QisDesign

Sorteer op:

Sale
Tafellamp in de kleur aquamarijn, een ontwerp van QisDesign. De lamp heeft zuinige LED's die dimbaar zijn in drie standen via aanraking. Deze bijzondere lamp is geïnspireerd op de maankwal en geeft 's avonds sfeervol licht. Hoogte 46 cm.
€469,00 €429,00
De buigzame en dimbare LED tafelverlichting Hatha combineert een uitzonderlijke functionaliteit met design. Door een combinatie van siliconenrubber en metaal is de lamp zowel buigzaam als een lichaam en stabiel.
€295,00
Sale
Het ontwerp van de Piano LED vloerlamp van QisDesign is geïnspireerd door de piano. De vloerlamp is voorzien van een LED-armatuur en een speciale lichtgeleidertechniek. Hierdoor kan de gebruiker met het licht spelen, zoals bij een piano, door het ind...
€1.685,00 €1.599,00
De buigzame en dimbare LED tafelverlichting Hatha combineert een uitzonderlijke functionaliteit met design. Door een combinatie van paars siliconenrubber en metaal is de lamp zowel buigzaam als een lichaam en stabiel.
€295,00
Het sfeervolle licht van het LED wandlampje Flamenca danst op en neer als een Flamenco danseres en kan door aanraking gedimd worden. Werkt op AC, USB en batterijen.
€119,00
Sale
De Coral hanglamp van QisDesign met energiezuinige LED, creëert een visueel hypnotiserend effect als haar licht weerkaatst. Geïnspireerd op de lichtweerkaatsing van door het water gefilterd licht op de koralen in de zee.
Design winnaar RED DOT AWAR...
€387,00 €344,00
De Coral tafellamp van QisDesign is 45 cm hoog en creëert een visueel hypnotiserend effect als haar licht weerkaatst. Design winnaar RED DOT AWARD. Materiaal: PMMA/RVS.
€352,00
De Coral tafellamp van QisDesign is 45 cm hoog en creëert een visueel hypnotiserend effect als haar licht weerkaatst. Geïnspireerd op de zeekoralen. Design winnaar RED DOT AWARD.
€352,00
Geïnspireerd door de piano; een design LED- lamp met toetsen die afzonderlijk kunnen worden bediend. Gratis geleverd binnen Nederland. Hoogte 46 cm.
€533,00
Sale
De Coral Light tafellamp met leesverlichting van Qis Design is 55cm hoog en creëert een visueel hypnotiserend effect als haar licht weerkaatst.
€484,00 €423,00
Sale
De BE-lamp werd geispireerd door de origami kunst (papiervouwen)en stelt gebruikers in staat om voor alle leesomstandigheden de verlichtshoek aan te passen.
€963,00 €895,00
Sale
De Coral Ball hanglamp - transparant van QisDesign is geïnspireerd op de lichtweerkaatsing van door het water gefilterd licht op de koralen in de zee. Designlamp bekroond met RED DOT AWARD.
€387,00 €344,00
De buigzame en dimbare Hatha LED tafellamp en bureaulamp combineert een uitzonderlijke functionaliteit met design.
€295,00
De Coral tafellamp van QisDesign is 45 cm hoog en creëert een visueel hypnotiserend effect als haar licht weerkaatst. Materiaal: PMMA / RVS
€352,00
Sale
Coral(koraal) van Qisdesign is een meervoudige hanglamp uitgevoerd in Frosted White glas, met 16 witte LED-lampjes.
€989,00 €919,00
Deze 58 cm hoge leeslamp of bureaulamp Compasso heeft een oogstrelend design. Hij is veelzijdig verstelbaar en dimbaar. Kleur zwart. 2700 Lux licht. Merk: QisDesign.
€545,00
Sale
De Coral hanglamp van QisDesign met energiezuinige LED, creëert een visueel hypnotiserend effect als haar licht weerkaatst. Geïnspireerd op de lichtweerkaatsing van door het water gefilterd licht op de koralen in de zee.
Design winnaar RED DOT AWAR...
€387,00 €344,00
Crystal tafellamp bestaande uit acht koppelbare elementen, zodat je de vorm van de lamp kunt wijzigen. Via een afstandsbediening verander je ook de kleuren wanneer je wilt .
€699,00
Prijswinnende designverlichting gebaseerd op natuurlijke elementen, verwerkt tot prachtige innovatieve ontwerpen. Qis design is meervoudig winnaar van design-awards.
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
You are using a really old version of
Internet Explorer, click here to upgrade your browser.
x