Sorteren op:

Beeldje van een nijlpaard gemaakt van kunstmatige faience, geleverd in geschenkdoosje. Net zoals dit het geval is bij de authentieke beeldjes, is ook de kleur van deze replica vervaagd. Afmetingen nijlpaard: h 5 cm x lengte 10 cm.
€27,50
Vier onderzetters met afbeeldingen van kunstwerken, diameter 10 cm, compleet in een metalen houder. Deze museum onderzetters worden geleverd in een geschenkdoos met brochure, Het betreft de collectie: Corneille Cats
€29,00
Vier onderzetters met afbeeldingen van kunstwerken, diameter 10 cm, compleet in een metalen houder. Deze museum onderzetters worden geleverd in een geschenkdoos met brochure, Het betreft de collectie: Notre-Dame van Chartres - glas-in-lood ramen..
€29,00
Cylindrisch gevormde theelicht-/waxinelichthouder met het motief van Starry Night van Vincent van Gogh. Er past alleen een theelichtje in (geen lange kaars); deze is vervangbaar.. Gemaakt van keramiek. Lengte 14,5 cm. Geleverd in een geschenkverpakking.
€14,50
Vier opvallend gekleurde glazen onderzetters met kunstwerken van Corneille, met een diameter van 10 cm én een metalen houder. Deze kunstzinnige set worden geleverd in een geschenkdoos met brochure, Het betreft de collectie: Corneille Birds.
€29,95
Theelichthouder met de Zonnebloemen van Vincent van Gogh. Gemaakt van keramiek. Lengte 14,5 cm. Geleverd in een geschenkverpakking.
€14,50
Symbolisch beeldje van de Anyi, wat betekent "de moeder van de tweeling". De Anyi behoort tot de etnische groep Bangwa, levend in Kameroen. Gemaakt van resin in houtoptiek. Hoogte: 17 cm.
€29,00
Geschenkdoos met drie cylindrisch gevormde theelichthouders (incl. waxinelichtje) met Vincent van Gogh schilderingen in 14,5 cm, 11 en 8 cm. Het waxinelichtje is vervangbaar. Er passen geen lange kaarsen in. Gemaakt van keramiek. Lengte 14,5 cm.
€36,50
Theelicht met de Amandelbloesem van Vincent van Gogh. Gemaakt van keramiek. Afmetingen Ø 11 cm. / h. 3 cm. Geleverd in een geschenkverpakking.
€14,50
Een driedimensionale uitwerking van het schilderij uit 1962 van René Magritte: La Folie des Grandeurs, letterlijk vertaald "De dwaasheid van grootsheid". Dit bijzondere beeld wordt geleverd in een geschenkdoos. Hoogte 18 cm, materiaal: resin.
€79,00
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
You are using a really old version of
Internet Explorer, click here to upgrade your browser.
x