test banner

Voorjaarscollectie vol kleur

  • Geplaatst op
  • Door I.J. Teering
  • 0
Voorjaarscollectie vol kleur

De Toms Drags voorjaarscollectie 2022 voegt in het Chinese jaar van de Tijger een aantal prachtige, kleurrijke beelden toe. Leverbaar vanaf eind april / mei en absoluut het wachten waard.

Toms Drags blijft onverbeterlijk kleurrijk

2022 geeft de mensen weer wat moed na de zware corona-tijd en we krijgen weer een stuk van ons oude leven terug. Vrijheid en individualisme zijn belangrijker dan ooit. Toms Company heeft haar tijd goed gebruikt om dit jaar weer een aantal prachtige kunstobjecten het leven te geven.

In het chinese Jaar van de Tijger, mogen natuurlijk deze wilde dieren niet ontbreken en tijger Shir Khan is dan ook in diverse varianten toegevoegd aan het assortiment. Uniek is de wilde zwarte kat die "luistert" naar de naam DJ B@andit en de grote blauwe rijger die maar wát graag een visje wil meepikken. Dit zijn zomaar een paar items uit de prachtige toevoegingen aan de toch al grote collecties met uitbundige en kleurrijke woonaccessoires, meubels en beelden.  Als je in de productcategorie Toms Drags zoekt naar de sub-categorie "Nieuw 2022" dan kun je alles zien wat binnenkort leverbaar is.  De bestelde artikelen worden geleverd in volgorde van bestelling. Zie je iets dat je aanstaat, wacht dan niet en bestel NU.

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »