Sorteren op:

Geschenkdoosje met drie theelichthouders van keramiek met Vincent van Gogh schilderingen. De lengten zijn h. 14,5 cm, 11 en 8 cm. Deze kleurige en sfeervolle set waxinelichthouders is een prachtig en smaakvol cadeau.
€29,90
Theelichthouder met de Zonnebloemen van Vincent van Gogh. Gemaakt van keramiek. Lengte 14,5 cm. Geleverd in een geschenkverpakking.
€14,50
Vier onderzetters met afbeeldingen van kunstwerken, diameter 10 cm, compleet in een metalen houder. Deze museum onderzetters worden geleverd in een geschenkdoos met brochure, Het betreft de collectie: Corneille Cats
€29,95
Vier onderzetters met afbeeldingen van kunstwerken, diameter 10 cm, compleet in een metalen houder. Deze museum onderzetters worden geleverd in een geschenkdoos met brochure, Het betreft de collectie: Vincent van Gogh
€29,95
Vier onderzetters met afbeeldingen van kunstwerken, diameter 10 cm, compleet in een metalen houder. Deze museum onderzetters worden geleverd in een geschenkdoos met brochure, Het betreft de collectie: Notre-Dame van Chartres - glas-in-lood ramen..
€29,95
Een driedimensionale uitwerking van het schilderij uit 1962 van René Magritte: La Folie des Grandeurs, letterlijk vertaald "De dwaasheid van grootsheid". Dit bijzondere beeld wordt geleverd in een geschenkdoos. Hoogte 18 cm, materiaal: resin.
€79,00
Theelicht met het motief van de zonnebloemen van Vincent van Gogh. De theellichthouder is gemaakt van keramiek. Afmetingen Ø 11 cm. / h. 3 cm. Verpakt een geschenkdoosje.
€14,50
Cylindrisch gevormde theelichthouder met het motief van Starry Night van Vincent van Gogh. De theelichthouder is gemaakt van keramiek. Lengte 14,5 cm. Geleverd in een geschenkverpakking.
€14,50
Theelicht met de Amandelbloesem van Vincent van Gogh. Gemaakt van keramiek. Afmetingen Ø 11 cm. / h. 3 cm. Geleverd in een geschenkverpakking
€14,50
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
You are using a really old version of
Internet Explorer, click here to upgrade your browser.
x