Karma

Sorteer op:

Karma armband San Cristobal heeft natuurstenen kralen van 8 mm en een verstelbare macramé trekkoordsluiting met verzilverd logo. Geschikt voor man en vrouw.
€31,50
Fish Taco XS armband van Karma is een polssieraad van juweliers-kwaliteit met natuurstenen, kristallen en sterke koordsluiting. GRATIS VERZONDEN BINNEN NEDERLAND.
€25,95
Armband Outdoor XS is een in lengte verstelbare sieraad met koordsluiting en bevat een mix van natuursteen en kwaliteits kristallen. Handgeknoopt, GRATIS VERZONDEN BINNEN NEDERLAND.
€25,95
Sale
Deze prachtige Savage Garden Karma armband is een uniek sieraad door een mix van natuursteen, kristallen en de koordsluiting. Een sterke armband. GRATIS VERZONDEN BINNEN NEDERLAND.
€36,00 €32,00
Sale
Armband Acapulco Classic is een armband van Karma. Een uniek sieraad met een mix van natuursteen, kwaliteits kristallen en koordsluiting. GRATIS VERZONDEN BINNEN NEDERLAND.
€36,00 €28,00
Sale
Deze classic armband Reflexions van Karma is een polssieraad van juweliers-kwaliteit met natuurstenen, kristallen en sterke koordsluiting. GRATIS VERZONDEN BINNEN NEDERLAND.
€36,00 €28,00
Armband Celebration XS heeft een trekkoordsluiting en bevat een mix van natuursteen en kwaliteits kristallen. Een sterke, trendy damesarmband. GRATIS VERZONDEN BINNEN NEDERLAND.
€25,95
Deze Armband Lion Fish XS is een polssieraad van juweliers-kwaliteit met natuurstenen, kristallen en trekkoordsluiting. GRATIS VERZONDEN BINNEN NEDERLAND.
€25,95
Sale
Spiral Classic Glamour Night is eenarmband van Karma. Een uniek sieraad met een mix van natuursteen, kwaliteits kristallen en koordsluiting. GRATIS VERZONDEN BINNEN NEDERLAND.
€36,00 €32,00
Gin Tonic XS armband van Karma is een polssieraad van juweliers-kwaliteit met natuurstenen, kristallen en sterke koordsluiting. GRATIS VERZONDEN BINNEN NEDERLAND.
€25,95
Sale
Magnificent is een prachtige unieke Karma armband door een mix van natuursteen, kristallen en de koordsluiting. Deze sterke armband wordt GRATIS VERZONDEN BINNEN NEDERLAND.https://seoshop.webshopapp.com/backoffice/products/edit?tab=general&id=7100532
€36,00 €28,00
On the Move XS armband is een polssieraad van juweliers-kwaliteit van het merk Karma, met natuurstenen, kristallen en sterke koordsluiting. GRATIS VERZONDEN BINNEN NEDERLAND.
€25,95
Armband Refreshing XS van Karma is een polssieraad van juweliers-kwaliteit met natuurstenen, kristallen en sterke koordsluiting. GRATIS VERZONDEN BINNEN NEDERLAND.
€25,95
Wandering XS armband is een smaakvol polssieraad van juweliers-kwaliteit met natuurstenen, kristallen en sterke koordsluiting. GRATIS VERZONDEN.
€25,95
Armband Sublime, deze fijne XS armband van Karma is een polssieraad van juweliers-kwaliteit met matte natuurstenen, kristallen en sterke trekkoordsluiting. GRATIS VERZONDEN BINNEN NEDERLAND.
€25,95
Sale
Deze classic armband Pleasure Seekers van Karma is een polssieraad van juweliers-kwaliteit met natuurstenen, kristallen en sterke koordsluiting. GRATIS VERZONDEN BINNEN NEDERLAND.
€36,00 €28,00
Green Harmony Karma halsketting van juweliers-kwaliteit. Bevat natuurstenen beads en kristallen in dezelfde maat als die van de Karma Classic armbanden. Maak je set compleet en profiteer van GRATIS toezending BINNEN NEDERLAND.
€46,00
Sale
Deze prachtige Virginia unisex armband van Karma is een uniek sieraad met een mix van natuursteen en de gevlochten koordsluiting. GRATIS VERZONDEN BINNEN NEDERLAND.
€36,00 €32,00
Armband White Satin Gold XS. Dit in lengte verstelbare sieraad met koordsluiting bevat een mix van natuursteen en kwaliteits kristallen. Handgeknoopt tot een smalle, sterke damesarmband. GRATIS VERZONDEN BINNEN NEDERLAND.
€25,95
Karma armband Blue Waters Skull heeft natuurstenen kralen van 8 mm en een bedel met doodshoofd. Geschikt voor man en vrouw. Binnen NL GRATIS VERZONDEN.
€38,50
Armband Hollywood XS met geelgouden kristallen is een trendy armband van Karma, gemaakt uit natuurstenen, kristallen eneen sterke trekkoordsluiting. GRATIS VERZONDEN BINNEN NEDERLAND.
€25,95
Sale
Spiral Classic Little Italy is een armband van Karma. Een uniek sieraad met een mix van natuursteen, artificial steen, kwaliteits kristallen en koordsluiting. Een sterke damesarmband. GRATIS VERZONDEN BINNEN NEDERLAND.
€36,00 €28,00
Karma Black Crystal XS is een speciale versie. Dit in lengte verstelbare sieraad met koordsluiting bevat een mix van natuursteen en kwaliteits kristallen. Handgeknoopt tot een smalle, sterke damesarmband. GRATIS VERZONDEN BINNEN NEDE...
€34,00
Armband Tropicana XS. Dit in lengte verstelbare sieraad met koordsluiting bevat een mix van natuursteen en kwaliteits kristallen. Handgeknoopt tot een smalle, sterke damesarmband. GRATIS VERZONDEN BINNEN NEDERLAND.
€25,95

Karma is een super hip sieradenmerk met onder meer armbanden met beads van natuursteen en kristallen. De smaakvolle creaties zijn een echte musthave voor je sieradencollectie! Je kunt er eindeloos mee combineren. Alle armbanden zijn handgeknoopt. 
Dé modeaccessoire voor 2014 - deze trend is rechtstreeks overgewaaid uit Amerika, waar veel celebreties de armbanden dragen.

Alle Karma armbanden zijn verstelbaar. Ze worden geleverd in een zwart fluwelen Karma zakje. Ben je niet tevreden met je aankoop dan kun je hem gratis bij ons ruilen.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
You are using a really old version of
Internet Explorer, click here to upgrade your browser.
x