Karma

Sorteer op:

Sale
Spiral Classic Glamour Night is eenarmband van Karma. Een uniek sieraad met een mix van natuursteen, kwaliteits kristallen en koordsluiting. GRATIS VERZONDEN BINNEN NEDERLAND.
€36,00 €32,00
Sale
Deze classic armband Reflexions van Karma is een polssieraad van juweliers-kwaliteit met natuurstenen, kristallen en sterke koordsluiting. GRATIS VERZONDEN BINNEN NEDERLAND.
€36,00 €28,00
Armband Sublime, deze fijne XS armband van Karma is een polssieraad van juweliers-kwaliteit met matte natuurstenen, kristallen en sterke trekkoordsluiting. GRATIS VERZONDEN BINNEN NEDERLAND.
€25,95
On the Move XS armband is een polssieraad van juweliers-kwaliteit van het merk Karma, met natuurstenen, kristallen en sterke koordsluiting. GRATIS VERZONDEN BINNEN NEDERLAND.
€25,95
Sale
Armband Acapulco Classic is een armband van Karma. Een uniek sieraad met een mix van natuursteen, kwaliteits kristallen en koordsluiting. GRATIS VERZONDEN BINNEN NEDERLAND.
€36,00 €28,00
Karma armband San Cristobal heeft natuurstenen kralen van 8 mm en een verstelbare macramé trekkoordsluiting met verzilverd logo. Geschikt voor man en vrouw.
€31,50
Karma armband Blue Coral Silver met bedel heeft natuurstenen kralen van 8 mm en een ronde verzilverde bedel. Geschikt voor man en vrouw. Binnen NL GRATIS VERZONDEN.
€38,50
Karma armband Blue Sandstone heeft zeer diepblauwe, natuurstenen kralen van 8 mm en een verstelbare macramé trekkoordsluiting met verzilverd logo. Geschikt voor man en vrouw. Binnen NL GRATIS VERZONDEN.
€31,95
Fish Taco XS armband van Karma is een polssieraad van juweliers-kwaliteit met natuurstenen, kristallen en sterke koordsluiting. GRATIS VERZONDEN BINNEN NEDERLAND.
€25,95
Wandering XS armband is een smaakvol polssieraad van juweliers-kwaliteit met natuurstenen, kristallen en sterke koordsluiting. GRATIS VERZONDEN.
€25,95
Sale
Deze classic armband Pleasure Seekers van Karma is een polssieraad van juweliers-kwaliteit met natuurstenen, kristallen en sterke koordsluiting. GRATIS VERZONDEN BINNEN NEDERLAND.
€36,00 €28,00
Endless Summer Karma halsketting van juweliers-kwaliteit. Bevat natuurstenen beads en kristallen in dezelfde maat als die van de Karma armbanden. Maak je set compleet en profiteer van GRATIS toezending BINNEN NEDERLAND.
€76,00
Armband Hollywood XS met geelgouden kristallen is een trendy armband van Karma, gemaakt uit natuurstenen, kristallen eneen sterke trekkoordsluiting. GRATIS VERZONDEN BINNEN NEDERLAND.
€25,95
Deze Armband Treasire XS van Karma is een elegant polssieraad met natuurstenen, geelgouden kristallen en trekkoordsluiting. GRATIS VERZONDEN BINNEN NEDERLAND.
€25,95
Armband Clarity XS. Dit in lengte verstelbare sieraad met koordsluiting bevat een mix van natuursteen en kwaliteits kristallen. Handgeknoopt tot een smalle, sterke damesarmband. GRATIS VERZONDEN BINNEN NEDERLAND.
€25,95
Armband Outdoor XS is een in lengte verstelbare sieraad met koordsluiting en bevat een mix van natuursteen en kwaliteits kristallen. Handgeknoopt, GRATIS VERZONDEN BINNEN NEDERLAND.
€25,95
Karma armband Greenfeelds heeft turquoise gekleurde natuurstenen kralen van 8 mm en een verstelbare macramé trekkoordsluiting met verzilverd logo. Geschikt voor man en vrouw. Binnen NL GRATIS VERZONDEN.
€31,95
Armband Glamour XS is een armband vol sprankelende Preciosa kristallen en hematiet kralen en trekkoordsluiting. Een sprankelend juweel. GRATIS VERZONDEN in NEDERLAND.
€34,00
Sale
Spiral Classic Woodstock, armband van Karma in beige, camel en lichtbruin. Een uniek en sterk sieraad door een mix van natuursteen, kwaliteits kristallen en koordsluiting. Deze damesarmband wordt GRATIS VERZONDEN BINNEN NEDERLAND.
€36,00 €28,00
Sale
Classic armband Heavenly Light van Karma in aquamarijn. Een uniek sieraad met koordsluiting met een mix van natuursteen en kwaliteits kristallen. Een sterke damesarmband. GRATIS VERZONDEN BINNEN NEDERLAND.
€36,00 €33,00
Armband Celebration XS heeft een trekkoordsluiting en bevat een mix van natuursteen en kwaliteits kristallen. Een sterke, trendy damesarmband. GRATIS VERZONDEN BINNEN NEDERLAND.
€25,95
Green Harmony Karma halsketting van juweliers-kwaliteit. Bevat natuurstenen beads en kristallen in dezelfde maat als die van de Karma Classic armbanden. Maak je set compleet en profiteer van GRATIS toezending BINNEN NEDERLAND.
€46,00
Sale
Indian Summer is een prachtige unieke Karma armband door een mix van rose-gouden beads en rose kristallen en goudgekleurde koordsluiting. Deze sterke armband wordt GRATIS VERZONDEN BINNEN NEDERLAND.
€36,00 €28,00
Armband Olivia XS van Karma is een polssieraad van juweliers-kwaliteit met natuurstenen, kristallen en een sterke koordsluiting. GRATIS VERZONDEN BINNEN NEDERLAND.
€25,95

Karma is een super hip sieradenmerk met onder meer armbanden met beads van natuursteen en kristallen. De smaakvolle creaties zijn een echte musthave voor je sieradencollectie! Je kunt er eindeloos mee combineren. Alle armbanden zijn handgeknoopt. 
Dé modeaccessoire voor 2014 - deze trend is rechtstreeks overgewaaid uit Amerika, waar veel celebreties de armbanden dragen.

Alle Karma armbanden zijn verstelbaar. Ze worden geleverd in een zwart fluwelen Karma zakje. Ben je niet tevreden met je aankoop dan kun je hem gratis bij ons ruilen.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
You are using a really old version of
Internet Explorer, click here to upgrade your browser.
x