelijk geprijsd babybehang waar je leuke verhaaltjes bij kunt verzinnen. de bekroonde designs van Walltastic worden geleverd in 12 vellen en handleiding, zodat b...
€69,00
Behang Uni Graffiti XL , behang voor de meisjeskamer of jongenskamer. Voordelig themabehang voor jongens en meisjes: een snelle en voordelige kamer metamorfose
€59,95
Voetbalbehang: Maak dan van je slaapkamer een \"echt\" voetbalstadion met dit posterbehang, alsof je er zelf bij bent. Dit behang bestaat uit 12 behangvellen voor een muuroppervlak van 243,8 cm hoog en 304,8cm breed.
€69,00
Junglebehang XXL. Voor de echte dierenliefhebbers: Junglebehang voor kinderslaapkamers van Walltastic.
€69,00
Kinderbehang Ruimtekamer. Voor het verblijf in de ruimte is het ruimtestation alvast gelanceerd. De astronauten maken zich op om op een hoogte tussen de 300 en 500 km onder gewichtsloze omstandigheden experimenten uit te voeren.
Droom mee in dit rui...
€69,00
Showtime!

Je kleine danseres zal genieten van het Angelina Ballerina posterbehang.

Waarom de lila tinten van de muurschildering niet complimenteren met lichtroze muren en fuchsia accessoires? Een speeldoos met een ballerina geeft het extra sfe...
€67,00
Kinderbehang Wereldkaart. Ontdek de wereld!
Slaapkamerbehang voor de jonge wereldreiziger of aardrijkskunde liefhebber. Laat je kind spelenderwijs kennis vergaren over de landen en de dieren die er leven. Opvoedkundig zeer correct en toch heel leuk....
€69,00
De stickers kunnen op elk glad oppervlakte worden geplakt als muren, meubels en zelfs ramen: Eenvoudig aan te brengen, te verplaatsen en te verwijderen.
€39,95
Thomas de Trein XXL, jongens behang voor een voordelig themakamer. Behang in 3D optiek voor een snelle kamer-metamorfose voor jongens.
€69,00
Beleef de natuur samen met het vergeet-me-nietje Fifi en haar bloemenvriendjes. Droom lekker weg in het groentetuintje en geniet van de allerlekkerste jamcakejes die Fifi bakt voor haar vriendjes!


Fifi en haar Bloemenvriendjes is bekend van TV.
€69,95
Themabehang Prinsessen XXL (3) voor de meisjeskamer. Voordelig en makkelijk de slaapkamer omtoveren tot een sprookjeskamer d.m.v. behangpanelen. Maat: 300 x 248 cm (h x b).
€69,00
Auto XXL jongensbehangthemakamer. Voordelig en eenvoudig behangen met Walltastic behang met behangpanelen.
€69,00
Dit fotobehang wekt de illusie dat je via je veranda uitkijkt op een prachtig panorama.
London Skyline XXL wordt in 12 vellen geleverd in de maat XXL: 305 x 244 cm
€59,95
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
You are using a really old version of
Internet Explorer, click here to upgrade your browser.
x