Sorteren op:

Theelichthouder met de Zonnebloemen van Vincent van Gogh. Gemaakt van keramiek. Lengte 14,5 cm. Geleverd in een geschenkverpakking.
€14,50
Vier onderzetters met afbeeldingen van kunstwerken, diameter 10 cm, compleet in een metalen houder. Deze museum onderzetters worden geleverd in een geschenkdoos met brochure, Het betreft de collectie: Vincent van Gogh
€29,95
Theelicht met het motief van de zonnebloemen van Vincent van Gogh. De theellichthouder is gemaakt van keramiek. Afmetingen Ø 11 cm. / h. 3 cm. Verpakt een geschenkdoosje.
€14,50
Vier onderzetters met afbeeldingen van kunstwerken, diameter 10 cm, compleet in een metalen houder. Deze museum onderzetters worden geleverd in een geschenkdoos met brochure, Het betreft de collectie: Notre-Dame van Chartres - glas-in-lood ramen..
€29,00
Beeldje van een nijlpaard gemaakt van kunstmatige faience, geleverd in geschenkdoosje. Net zoals dit het geval is bij de authentieke beeldjes, is ook de kleur van deze replica vervaagd. Afmetingen nijlpaard: h 5 cm x lengte 10 cm.
€24,50
Theelicht met de Amandelbloesem van Vincent van Gogh. Gemaakt van keramiek. Afmetingen Ø 11 cm. / h. 3 cm. Geleverd in een geschenkverpakking
€14,50
Vier onderzetters met afbeeldingen van kunstwerken, diameter 10 cm, compleet in een metalen houder. Deze museum onderzetters worden geleverd in een geschenkdoos met brochure, Het betreft de collectie: Corneille Cats
€29,00
Geschenkdoosje met drie theelichthouders van keramiek met Vincent van Gogh schilderingen. De lengten zijn h. 14,5 cm, 11 en 8 cm. Deze kleurige en sfeervolle set waxinelichthouders is een prachtig en smaakvol cadeau.
€31,50
Een driedimensionale uitwerking van het schilderij uit 1962 van René Magritte: La Folie des Grandeurs, letterlijk vertaald "De dwaasheid van grootsheid". Dit bijzondere beeld wordt geleverd in een geschenkdoos. Hoogte 18 cm, materiaal: resin.
€79,00
Cylindrisch gevormde theelichthouder met het motief van Starry Night van Vincent van Gogh. De theelichthouder is gemaakt van keramiek. Lengte 14,5 cm. Geleverd in een geschenkverpakking.
€14,50
Vier glazen onderzetters met afbeeldingen van kunstwerken, diameter 10 cm, compleet in een metalen houder. Deze museum onderzetters worden geleverd in een geschenkdoos met brochure, Het betreft de collectie: Corneille Birds
€29,95
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
You are using a really old version of
Internet Explorer, click here to upgrade your browser.
x