Sorteren op:

Muis op jampot; een aandoenlijk, klein knaagdiertje gemaakt in massief cold cast brons en is handbeschilderd. Het is één van de ontwerpen van Engelse natuur sculptor Michael Simpson. Dit collectors-item is verpakt in een geschenkdoos. Afmetingen: 9 cm.
€48,00
Muis op muntenstapeltje ruikend aan zijn staart. Hoogte 5,8 cm en gemaakt van cold cast brons. Het muizenbeeldje is minutieus met de hand beschilderd. Ontworpen door de sculptor M. Simpson. Dit verzamelobject is verpakt in geschenkdoos met brochure.
€39,50
Muisje, zittend op gevonden pinda's; een aandoenlijk, klein knaagdiertje gemaakt in handbeschilderd cold cast brons. Het is één van de ontwerpen van Engelse natuur sculptor Michael Simpson. Dit collectors-item is verpakt in een geschenkdoos. Hoogte 6 cm.
€37,50
Muizenbeeldje, een ontwerp van Michael Simpson. Dit verzamelaarsobject is verpakt in een geschenkdoos met brochure. Deze stoute muis is op een klosje garen gesprongen, bedenkend wat hij ermee zal doen. Gemaakt van handbeschilderd resin. Afmetingen: 8 cm.
€37,00
Muis rooft honing; een aandoenlijk, klein knaagdiertje gemaakt in massief cold cast brons en is handbeschilderd. Het is één van de ontwerpen van natuur sculptor M. Simpson. Dit collectors-item is verpakt in een geschenkdoos. Afmetingen: 6,3 cm
€49,00
Muis op antiek slot; een aandoenlijk, klein knaagdiertje gemaakt in handbeschilderd cold cast brons. Het is één van de ontwerpen van Engelse natuur sculptor M. Simpson. Dit collectors-item is verpakt in een geschenkdoos. Afmetingen: 7,5 cm
€45,00
Muis op appel; een hongerig, klein knaagdiertje van handbeschilderd cold cast brons. Het is één van de ontwerpen van Engelse natuursculptor Michael Simpson. Een klein maar fijn collectors-item dat geleverd wordt in een geschenkdoos. Hoogte : 9,5 cm.
€45,00
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
You are using a really old version of
Internet Explorer, click here to upgrade your browser.
x