Karma

Sorteer op:

Sale
Spiral Classic Glamour Night is eenarmband van Karma. Een uniek sieraad met een mix van natuursteen, kwaliteits kristallen en koordsluiting. GRATIS VERZONDEN BINNEN NEDERLAND.
€36,00 €32,00
Deze roze getinte armband Be Loved XS van Karma is een polssieraad van juweliers-kwaliteit met natuurstenen, kristallen en sterke koordsluiting. GRATIS VERZONDEN BINNEN NEDERLAND.
€25,95
Fish Taco XS armband van Karma is een polssieraad van juweliers-kwaliteit met natuurstenen, kristallen en sterke koordsluiting. GRATIS VERZONDEN BINNEN NEDERLAND.
€25,95
Armband Grey Crystal XS is een speciale damesarmband met natuurstenen beads en extra kristallen. De sterke armband heeft trekkoordjes. GRATIS VERZONDEN.
€34,00
Gin Tonic XS armband van Karma is een polssieraad van juweliers-kwaliteit met natuurstenen, kristallen en sterke koordsluiting. GRATIS VERZONDEN BINNEN NEDERLAND.
€25,95
Armband Black meets Gold XS met koordsluiting bevat een mix van natuursteen en kwaliteits kristallen. Handgeknoopt tot een smalle, sterke damesarmband. GRATIS VERZONDEN BINNEN NEDERLAND.
€25,95
On the Move XS armband is een polssieraad van juweliers-kwaliteit van het merk Karma, met natuurstenen, kristallen en sterke koordsluiting. GRATIS VERZONDEN BINNEN NEDERLAND.
€25,95
Deze Armband Lion Fish XS is een polssieraad van juweliers-kwaliteit met natuurstenen, kristallen en trekkoordsluiting. GRATIS VERZONDEN BINNEN NEDERLAND.
€25,95
Sale
Armband Santiago Classic unisex is armband met natuurstenen van 10 mm, zonder kristallen Voorzien van een trekkoordsluiting met hematietkralen en verzilverd logo. GRATIS VERZONDEN BINNEN NEDERLAND.
€36,00 €32,00
Armband Glamour XS is een armband vol sprankelende Preciosa kristallen en hematiet kralen en trekkoordsluiting. Een sprankelend juweel. GRATIS VERZONDEN in NEDERLAND.
€34,00
Karma armband Blue Sandstone heeft zeer diepblauwe, natuurstenen kralen van 8 mm en een verstelbare macramé trekkoordsluiting met verzilverd logo. Geschikt voor man en vrouw. Binnen NL GRATIS VERZONDEN.
€31,95
Armband Refreshing XS van Karma is een polssieraad van juweliers-kwaliteit met natuurstenen, kristallen en sterke koordsluiting. GRATIS VERZONDEN BINNEN NEDERLAND.
€25,95
Sale
Spiral Classic Woodstock, armband van Karma in beige, camel en lichtbruin. Een uniek en sterk sieraad door een mix van natuursteen, kwaliteits kristallen en koordsluiting. Deze damesarmband wordt GRATIS VERZONDEN BINNEN NEDERLAND.
€36,00 €28,00
Armband Celebration XS heeft een trekkoordsluiting en bevat een mix van natuursteen en kwaliteits kristallen. Een sterke, trendy damesarmband. GRATIS VERZONDEN BINNEN NEDERLAND.
€25,95
Armband Clarity XS. Dit in lengte verstelbare sieraad met koordsluiting bevat een mix van natuursteen en kwaliteits kristallen. Handgeknoopt tot een smalle, sterke damesarmband. GRATIS VERZONDEN BINNEN NEDERLAND.
€25,95
Wodka & Lime XS armband van Karma is een polssieraad van juweliers-kwaliteit met natuurstenen, kristallen en sterke koordsluiting. GRATIS VERZONDEN BINNEN NEDERLAND.
€25,95
Karma Be Loved halsketting van juweliers-kwaliteit. Bevat natuurstenen beads en kristallen in dezelfde maat als die van de Karma armbanden. Maak je set compleet en profiteer van GRATIS toezending BINNEN NEDERLAND.
€76,00
Deze XS Dark Pride armband van Karma is een polssieraad van juweliers-kwaliteit met natuurstenen, kristallen en sterke koordsluiting. GRATIS VERZONDEN BINNEN NEDERLAND.
€25,95
Armband Endless Summer XS. Dit in lengte verstelbare sieraad met koordsluiting bevat een mix van natuursteen en kwaliteits kristallen. Handgeknoopt tot een smalle, sterke damesarmband. GRATIS VERZONDEN BINNEN NEDERLAND.
€25,95
Sale
Deze classic armband Pleasure Seekers van Karma is een polssieraad van juweliers-kwaliteit met natuurstenen, kristallen en sterke koordsluiting. GRATIS VERZONDEN BINNEN NEDERLAND.
€36,00 €28,00
Armband Mystic Sunset XS van Karma is een elegant polssieraad gemaakt uit natuurstenen, kristallen en een sterke trekkoordsluiting. GRATIS VERZONDEN BINNEN NEDERLAND.
€25,95
Sale
Deze prachtige Karma armband Passion for Pearls is een uniek sieraad door een mix van natuursteen, kristallen en de koordsluiting. Een sterke armband. GRATIS VERZONDEN BINNEN NEDERLAND.
€36,00 €32,00
Karma armband Too blue to be true - unisex heeft natuurstenen kralen van 8 mm en een verstelbare macramé trekkoordsluiting met verzilverd logo. Geschikt voor man en vrouw. Binnen NL GRATIS VERZONDEN.
€31,95
Endless Summer Karma halsketting van juweliers-kwaliteit. Bevat natuurstenen beads en kristallen in dezelfde maat als die van de Karma armbanden. Maak je set compleet en profiteer van GRATIS toezending BINNEN NEDERLAND.
€76,00

Karma is een super hip sieradenmerk met onder meer armbanden met beads van natuursteen en kristallen. De smaakvolle creaties zijn een echte musthave voor je sieradencollectie! Je kunt er eindeloos mee combineren. Alle armbanden zijn handgeknoopt. 
Dé modeaccessoire voor 2014 - deze trend is rechtstreeks overgewaaid uit Amerika, waar veel celebreties de armbanden dragen.

Alle Karma armbanden zijn verstelbaar. Ze worden geleverd in een zwart fluwelen Karma zakje. Ben je niet tevreden met je aankoop dan kun je hem gratis bij ons ruilen.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
You are using a really old version of
Internet Explorer, click here to upgrade your browser.
x