Karma

Sorteer op:

Armband Sublime, deze fijne XS armband van Karma is een polssieraad van juweliers-kwaliteit met matte natuurstenen, kristallen en sterke trekkoordsluiting. Gratis verzending in NL bij 2 armbanden.
€27,95
Sale
Armband Acapulco Classic is een armband van Karma. Een uniek sieraad met een mix van natuursteen, kwaliteits kristallen en koordsluiting. Gratis verzending in NL bij 2 armbanden.
€36,00 €28,00
Armband Clarity XS. Dit in lengte verstelbare sieraad met koordsluiting bevat een mix van natuursteen en kwaliteits kristallen. Handgeknoopt tot een smalle, sterke damesarmband. Gratis verzending in NL bij 2 armbanden.
€27,95
Wandering XS armband is een smaakvol polssieraad van juweliers-kwaliteit met natuurstenen, kristallen en sterke koordsluiting. Gratis verzending in NL bij 2 armbanden.
€27,95
Karma Black Crystal XS is een speciale versie. Dit in lengte verstelbare sieraad met koordsluiting bevat een mix van natuursteen en kwaliteits kristallen. Handgeknoopt tot een smalle, sterke armband. Gratis verzending in NL bij 2 armbanden.
€34,00
Armband Mystic Sunset XS van Karma is een elegant polssieraad gemaakt uit natuurstenen, kristallen en een sterke trekkoordsluiting. Gratis verzending in NL bij 2 armbanden.
€27,95
Armband Glamour XS is een armband vol sprankelende Preciosa kristallen en hematiet kralen en trekkoordsluiting. Een sprankelend juweel. Gratis verzending in NL bij 2 armbanden.
€39,00
Karma armband Too blue to be true - unisex heeft natuurstenen kralen van 8 mm en een verstelbare macramé trekkoordsluiting met verzilverd logo. Geschikt voor man en vrouw. Gratis verzending binnen bij 2 armbanden.
€35,00
Armband Black meets Gold XS met koordsluiting bevat een mix van natuursteen en kwaliteits kristallen. Handgeknoopt tot een smalle, sterke damesarmband. Gratis verzending in NL bij 2 armbanden.
€27,95
Karma elastische rekarmband "Rebel without a cause" heeft donkerblauwe natuurstenen met een zilveren spikkeltje. De kralen zijn 8 mm in doorsnede de armband heeft een zilveren logo. Geleverd in zwarte fluwelen buideltje.
€36,50
Sale
Indian Summer is een prachtige unieke Karma armband door een mix van rose-gouden beads en rose kristallen en goudgekleurde koordsluiting. Gratis verzending in NL bij 2 armbanden.
€36,00 €35,00
Armband Olivia XS van Karma is een polssieraad van juweliers-kwaliteit met natuurstenen, kristallen en een sterke koordsluiting. Gratis verzending in NL bij 2 armbanden.
€27,95
Sale
Magnificent is een prachtige unieke Karma armband door een mix van natuursteen, kristallen en de koordsluiting. Gratis verzending in NL bij 2 armbanden.
€36,00 €28,00
Deze Armband Lion Fish XS is een polssieraad van juweliers-kwaliteit met natuurstenen, kristallen en trekkoordsluiting. Gratis verzending in NL bij 2 armbanden.
€27,95
Sunny Shades is gemaakt van lichtgrijs-blauwe natuurstenen kralen aan een verstelbare macrame trekkoordsluiting met verzilverd logo en hematiet kralen. Gratis verzending in NL bij 2 armbanden.
€27,95
Armband Black Beauty XS is gemaakt van natuurstenen kralen, verbonden aan een verstelbare macrame trekkoordsluiting met verzilverd logo en hematiet kralen. Gratis verzending in NL bij 2 armbanden.
€27,95
Karma armband San Cristobal heeft natuurstenen kralen van 8 mm en een verstelbare macramé trekkoordsluiting met verzilverd logo. Geschikt voor man en vrouw. Gratis verzending binnen Nederland bij 2 armbanden.
€35,00
Endless Summer Karma halsketting van juweliers-kwaliteit. Bevat natuurstenen beads en kristallen in dezelfde maat als die van de Karma armbanden. Maak je set compleet en profiteer van GRATIS toezending BINNEN NEDERLAND.
€76,00
Armband Lust for Live XS van Karma is een polssieraad van juweliers-kwaliteit met natuurstenen, kristallen en sterke koordsluiting. Gratis verzending in NL bij 2 armbanden.
€27,95
Armband Hollywood XS met geelgouden kristallen is een trendy armband van Karma, gemaakt uit natuurstenen, kristallen eneen sterke trekkoordsluiting. Gratis verzending in NL bij 2 armbanden.
€27,95
Armband Cuba Libre XS van Karma is een polssieraad van juweliers-kwaliteit met natuurstenen, kristallen en sterke trekkoordsluiting. Gratis verzending in NL bij 2 armbanden.
€27,95
Karma XS Dark Glamour is een speciale versie. Deze smalle damesarmband heeft extra natuurstenen beads en extra kristallen. De handgeknoopte sterke armband past goed bij andere juwelen. Gratis verzending in NL bij 2 armbanden.
€39,00
Karma armband Blue Waters Skull heeft natuurstenen kralen van 8 mm en een bedel met doodshoofd. Geschikt voor man en vrouw. Gratis verzending binnen Nederland bij 2 armbanden.
€38,50
Karma Be Loved halsketting van juweliers-kwaliteit. Bevat natuurstenen beads en kristallen in dezelfde maat als die van de Karma armbanden. Maak je set compleet en profiteer van GRATIS toezending BINNEN NEDERLAND.
€76,00

Karma is een super hip sieradenmerk met onder meer armbanden met beads van natuursteen en kristallen. De smaakvolle creaties zijn een echte musthave voor je sieradencollectie! Je kunt er eindeloos mee combineren. Alle armbanden zijn handgeknoopt. 
Dé modeaccessoire voor 2014 - deze trend is rechtstreeks overgewaaid uit Amerika, waar veel celebreties de armbanden dragen.

Alle Karma armbanden zijn verstelbaar. Ze worden geleverd in een zwart fluwelen Karma zakje. Ben je niet tevreden met je aankoop dan kun je hem gratis bij ons ruilen.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
You are using a really old version of
Internet Explorer, click here to upgrade your browser.
x